Мнението Ви за името Рали

• 10 025
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 Ей, Ричард Груев, та Ричард Груев, знаете ли поне кой е бил  ooooh! Лека му пръст.

# 61
Ей, Ричард Груев, та Ричард Груев, знаете ли поне кой е бил  ooooh! Лека му пръст.

Ами всъщност да  Sunglasses Но не става въпрос за него, а за съчетанието на име и фамилия!

# 62
  • Сопот, Пловдив
Еййй, направо очите ви избоде името Райли!  Joy Но никой не си е направил труда да дочете дали им го предлагам всъщност или не.  Иначе Майкъл Петров, Памела Николова, Дейвид Чобанов, Джесика Караджова и т.н. ни най-малко не ми бъркат в здравето.  Повярвайте ми, с нищо няма да ги ощети живота, защото се казват така, като гледам вечно дъвкания Ричард Груев не е бил особено ощетен. А и една немалка част от хората в БГ не го мамират за ужасно, и тъпо и упорито си кръщават децата така.  bowuu

# 63
Не се ядосвай, Роис. Когато твоят Симон Мартин и моите деца с чуждоезични имена пораснат, такива драми няма да има.

# 64
  • София
Rois -Всъщност авторката писа, че се замисля над модерното Райли Wink
вероятно към нея са коментарите Wink

Мама Барбарон - за процентите имах предвид, че се бъркаш, 100% българско значи нещо съвсем друго...прието в БГ е друга работа...но кой знае след 10 години Райли може да е не по-различно от Марин, Мануел, Лазар и т.н.

# 65
  • Сопот, Пловдив
Ооо, повярвай ми не се ядосвам, смешно ми е. Освен това не смятам Симон Мартин за особено чуждоезично, Мартин е повече от масово в БГ, Симон пък даже има именден(не Симеон, Симон точно). Та колко да е чуждоезично? Нетипично е само че е двойно име, а за моя син различно звучащо име е напълно пиемливо, по моите виждания.
Явно съм проспала къде го е писала авторката  Mr. Green .

Охххх, днес не мога да чета явно, сега видях, че пише за ТВОИТе деца с чуждоезични имена. Дайте ми очила!  Laughing

# 66
Охххх, днес не мога да чета явно, сега видях, че пише за ТВОИТе деца с чуждоезични имена. Дайте ми очила!  Laughing
Ето ти - розАви

# 67
  • Сопот, Пловдив
 Laughing Мерси!

Ама, Естел, тези с диоптър ли са? Че ако са само слънчеви, както недовиждам, с тях ще се доутрепя.   newsm08

# 68
Tцъ, не знам какви са. Идеята беше да гледаш живота през розАви очила.

# 69
  • Сопот, Пловдив
Чудесна идея!  Peace Но днес освен недовиждаща, съм явно и особено руса, разбирам само с дообясняване.  Embarassed Hug

# 70
Еййй, направо очите ви избоде името Райли!  Joy Но никой не си е направил труда да дочете дали им го предлагам всъщност или не.  Иначе Майкъл Петров, Памела Николова, Дейвид Чобанов, Джесика Караджова и т.н. ни най-малко не ми бъркат в здравето.  Повярвайте ми, с нищо няма да ги ощети живота, защото се казват така, като гледам вечно дъвкания Ричард Груев не е бил особено ощетен. А и една немалка част от хората в БГ не го мамират за ужасно, и тъпо и упорито си кръщават децата така.  bowuu

Просто запомних точно това име без лоши чувства, а дали си предложила или не няма нищо лошо. Както казах в първия си пост не името прави човека, а обратното. Беше си мое лично име, за по такива завъртяни имена с нашите фамилии. В крайна сметка всички имаме различни вкусове за имена и мнения, тук просто изразяваме своето си. Никого не упреквам, че си е кръстил детето примерно "Дейвид"  Wink А името Ричард Груев го използвам просто като известна личност.

Angel_Dust съгласна съм, че "100 % българско е друго" но аз конкретизирах лично за мен, кое е българско  име и кое не. Възможво е след години и Райли да стане типично българско име, но към момента не ми звучи такова  Simple Smile Ама да са живи и здрави децата, името не е от кой знае какво решаващо значение.  Wink

В крайна сметка аз съм щяла да се казвам Клавдия, което си е руско име Grinning

# 71
  • Сопот, Пловдив
Мама Барбарон, поста ми беше към всички, не само в отговор на твоя, Ричард Груев се споменава в почти всяка тема.  Grinning

# 72
  • София
Веселушки!   Joy

# 73
Не ми харесва, правя си асоциация за автомобилна надпревара.

# 74
аз не ги разбирам тези спорове- български имена, чужди... и аз не харесвам имена за нашенчета ( живеещи тук особено)- Роналд, Доналд, Мич, Джерардо и т.н....
Но не бива така да се правят подобни грандиозни заключения, че - кръстил си детето си Стефанио да речем, значи си с не знам си какъв манталитет и разбирания...
Аз харесвам красивите и силни български имена, но  примерно мн ми допада името Юлияна, което не е българско, но в никакъв случай не е изчанчено и не звучи зле...
както и да е- мн плява, а малко по темата Simple Smile
Рали ми звучи повече като умалително на женско име, може би защото не познавам мъже с това име. Иначе е нежно и звучи приятно. Просто е някак непълно... според мен. Радослав, Радостин, Рангел- също не са лоши варианти...

Общи условия

Активация на акаунт