Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 148

• 37 167
  • 736
  •   3
Отговори
# 570
Цвети, Линка, благодаря ви за пожеланията за скорошно оздравяване Hug на малкият.
Скрит текст:
След малко ще го водим на лекар, че нашата е следобяд.
До преди малко имаше температура, блед е, правих му чайове, фрешове, принцеси, че става капризен за ядене пък в такива моменти...
Аз съм на вълна ретроХасрет и пепел от рози Laughing

# 571
  • Русе
Ринка,  Wink ами при това изобилие в нет-а на картинки и клипове,  newsm78 как да не прелитаме от епизод на епизод.  Peace Joy Joy Joy

Линка,  Wink навън е страшно, но пък имам оправдание да дежуря във форума.  Joy Joy Joy

# 572
Цари, стискам ви палци бързо да се преборите с температурата  Praynig

Цвети, то хубаво е да има сняг - прописваш newsm10 Щото ние и без сняг си пишем дълги постове Peace

Левент много по-бързо схващаше и прозираше от Оджата. Служеше му за катализатор. Той формулираше на глас това, което Оджата усещаше, без да съзнава - Л.  го накара да изгледа и изслуша записа от прослушването. От там нататък спиране за Оджата нямаше.

И още нещо за Левент - Х. за него беше не само предмет на облог, но и заплаха за приятеля му, над когото бдеше като майка-орлица.

А тук Л. вече бдеше и над проекта, и над солистката му:

Ама толкова добре се познават с Мурат, че диалог само от няколко думи, им е достатъчен отново да си стиснат ръцете.
Не смятам, че Левент използва Мурат, защото пак ще кажа,  че ще обидя Мурат, ако  приема, че се оставя да бъде манипулиран.

Надин, права си. Тази дума "манипулация" много се изтърка. Много елементарно и опростено оправдание за единия и обвинение за другия. Нито единият беше глупав, нито другият - недобронамерен. Просто  поредните фенски митове  от типа:  newsm10 и newsm11. Peace

# 573
  • Русе
И аз погледнах пети епизод. Хасрет беше много сладка в началото , гледаше наоколо за държанието на останалите. Погледа и се спря на Беррин и разлюляната и снага. За мен това беше капката на преливане. Коя е Берин за Хасрет? Ами жена от обществото към което я водят. Жена до Левент, жена имаща място на масата на Несрин, жена ухажвана от Етем, жена леко иронизирана от Мурат, но приемана в конака, име от екрана, телевизията, пресата. Ами щом Берин и останалите могат да се веселят по пози начин, значи и тя може, даже по- добре от тях. За този етап на преподаване, тя направи верен извод.

За Левент и Берин. Те са странна двойка, макар да си говорят на "любима", си личи, че е само на думи. Имат нужда един от друг в поприщата си на изява и го правят чрез демонстративна "близост".Трудно е да пресъздадеш човек, който играе фалшиви чувства, но Онур го прави. Такава смяна на израженията, когато тя го гледа, и когато не, показва Онур, че и на сляп е ясно, колко държи на нея. А Левент, за да стигне до върха, трябва да си служи точно с тези качества. Той не го крие, иначе не би могъл да е успешен продуцент.
Ама толкова добре се познават с Мурат, че диалог само от няколко думи, им е достатъчен отново да си стиснат ръцете.
Не смятам, че Левент използва Мурат, защото пак ще кажа,  че ще обидя Мурат, ако  приема, че се оставя да бъде манипулиран.
Скрит текст:
За 101 път гледах "Срок за влюбване" и през цялото време си мислих, че женската роля щеше да заспи на Туба. Моите уважения към Сандра Бълок, много я харесвам Praynig

Надин за всичко  newsm10

# 574
Скрит текст:
Момичета, не мога да се стърпя и да не ви покажа този репортаж на Нова телевизия. Здравко е мой много близък роднина, неговата баба и татко са брат и сестра. Много се гордея с него, възпитано и умно дете. Cry Grinning  http://novatv.bg/news/view/2012/01/26/26130/%D0%A3%D1%87%D0%B5%D … 0%B5%D1%82%D0%B0/

# 575
Наде,
Скрит текст:
браво на Здравко, че е така последователен в колекционирането, изгледах репортажа
Peace

# 576
  • Русе

Надин  Peace

# 577
Една красавица от мен и излизаме на лекар Peace

# 578

Един млад Джансел за кураж на Царина!  Peace
Скрит текст:
Царе, дано се разминете с малко!  Peace
Скорошно оздравяване!

# 579
  • Русе

Aз, започвам да гледам 6 епизод  Blush, ако решите да си го поизкоментираме и него.  Peace

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 13:46 от Cveti67

# 580
Хайде и аз да подкрепя Царина и да й пожелая
Скорошно оздравяване!

Мурат и Хасрет също те подкрепят!  Peace

# 581
# 582

Хубава снимка!  Peace

# 583
Дано поне тези са истински щастливи Twisted Evil
Аз преди малко прочетох, че друга една моя любима двойка се разделя след 3-годишна връзка и 6-месечен брак /Гьокче Бахадър и Али Сунал/.
Скрит текст:
Ние се върнахме от лекар. Ще сме на антибиотик, за да предпазим евентуално развитие на бронхит. Ама наистина е много зле малкия и се е отпуснал. А как жално гледа Tired

# 584
  • Русе

ЛинкаWink не е само от снимката, момичето ни направо сияе, а представи си  Thinking - сега как е, с тези малки същества  Heart Eyes в къщи.  Laughing

ЦариSad грижи се за момченцето си и дано се върне бързо усмивката му. Peace
И, да - лоша новина за любимците ти и аз разбрах за това, но с тези папараци, които постоянно слухтят и си навират носовете в личния живот на известните, май  newsm78 наистина е по-добре да крият повече, за да не ги разнасят за щяло и не щяло. Нищо, че има фенове, които са недоволни от такъв тип звезди / като нашите Туба и Онур/, все пак и те са хора и имат права, като всички останали.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт