Къде в Пловдив??? - 29

• 79 344
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • Майничка
... Мисля си, дали някъде боядисват дрехи в цвят екрю? Thinking

В екрю най лесно се боядисва като киснеш бяла дреха в чай. Ако решиш да пробваш, тествай първо с някакво парче плат, да си сигурна че такъв цвят гониш и да нацелиш колко време да го държиш. Wink

# 721
Момичета,а къде могат да ми почистят кожено яке от телешка кожа newsm78

# 722
  • Майничка
Носила съм кожени якета в химическото на Джумаята.

# 723
къде по точно?....става въпрос за много светло яке newsm78

# 724
къде по точно?....става въпрос за много светло яке newsm78

Аз се сещам за това, което е в улицата до банката с въртящите врати (по Заимов).
Иначе откриха едно до тунела. Като си на спирката на Азия се вижда.

# 725
Благодаря  bouquet

# 726
Момичета СПЕШНО ми тр личен тел на др Пехливанов ВМИ

# 727
  • Бг
За гинеколога д-р Пехливанов ли питаш ? Ако е така, това е телефонът му 0888 219 765.

# 728
Благодаря ти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet

# 729
Здравейте отзиви за добър зъболекар около Васил Априлов и Севастопол,ако може тел .или адрес.Благодаря и лек ден.

# 730
Здравейте отзиви за добър зъболекар около Васил Априлов и Севастопол,ако може тел .или адрес.Благодаря и лек ден.

Аз ходя при д-р Драганов /ортодонт е,много съм доволна/,кабинета му е срещу РПУ на ул. "Волга", ако ти е удобно ще ти изпратя телефона му на ЛС  Peace

# 731
Гаргамела, благодаря за идеята. Наистина ще опитам, дори и от любопитство. Laughing

Ерин, интересувам се. Ще се радвам ако ми пратиш телефон. Благодаря за информацията за платове, ще си запиша и съм там тези дни. Hug

# 732
Някой бил ли е скоро в Теранова в Мол Пловдив? Има ли намаления? Търся си рокличка до 25лв-приемам предложения   bouquet

# 733
  • Пловдив
Последният път като бях в МОЛ-а осъзнах - Няма такъв пуст мол като нашия, по време на намаления всичко се крие, остават само най-долните неща. Скоро ходихме до Сф и спрях на тяхния на Цариградско - е, не мога да си кривя душата - съвсем друго нещо, че и зимно яке марково за 29 лв. забих от Sale....
По магазините из гранда има какво да се види, ако не държиш да е от Мола...   Peace

# 734
KRASI1982 , мерси   bouquet .Определено не държа на мола, в никакъв случай  Stop .Идва ми далеч затова питам да не се разкарвам напразно.

Общи условия

Активация на акаунт