Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 226
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Напротив, тя обича, но не е способна да постави обичта към професията си над обичта към човека до нея Peace Има огромна разлика и в случая тя не е виновна, че не я разбират правилно Confused

# 76
# 77
Радвам се, че ви е харесала темата.  omm Вие кой от двамата мислите, че е по-подходящ за Кристина, Бърк или Хънт?

# 78
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Напротив, тя обича, но не е способна да постави обичта към професията си над обичта към човека до нея Peace Има огромна разлика и в случая тя не е виновна, че не я разбират правилно Confused
Виновна е, спрямо Оуен е много виновна Confused.

# 79
Вие кой от двамата мислите, че е по-подходящ за Кристина, Бърк или Хънт?

Мередит  Whistling

# 80
А, сега кажете, че в реалния живот не е така. При по-сериозен спор винаги се припомнят големите компромиси, правени между съпрузите, един вид като коз. Разбирам и Оуен и Кристина. За мен те не бяха един за друг, още от началото.
Много истина!  Peace

Вие кой от двамата мислите, че е по-подходящ за Кристина, Бърк или Хънт?

Никой,естествено!Най-вероятно няма да си намери никой до края на сериала...

# 81
Виновна е, спрямо Оуен е много виновна Confused.

Не е, тя беше честна спрямо него и му каза истината. Той направи неговия избор Peace

# 82
Тя прие ли да се омъжи за него? Обеща ли му любов и отдаденост? Третира ли го като нещо съвсем малко по-значимо от вибратор? За мен е виновна...

# 83
Тя прие ли да се омъжи за него? Обеща ли му любов и отдаденост? Третира ли го като нещо съвсем малко по-значимо от вибратор? За мен е виновна...
И аз съм на това мнение.Не се налага дори да пиша...  Rolling Eyes

# 84
Ами не съм съгласна, брака е низ от компромиси. Тя направи компромис да се омъжи, той трябваше да направи компромис, че тя не иска деца и че е кариеристка. Ако той се беше примирил с това, нямаше да го има този проблем. Вибратор, не вибратор, той искаше да е така Peace

# 85
Ами вече явно не иска Mr. Green

# 86
Проблема е негов, не е прав да й вменява вина Wink

# 87
  • Ню Йорк
joy_r  ама ти си като развалена плоча. Едно си знаеш едно си баеш. Твоите представи за брак и взаимоотношения между мъж и жена ги разбрахме, ама дай шанс и на другите да се изкажат. И колкото да не ти се вярва брака е точно това, низ от компромиси и умението да възприемеш другия такъв какъвто е. Може би някъде по арабския свят брака е това което ти си мислиш, мъжът нарежда, а жената прави всичко за да му угоди  ooooh!

# 88
Принцесо, ти пак се изказа неподготвена hahaha. Не знам ти в какъв неарабски свят живееш, ама в моя компромисите се правят и от двете страни.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт