90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 210
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
  • WonderLand
Лелеее... 2 теми сте изписали откакто ви оставих преди седмица  Mr. Green

След 20 дни на диета и изкарам МЦ мога да се похваля с резултат от 65,5кг, т.е - имам -от4.5кг от началото на диетата. Знам, че  не е много, но истината е, че през МЦ имах няколко дребни прегрешения.А и 3 месеца по 5 кг ме устройва идеално  Mr. Green Надявам се на хубав резултат след 70 дни. Направо не усетих как минава времето... обикновено диетите ме мъчат страшно много, но тази....  Party
 Днес съм 21 - белтъчен:
З: кафе + плод
О: - доста късен - русенско варено
В: Катък + айрянче

Днес бях на кънки и не е истина колко се изморих. Усещам, че утре ме чака мускулна треска, но си заслужава. МОже да се замисля за редовни тренировки, че много ми хареса  Mr. Green

# 331
здравейте момичета кокичета Hug
доста време не съм писала но съм си режимна и ей на утре ми е плодов и на 24.01 воден за 2ри път Grinning
я да видим с кой ще плувам този път newsm78
има ли плувкини на 24.01?????? че саминко не е интересно Mr. Green
до тук съм около -10 килца и съм доволна от себе си има какво още да се желае но имам още време Wink
пожелавам ви многоооооооооо минусчета и положителни емоции

# 332
Здравейте и от мен  Hug
Следя ви всеки ден и от известно време се каня да ви питам нещо и ето, че чак сега се наканих, тъй като НАНА ме подсети с поста си в които пише за по- добри резултати да се намалят плодовете.
Аз карам плодовите си само на ябълки, без да смесвам с други плодове или ядки, и изяждам по 8 ябълки на ден, т.е 4 пъти по 2...та искам да ви питам дали това не е много и дали трябва да ги намаля  Thinking

# 333
  • WonderLand
Здравейте и от мен  Hug
Следя ви всеки ден и от известно време се каня да ви питам нещо и ето, че чак сега се наканих, тъй като НАНА ме подсети с поста си в които пише за по- добри резултати да се намалят плодовете.
Аз карам плодовите си само на ябълки, без да смесвам с други плодове или ядки, и изяждам по 8 ябълки на ден, т.е 4 пъти по 2...та искам да ви питам дали това не е много и дали трябва да ги намаля  Thinking

През плодовия ден трябва да си хапваш така, че да си сита - количеството няма значение. Аз смесвам плодове, ядки и сушени плодове и смятам, че се движа добре, въпреки количеството - в началото ядях повече от 2 кг плодове на ден, после свикнах и не ми се хапваха толкова. По-добре да смесваш и с ядки и смена, НО СУРОВИ!

# 334
  • София
За вечеря си хапнах настъргани моркови с малко балсамико. Нямам търпение да дойде утре да си хапна пилешко и салатка.

# 335
Здравейте, момичета.Аз май разбрах защо свалям по малко и трудно.Установих ,че в белтъчния ден аз винаги смесвам поне по два белтъка.Като прочетох мненията на някои от вас за белтъчния ден май това е причината за бавното ми сваляне на килограмите.Но сега с тези пълни с нитрати домати и краставици не си правя салата от тях и често си правя млечна салата с другото каквото ям за деня и става два белтъка на едно ядене.Мислите ли и вие, че това е причината.На 12 Февруари ми приключва диетата а досега съм само с -6 кг.Имам да свалям поне още 10.Но май ще стане след три месечната почивка,когато подновя диетата.Успех на всички.Много ви се радвам на успехите.

# 336
Да отчета и моя белтъчен.
з-проспах я.толкова отдавна не бях спала до 11.30ч-около 2г Cry,но малкия ме разиграва цяла нощ,а сутринта кака и татко го поеха.
о-сирене в гювече,зелева салата
в-пил.дроб по селски,зелева салата
За първи път правя дроб по селски,ми то много вкусноооо Crazy
Хайде от мен лека и спокойна вечер.

# 337
Момичетата от София, утре ще бъдем ли така?
 Mr. Green

Варненки, чакаме снимки!

