раждане със секцио-2

• 75 105
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • Sunshine state
Точно като ме вкараха в реанимация,започнах да треперя.Продължи около 10мин.На мен ми се струва,че е от контрахирането на матката,понеже усещах точно това-силно свиване на мускулатурата и съответно направо ме разтрисаше като ток.Неприятно е,защото не можеш да го контролираш,колкото и да искаш.
Не ми се е гадило,не съм повръщала. Peace

# 661
На мен нито ми е било студено, нито съм треперила, май късмет съм извадила.

# 662
Зависи от организма и това как понася упойката. При моето секцио също нямаше треперене и дори ми беше топло. Спиналната упойка определено не ми създаде никакви проблеми.
При излизанията от пълна упойка обаче ми е било много зле и съм имала пристъпи на студ и треперене.

# 663
  • София
Зависи от организма и това как понася упойката. При моето секцио също нямаше треперене и дори ми беше топло. Спиналната упойка определено не ми създаде никакви проблеми.
При излизанията от пълна упойка обаче ми е било много зле и съм имала пристъпи на студ и треперене.

Вероятно зависи и от състава на упойката и системите, които вливат. При първото раждане много и неудържимо треперих, при второто - леко и съвсем контролируемо.

# 664
  • Sydney
при мен упойката беше съобразена с медикаментозната ми алергия, може би и за това съм нямала "страничните" ефекти...

# 665
  • София
Спиналната упойка определено не ми създаде никакви проблеми.

И при мен беше така. След пълната упойка повръщах толкова много и дълго (целия ден), че реанимационните сестри не можаха да си предадат смяната. Да не говорим, че цял ден излизах от упойка  Confused

# 666
  • On the sea
Искам да ви попитам понеже забравих да питам АГ-то, операцията ми е вече зарастнала дали мога да избръсна косъмчетата които са върху нея или е още е рано?

# 667
  • Sydney
Velvet_ щом е зарастнало принципно може  Peace

# 668
  • Варна
Искам да ви попитам понеже забравих да питам АГ-то, операцията ми е вече зарастнала дали мога да избръсна косъмчетата които са върху нея или е още е рано?

Според мен изчакай още, раната е прясна. Най-добре ги изскубни с пинсета ако много те дразнят.

# 669
  • Sunshine state

Според мен изчакай още, раната е прясна. Най-добре ги изскубни с пинсета ако много те дразнят.
А според мен това е по-лошия вариант,понеже така може да си образуваш някое възпаление на фоликул.
Бръсни,но внимателно. Peace

# 670
И аз това се чудех, ама не посмях и днес ooooh!

# 671
  • Sunshine state
Аз се бръснех,но просто по-внимателно.Нито кола маска,нито епилатори,нито скубане са удачни в този случай.

# 672
  • София
И аз се бръснех, но с повишено внимание. Не посмях да ползвам други методи за обезкосмяване точно върху белега.

# 673
  • On the sea
Май ме хвана страх и мисля да изчакам поне 40 дена да минат  smile3518

# 674
Май ме хвана страх и мисля да изчакам поне 40 дена да минат  smile3518
Аз се престраших да ти кажа. Просто малко по-внимателно и по-бавничко действай Peace

Общи условия

Активация на акаунт