Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 148

• 37 168
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Не мисля, че Хасрет ходеше в университета за да учи. Нея не я интересуваше кариерата от гледна точка на пари и слава. Единственото, което я интересуваше беше Мурат и само Мурат. Затова и тръгна на  лекции, започна да учи френски и т.н.
Фенче, моето мнение е, че преследването от страна на Хасрет щеше да продължи, фактически то никога не спря.

# 256
Момичета,мисля си,че ние смесваме нещата.През първи сезон Мурат оджа беше достатъчно търпелив ,имаше цел,която преследваше,междевременно се влюби в ученичката си,призна пред майка си и пред Левент за своите чувства и намеренията си.Направи по този повод и специална втора вечер.

Втори сезон,след намесата на Левент,нещата се усложниха и започна един обрат,една въртележка,една драма,която нямаше почти нищо общо с първи сезон.
Ние правим нашите заключения от дистанцията на времето и цялостната характеристика на героите,при вече приключил сериал.
Но отделните въпроси,които си задаваме ,те касаят определен момент от сериала.
Ето,Фенчето задава двъпроса - Дали след представлението Хасрет щеше да си отиде в махалата?
При ситуациите към онзи момент,не можем да имаме в предвид ,действията развили се до края на сериала.
Божеее,не знам дали съм ясна.Май самата аз се обърках в обяснениата си?

# 257
Фенче, ми то се видя какво прави Хасрет в тази ситуация Grinning
Връзката - официално е приключила. Хасрет пренасочва силите си и амбициите си или в обучение или в съвместна работа с Левент в музикалния бизнес.
И...........едно дъъъъъъъъъъълго чакане оджата все пак да надвие ината си и да признае, че е влюбен в нея.

А без появата на Левент - звездата за една нощ Хасрет пак цветарка,
а Мурат оджа без пиано и сърдит на себе си и на света наоколо, неизвестно точно. Laughing
--------------------------------------
Момичета, с молба да изгледате още веднъж внимателно ситуацията с танца и
думите на Левент към Хасрет за Мурат и Сайме.
На този прочит ми изглежда, че не го направи нарочно, а се изпусна.
Прекалено учуден ми изглежда, за да е нарочно, честно.
А иначе, че стоя отстрани и адски ревнуваше и нарочно ги раздели,
за да танцува с Хасрет си е така. Peace

# 258
Връзката - официално е приключила. Хасрет пренасочва силите си и амбициите си или в обучение или в съвместна работа с Левент в музикалния бизнес.
И...........едно дъъъъъъъъъъълго чакане оджата все пак да надвие ината си и да признае, че е влюбен в нея.

Цари, Хасрет пренасочи сили и амбиции, пак благодарение на Мурат...
тя се опита да говори с него, но той както винаги...даде й пълна свобода...да избира сама... Crossing Arms
Подписа договора на инат/ което не одобрявам  Naughty ама тя прихвана и от неговият инат...
защото нейният бе малко, че имаше нужда от още... Wink
Той толкова пъти я прогони...единственият начин да влезе в света му бе като негова студентка, за което, заслуга има Левент... Peace

# 259
  • Русе
Не мисля, че Хасрет ходеше в университета за да учи. Нея не я интересуваше кариерата от гледна точка на пари и слава. Единственото, което я интересуваше беше Мурат и само Мурат. Затова и тръгна на  лекции, започна да учи френски и т.н.
Фенче, моето мнение е, че преследването от страна на Хасрет щеше да продължи, фактически то никога не спря.

Линка, аз мисля долу горе нещо подобно, но може би с тази разлика, че Хасрет искаше да учи, но не толкова заради себе си, а за да се хареса на оджата.  Peace

# 260

А без появата на Левент - звездата за една нощ Хасрет пак цветарка,
а Мурат оджа без пиано и сърдит на себе си и на света наоколо, неизвестно точно. Laughing
--------------------------------------
Момичета, с молба да изгледате още веднъж внимателно ситуацията с танца и
думите на Левент към Хасрет за Мурат и Сайме.
На този прочит ми изглежда, че не го направи нарочно, а се изпусна.
Прекалено учуден ми изглежда, за да е нарочно, честно.
А иначе, че стоя отстрани и адски ревнуваше и нарочно ги раздели,
за да танцува с Хасрет си е така. Peace

На същото мнение съм! newsm10

Не мисля, че Хасрет ходеше в университета за да учи. Нея не я интересуваше кариерата от гледна точка на пари и слава. Единственото, което я интересуваше беше Мурат и само Мурат. Затова и тръгна на  лекции, започна да учи френски и т.н.

