Къде в Пловдив??? - 29

• 80 003
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
От къде мога да намеря малки  магнитни плочки най обикновенни  ,не търся магнити като тези за сувенири или детски ами само магнитчето което е отзад ?

ето такъв тип малки кръгли и по тънки

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 17:39 от Белисима

# 526
  • Пловдив
От къде мога да намеря малки  магнитни плочки най обикновенни  ,не търся магнити като тези за сувенири или детски ами само магнитчето което е отзад ?
Имаше  един магазин на улица Гладстон с/у пицария Верди.Вземала съм оттам.Продаваха и фигурки от гипс за оцветяване,качваш се по едни метални стълби. Провери,ако съществува още имаха  най-различни размери магнити.

# 527
  • Майничка
Магазинът беше "Кламер", сега са срещу Профсъюзния дом.

# 528
Момичета, да сте виждали такъв тип сутиени:
 1  ,  2  ,  3  

Да са до към 15 - 20лв, защото ще ми трябват за работа, а не ми се иска да купувам много скъпи.

Търся и подобна такава блуза. С ръкави до лакътя и малко по-отворено, заоблено деколте, и в по-свежи цветове.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 21:02 от ≾_Smile_≿

# 529
От къде мога да намеря малки  магнитни плочки най обикновенни  ,не търся магнити като тези за сувенири или детски ами само магнитчето което е отзад ?
Имаше  един магазин на улица Гладстон с/у пицария Верди.Вземала съм оттам.Продаваха и фигурки от гипс за оцветяване,качваш се по едни метални стълби. Провери,ако съществува още имаха  най-различни размери магнити.
Още утре ще отида да проверя дали има магнити там ,но е странно че в интернет сайта на магазина няма никакви магнитчета  Thinking за магазин Кламер говоря  Peace

# 530
Момичета, къде в Пловдив продават филц на нормални цени? В "Дали" над Джумаята е два, дори три пъти по-скъп от магазини в София и Варна. Надали обаче има само там...Помагайте моля! Hug

разказвали са ми за някакъв магазин по стълбите към стария град над тунела, където имало голямо разнообразие и добри цени /не е дали/, но не слушах внимателно, ако някой се сеща да го каже, че ще ми потрябва скоро и на мен

# 531
  • Пловдив
Момичета, да сте виждали такъв тип сутиени:
 1  ,  2  ,  3  

Да са до към 15 - 20лв, защото ще ми трябват за работа, а не ми се иска да купувам много скъпи.

Долу в подлеза на Тримона има магазин на бг производител на бельо - старо загорска мисля беше фирмата - та там има подобни модели сутиени, мисля че и в цени ще влезеш.............

# 532
Специални благодарности на  *Милена*  за проекта! И разбира се на всички които ми  писаха!

# 533
  • Пловдив
Търся китайски чай на пакетчета Benefit Anti-constipation Tea http://www.21food.com/showroom/43926/product/benefit-anti-constipation-tea.html
Някой виждал ли е  Praynig

# 534
  • Пловдив
Белисима, има магнити сайта : в категорията  ,,значки,, ,но по добре иди на място.

# 535
  • Пловдив
Къде да намеря чинии Ланкастър днес? (освен магазинчето на Заимов и Халите)

# 536
В Магията на подаръците на Гладстон имат много серии на Ланкастър,отпреди имаха чинии,за в момента не съм 100% сигурна,но ако имаш път на там може да провериш.

# 537
Допълвам се има чинии със Слънчогледите на Ван Гог,с рози,с ягоди и със Закуска на тревата на Моне.Сега звъннах да ги питам Simple Smile

# 538
  • Пловдив
Мидичка, много, много ти благодаря!   bouquet
Дано имат от класическите рози, че отдавна са изчерпани.

# 539
blеkuta,не знам дали са класическите.Като си представих колко модели с рози имат Ланкастър хич и не питах чиниите от кой са,за да не те заблудя.

Общи условия

Активация на акаунт