Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 289
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ти Мистик, че беше нашите уши тази вечер!

# 451
Mistik -БЛАГОДАРЯ !  bouquet  bouquet  bouquetКакто винаги хубава серия изпълнена с много емоции и изненади !!!Айбиге ми харесва ,много пряма ще си допаднат с Хюрем!

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 02:17 от trendafilka

# 452
Благодарности на МИСТИК и от мен!

# 453
Огромни Благодарности на Мистик и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 454
  • Истанбул
Мистик , ,какво каза Нигяр като плачеше накрая ? Praynig

Пожалете се над мен, не ме хвърляйте в устата на вълците, с една дума, че няма какво друго да правя, при кого да ида

Нищо подобно, соя_фен, това си е жестоката действителност, Ибо започва неудържимо да пропада

Благодаря за вниманието! Hug

# 455
  • Атлантис, Галактика Пегас
Жал ми е за Матракчъ и за Нигяр. Милата отначало беше като агне на заколение, после оплака съдбата си че той се разведе с нея, нито един мъж не я иска,(поне така си помислех че плаче за това) и накрая появата на Ибрахим.
Кой беше така жесток да си играе със съдбите им на Нигяр и Матракчъ.

# 456
Запазвайки мълчание Ибрахим предпази не само Хюррем, но и себе си.Даже мисля,че го направи повече за себе си,защото в нищо сериозно не може да я обвини,а той действаше непрекъсната зад гърба на султана гонейки свойте интереси и трябва да дава обяснение и за своите действия
Хюррем за пореден път му се изрепчи,което в случея беше излишно.
Най-накрая султана даде сериозно рамо на Хюррем

.

# 457
  • до най слънчевия бряг
¨*morski_briz*¨*, blume777, d-diana, Gawina, goldwoman, Kordelia, neshka, peti07, pommellina, skf, soledad-5, soya-fen, tinitka, МелинаМел, ТираноЗавърката (+ 10 Скрит/и) и 68 Гости преглежда(т) тази тема

Ани се загуби някъде ,ама аз да постна компанията и да почерпя по едно  за лека нощ

Мистик     newsm51 newsm51 newsm51

# 458
МИСТИК,много,много благодаря!!!  bouquet

# 459
Прехвърлям  линка за дизито- но на мен не ми върши работа ooooh!
ще чакам тубето Praynig само 80 процента от серията гледах...

http://www.ddizi.com/izle/30798/Muhtesem-Yuzyil-44.-Bolum.htm

Лека нощ Heart Eyes

# 460
Нищо подобно, соя_фен, това си е жестоката действителност, Ибо започва неудържимо да пропада
Е, няма как да плача за него, ако пропада, но нещо не ми се вързва голямата му любов със султанската сестра и кратката му авантюра с Нигяр калфа.
Впрочем докато преглеждах миналите епизоди, ми направи впечатление, че всеки път като направи сечено на Хюрем, му се случваше някакво нещастие.  yes

Във всеки случай много ми хареса епизода, особено влизането в действие на Айбиге и това, че Сюлейман се скара на злобарките. Peace А Ибро и Нигяр са в"суспенс" за цяла една седмица.  Crazy
Хайде лека и от мен!   sleepuu

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 00:40 от soya-fen

# 461
  • Мюнхен
А в какъв момент CC застана зад Хюррем? Не можах да гледам само ви четох. Благодаря пак за превода!

# 462
Султана този път беше суперррррррррррр!!!
Този Ибо ме нерверира много , но актьора е уникален!

Вземам си всички думи назад от преди една година ! Изобщо не харесвах Мерием - била съм много заблудена !

Благодаря за превода !  bouquet newsm10 smile3501 smile3525

# 463

Mistik, благодаря за превода! Hug Hug
Би ли казала как е точното име на племенницата на Валиде?   newsm78

Въпреки ужасния нет, епизодът беше много интересен в различните сюжетни линии, дори се появи нова героиня с... панталони!  #Crazy
Не е ли необичайно за Османска Турция?  Rolling Eyes Rolling Eyes
Очаква ни още една романтична любов, очевидно.  bowuu Кака Мерал си знае работата!  bowuu Peace

# 464
А в какъв момент CC застана зад Хюррем? Не можах да гледам само ви четох. Благодаря пак за превода!

Ами на къната на Нигяр за пореден път Валиде и Махи се държаха безобразно с Хюрем, мисля че заради това беше. А и заради опита на Валиде да компрометира Хюрем с историята с Лео и въобще за всичко, насъбрало се досега. yes И шефът ги привика в кабинета си и им се накара сериозно.  Mr. Green

На веселбата Хюрем се опита да седне при Валиде и останалите, а Валиде я отпрати на отсрещния диван да седи сама. Обаче Айбиге съвсем свободно отиде да седне при Хюрем (а злобарките се стричиха) и даже си допаднаха и се посмяха заедно.  Party

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 00:40 от soya-fen

Общи условия

Активация на акаунт