Линка, подкрепям... newsm10

# 261
              Марги,защо и каква точно беше причината Мурат да се отдръпне от Хасрет?

Защо и благодарение на кого Мурат каза на Хасрет,че е свободна да прави каквото пожелае с живота си,той си е неин и че трябва да се научи да стои на краката си сама?

# 262

Е,Линка! Значи Хасрет га ожени Мурат за себе си ли?

"Фенче, моето мнение е, че преследването от страна на Хасрет щеше да продължи, фактически то никога не спря."

# 263

Е,Линка! Значи Хасрет га ожени Мурат за себе си ли?

"Фенче, моето мнение е, че преследването от страна на Хасрет щеше да продължи, фактически то никога не спря."
Танче, аз също не виждам друго да е възможно да се случи, освен Хасрет да продължи
да го търси и да се опитва да говори с него, белким го размекне някой път. Хипотетично...

# 264

Продължавам да си мисля,че ако Левент не беше се намесил и в танца и в

"изпускането" на информацията за майка и,нещата щяха да се развият в друга посока.

Не че нямаше да излезе друга ситуация,но вече след признаването на чувствата си,

нещата ставаха други.

# 265
             Марги,защо и каква точно беше причината Мурат да се отдръпне от Хасрет?

Защо и благодарение на кого Мурат каза на Хасрет,че е свободна да прави каквото пожелае с живота си,той си е неин и че трябва да се научи да стои на краката си сама?

Таня, ами след случката със Саиме, нещата не станаха както искаше той, Хасрет се оказа по-инатлива,
отколкото предполагаше... newsm78 Joy
Имаше нужда да сподели с някой, някой, който да му помогне да намери решение...
Ама, той избра...да се чувства виновен, избра ролята на мъченик...и да е сам...
Обаче, ако при случая със Селин...имаше само един жив човек...който да усети и да страда...
тук освен него съществуваше и Хасрет...
За съжаление след случая със Селин...беше свикнал с тази си роля...великомъченическа...
и избра отново нея и след случая с Хасрет...

А, за това, че трябва да се научи да стои сама на краката си...отново един от уроците на Мурат... Mr. Green
Според мен, просто не прие, че Хасрет може да продължи и без него...
Момент на абсолютно безсилие от негова страна...и нито грам адекватност...
Единствено го водеха чувствата...но, не любовта му...към Хасрет...
а, чувството, че е неразбран...
Пак ли Левент беше виновен?

# 266

Марги,Левент стоеше отстарни безучастен ли?

Той стоеше от страни и само наблюдаваше случващото се без да се намеси ли?

# 267
Много ми харесва как играе Балчичечката! Laughing

Малко ще погледам от 21 епизод и пак ще ви прочета после. bouquet

Скрит текст:
Танче, загледай Фатмагюл да видиш какво се казва влюбен мъж - дразнител. Laughing
Имам предвид образа на Мустафа. Mr. Green

# 268
        Фенче,в един момент и Мурат се опита да я върне в университета,като и занесе в

къщи изпитният тест.Там,уневурситета беше мястото ,където можеха да се виждат,без

да си накърнят егото,пък повода-образованието беше достатъчно удобен повод.

# 269

Радвам се, че през цялото време съм приемала Левент, като нормален и положителен образ. Имаше си своите грешки, но такива имаха и всички останали. Затова си обичам сериала, имаше си нормални човешки чувства и ситуаци, които съществуваха и в двата свята.
 Любов и ревност при Левент, какво по нормално, та срещу него е Хасрет Grinning

Общи условия

Активация на акаунт