Моят ден приключи с пилешка пържолка и зелево-морковена салата. Имам чувството, че утре ще имам плюс  ooooh! Поне хапнах рано, та може да има някакво значение  newsm78

# 338
И аз се включвам с отчет за днешния плодов - общо 2 банана, 1/2 ябълка, 3 портокала и шепа сурови ядки. Грешката ми беше, че последния портокал изядох в 20:15, ама не мисля, че е болка за умиране, просто мислех, че няма да ни се яде след 6, но не стана. Ще избягвам подобно поведение, естествено.
Сега точа лиги за утре. Смятам да заложа на пушено пилешко бутче за вечеря  Heart Eyes Heart Eyes

# 339
Здравейте Simple Smile Не съм ви доизчела от няколко странички, но утре вече ще се връщам. Само видях някакви спорове за филии и т.н. Обещах да оправя 1ва страница в новата тема. това предполагам ще е утре вечер или най- вероятно вдругиден сутрин. Надявам се повече да няма такива дразги и преди да ви пожелая приятна вечер ето и моя отчет за днес:
з- 1-2 малки обелени ябълки
0- от на нана Гювеча(пак астрана страхотен мерси 100 пъти )+ салата
в- същото но доста по- малко, че не беше останало много9 и майка ми и брат ми ядоха) та се доядох с около 70гр фъстъци може и по малко
Утре отивам да си науча оценката по финанси, молете се да е положителна Praynig Praynig Praynig

# 340
SilverDream, благодаря ти за бързия отговор. Просто исках да се консултирам, за да знам ако бъркам да поправя нещата.

Наистина ви следя постоянно..сутрин с кафето, на обед, вечер... обсъждате, споделяте, дори и спорите, но пък всичко това е много полезно  Hug
Много ми беше интересно да прочета мотивацията на всяка да отслабне. И в този ред на мисли с малко закъснения искам и аз да споделя моята, като се надявам да не отегча никой, а може би дори и да ви дам малко стимул да преследвате целите си до край...
Аз съм висока 166 и съм на 20 години. В пубертета започнах да качвам килограми и сякаш не им обръщах голямо внимание, докато едно лято не стигнах 66 килограма Shocked.  От тогава започнах ограничаване в резултат на което отслабване, после качване..после пак отслабване и така докато не се реших да мина на Дюкан. С много лишения и силна воля станах 50 кг и за пръв път от години се чувствах добре в кожата си и се харесвах. Бях решила, че не съм се мъчила напразно и че искам да запазя теглото си. Започнах стриктно да спазвам захранването, но без да осъзнавам попаднах в омагьосан кръг. Всичко се проточи ужасно дълго и ми отне 2 години. Докато един ден бях се отчаяла. Исках да се храня по-нормално, да ям готвено, да се събирам със семейството си и да ядем едно и също, а не все да си придърпвам пилешкото или рибата.
Точно тогава леля ми сподели, че е на вашия режим и започна да ме убеждава да мина и аз. Естествено не исках, защото ме беше страх, че от новите и непознати храни, които не съм яла повече от 2 години, ще започна да качвам килограми. За мое най- голямо щастие това не се случи. Да, имам едни 3-4 кг, които качих в края на Дюкан и сега се боря с тях. Почти съм ги елиминирала, но най-хубавото е, че отново се чувствам човек. Мога да сготвя нещо, което в режимно за мен и да го ядем всичко, без да е нужно аз да си пека в отделна тава нещо само за мен, мога да ходя в приятеля ми на гости без да се притеснявам, че няма да има пилешко или риба без мазнина...
Извинявам се за огромния пост, но отдавна исках да го споделя, тъй като вече два месеца ви следя и следвам режима заедно с вас и ми станахте близки по някакъв начин.
Това, което исках да ви кажа е, че този режим е страхотен и трябва просто да се спазва. Не е труден и с него мога да се чувствам нормална.
Желая ви всички да постигнете мечтаното тегло, да се почувствате красиви и щастливи и най-вече да го запазите Hug

# 341
И аз се извинявам за спама, но Клее много ми хареса поста ти. поздравявам те за успехите, за упоритостта и желанието! Пожелавам ти да задържиш всичко в почивката и после да имаш страхотни моменти без да се тревожиш с кг-мите Peace

# 342
Здрасти Tony Zlateva .Как постига този невероятен ефект от -10 кг.и то само до втория воден ден.Браво на теб.

# 343
Здравейте на всички и аз от скоро започнах да следя форума и много се зарадвах, че има толкова  много отслабващи с добри резултати от тази диета. Днес ми е девети ден и съм свалила 3 кг. Изчетох доста материали по тази тема, но така и не разбрах какво точно трябва да се прави след като приключи 90 дневния процес.

# 344
  • Mars Hotel
Така. Изпълних си заканата от вчера и днес похапнах порядъчно.
З: 1/2 помело
О: 1 свинска пържола и 2 долни пилешки бутчета с краставица
В: 2 долни пилешки бутчета и краставица

За утре имам ориз със зеленчуци, само ориз не съм пробвала в бобов. Да видим как ще ми се отрази.

annalynne93, виж на първа страница има линк със съвети за почивката.

Общи условия

Активация на акаунт