Къде в Пловдив??? - 29

• 79 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря мъжки САТЕНЕНИ боксерки.

# 706
гаргамела, благодаря много, вече проверих и всичко е точно
точно в ГРАО, благодаря на всички

# 707
В Кичука като отивах до поликлиниката открих едно ново магазинче. Малко ама много хубаво. Имаше дрехи с Макуин и Спайдърмен и много други герои, но не му запомних името. Имали и онлайн магазин. Додо ли newsm78 Дуди ли newsm78 не си спомням. Някой знае ли го?

# 708
В Кичука като отивах до поликлиниката открих едно ново магазинче. Малко ама много хубаво. Имаше дрехи с Макуин и Спайдърмен и много други герои, но не му запомних името. Имали и онлайн магазин. Додо ли newsm78 Дуди ли newsm78 не си спомням. Някой знае ли го?
Коя поликлиника в Кичука? До събота пазара ли?

# 709
до камела.

# 710
до камела няма поликлиника
може ми би имаш предвид филиала на кондолов?

# 711
трябва да е това:
http://www.-spam137-/

# 712
  • Пловдив

Пуснала си и тема, тъй че май вече знаеш кой е магазина Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644094.0

# 713
да ама вече нямат от тези слипчета дето си купихме. Sad

# 714
fros и *Бенджи*, благодаря ви! И аз за това магазинче  се сетих, когато тръгнах да търся, но за съжаление нямаха нищо, което да ме устройва. Sad Не намерих нищо днес и май ще трябва да поръчам да ушият.

# 715
С тънки презрамки, върши ли ти работа?Точно днес видях нещо подобно,затова питам....беше и малко,като размер...

# 716
С тънки презрамки, върши ли ти работа?Точно днес видях нещо подобно,затова питам....беше и малко,като размер...
Не, за съжаление. Трябва ми от типа на бебешките бодита- запълнен гръб. Дъщеря ми има проблемна кожа, склонна към алергии от тъкани и слънце. Искам да имитира, че е гола отдолу, главно за гръб. Има такова боди, но бяло. Мисля си, дали някъде боядисват дрехи в цвят екрю? Thinking

# 717
купувай от тази ликрата за бански, която се разтяга на двете страни и дай да ти го ушият
има една шивачка ирина, която шие само майота за художествена гимнастика, фигурно пързаляне, цели екипи с пайетите и инкустациите, тези бодита са й за закуска
ще ти вземе 5-6 лв да ти го ушие
цвят екрю има 100% в италианските платове на килограм на иван вазов в сградата на офиса на фирма антонов
ателието и й на гарата, до сладкарница фенси
ако искаш, ще ти дам телефона

# 718
 М-н на ул. Евлоги Георгиев 1 до пирожките!Очакваме Ви !!!

Радекс / Radek's collection

Създадена през 1998 г. в гр. Стара Загора с цел да предложи на елегантната жена облекло, в което тя да бъде самата себе си. Практични и удобни, облеклата на модна къща „Ревю“ подчертават чувствеността и очарованието на деловата жена. Благодарение на натрупания опит, фирмата успява да задоволи изискванията на своите клиенти и успешно да наложи търговската си марка на пазара. Използването на качествени естествени материали от Италия, Франция и Турция допринася за високото качество на продуктите.
Заповядайте в м-на на главната  !Очакват Ви големи намаления на палта ,к-ми и рокли!Готов е и новия каталог на фирмата лято 2012г.Очаквам Ви !

# 719
  • Пловдив
Здравейте момичета,
трябва да си изкарам европейска здравна карта (сега май само удостоверения издават).  В НЗОК/РЗОК  на Христо Чернопеев ли ги издават? Някой знае ли работно време, през което издават?

Провери в пощенския клон по адресна регистрация  - от няколко месеца издават (и) там Peace

Задължително ли в клона по адресна регистрация? В Централна поща дали няма да ми го издадат?

Общи условия

Активация на акаунт