Мнението Ви за името Рали

• 10 021
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
Рали е с ударение на А-то. Wink

# 16
Моята първа асоциация също беше за моми4ешко име. Не мога да го възприема като име на мом4е или пораснал мъж. Съжалявам.

# 17
......звучи ми като незавършена Ралица....ако чуя Рали никога няма да си помисля, че детето е момченце....

+ 1

# 18
  • САЩ
Ралин звучи по-завършено

# 19
Chanel    Радвам се, 4е все пак има някой, който мисли разли4но, като мен.
Искам да кръстя детето си на баща ми/Рали/, който е един уникален и стойностен 4овек.
Замислям се и над по-модерния вариант Райли, но исках и Вашето мнение, за което благодаря

Аз харесвам кратките имена, които нямат нужда от производни умалителни.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 23:11 от teolora

# 20
  • Бургас
В такъв случай по-добре Рали. Райли e и мъжко, и женско име. На мен лично ми звучи доста женствено. Ако не държиш името да е точно повторено, има и други варианти с Р за момче. Важното е на вас да ви харесва, а още повече щом ще е име на много обичан от теб човек. Peace

# 21
Chanel    Радвам се, 4е все пак има някой, който мисли разли4но, като мен.
Искам да кръстя детето си на баща ми/Рали/, който е един уникален и стойностен 4овек.
Замислям се и над по-модерния вариант Райли, но исках и Вашето мнение, за което благодаря

Аз харесвам кратките имена, които нямат нужда от производни умалителни.

Името Рали е срещано при по-възрастните хора, за жалост, вече никой не си кръщава децата с такива интересни имена. Пишеш, че баща ти Рали е уникален човек. Защо ти е тогава, да даваш на детето си тъпото и смешно за нашите ширини име Райли? Райли Георгиев добре ли звучи? Повечето пъти тук се заливам от смях при подбора на имената и абсурдните предложения, но твоето име много ми хареса.

# 22
  • София

teolora, още като прочетох името и погледнах от къде си  Mr. Green  На мен ми звучи добре и мъжки, защото съм живяла в Бургас и там е често срещано.  Wink
 Името на моят син не се харесваше на повечето ни приятели, но това не ме отказа, сега той носи името на човек, на когото бих била много щастлива да прилича поне малко, голям Човек,  т.е. на неговия кръстник.

Леко раждане и здраво бебче   bouquet

Щом искаш да кръстиш детето на баща си, направи го. Според мен е страхотно колкото да са остарели тези традиции.  Освен, че ми е смешно Райли Иванов например, не мога да разбера деца кръстени на някого, но носят само първата буква. За мен това е отбиване на номера. ''Като е гарга да е рошава''  Peace

# 23
Кръсти го на татко си! Peace Рали си е супер!  Peace

# 24
  • Сопот, Пловдив
Ей, човек веднъж ще се изкаже отрицателно и веднага бива обвинен в цигански манталитет  Joy . Да бях ксенофобски настроена да засегна, ама то...  Stop  Поне не се изживявам като капацитет, само защото имам n на брой изказвания във интернет форум.

teolora, кръстете си детето както ви харесва. Отрицателни мнения и неодобрение все ще се намери кой да ви изкаже, независимо дали се казва Рали, Райли или Иван. Не може всички да мислят еднакво.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 18:34 от Rois

# 25
  • София
Щом името е на толкова скъп за теб човек, щом има история, която ще разказваш на внуци и правнуци и най - вече - щом го правиш на добра воля и от сърце, то аз те подкрепям най - искрено и те поздравявам за смелостта.
Тук май само аз единствена подкрепям кръщаването на баба и дядо и то едно към едно.
И моля те - само не и Райли!
Лека бременност и здраво бебе!

# 26
  • София

Тук май само аз единствена подкрепям кръщаването на баба и дядо и то едно към едно.

А, аз също  Grinning 

# 27
Рали ми звучи женствено и по-скоро като съкращение на Ралица.  Mr. Green

# 28
  • Пловдив
 И аз свързвам името с книгата, която много харесвам, но името не ми харесва много.

# 29
  • София
И какво, българската фамилия и циганският манталитет вървят ръка за ръка, така ли?

Книгата не съм я чела, не знам дали авторката щеше да срещне подкрепа, ако свекървата й се казваше така и мъжът й натискаше за името  Peace. Не ми харесва, Роналд и подобните нему-също.

Общи условия

Активация на акаунт