Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 216
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Много благодаря за помоща.

# 616
# 617
... Някъде в старите теми се спомена, че ВВ се снима в декори. Значи няма шанс да попаднем на снимки в Топкапъ?  newsm78

Никакъв шанс няма. В документалния филм за създаването на сериала се разказва, че са направени декори на около 5000 кв.м. площ, които са копие на Топкапъ и там се снима всичко. Даже продължават да дострояват декора с пазар, улици и т.н. - правят един малък град.

# 618
A, разнищили сте стария дворец! Аз за мястото бях сигурна, но с гугъл преводач четох, че части от университета били в сграда на стария дворец, но то с преводача става 'един гаща плява' та... Арката на площад Беязът какво е, някой знае ли? И този запазен кьошк къде може да се види, не разбрах  Thinking  Някъде там, ама аз съм го обикаляла цялото здание, но не съм видяла, не съм и знаела какво да търся. Може би е в двора на университета, а там не пускат - пробвах.

Ако някой има интерес, ловната вила в която държаха принцеса Изабела Айналъкавак си съществува все още и е туристически обект - може да се посети. Аз насмалко да съм я посещавала, още преди сериала, но ни домързя да чакаме транспорта и отложихме. Мога да дам координати на местоположение, транспорт до там и цена на входния билет (ако няма промяна след последното вдигане на цените).

Михайлов, ти ме стресна с това Долмабахче. Всъщност ти теоретично ли си подготвен само или си бил по тия места?

Доне, аз може и да съм объркала темите  Thinking

# 619
  • somewhere near the sea
Някъде в старите теми се спомена, че ВВ се снима в декори. Значи няма шанс да попаднем на снимки в Топкапъ?  newsm78
Наистина няма никакъв шанс. През пролетта бях там, в двореца. Ами то на ден минават сигурно 10 000 души. Представяш ли си как ще затворят двореца заради снимките. Коя градска управа ще го разреши? Но съседите знаят как се правят пари, затова няма да се учудя след като свърши филмът, да започнат да организират екскурзии до снимачната площадка. LaughingЩом са издигнали паметник на бутафорния кон от филма Троя, за какво да говорим newsm78

# 620
Ако става въпрос за коня в Чанаккале, той не е паметник на филма "Троя"  Laughing, а на самата Троя, която се е намирала там.

# 621

Супер си   bouquet

Тая снимка веднага си я правя на фото-тапет  Peace , без значение кой какво ще каже  Laughing

Радвам се,че ти хареса.Красива е Нур.

http://s018.radikal.ru/i508/1201/ab/b7cbc50ec03f.jpg

# 622
МИСТИК
Ч Е С Т И Т    Р О Ж Д Е Н    Д Е Н

Огнище да топли ръцете ти, Вино да топли сърцето ти, Обич да топли душата ти,
И бог да те закриля в делата ти!

Желая ти дълъг живот в мъдрост и блаженство! Много здраве и щастие!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 623
   <МИСТИК Пожелавам блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Честит рожден ден!

http://s018.radikal.ru/i520/1201/c0/8e773712b229.jpg

# 624
Честит рожден ден Мистик!  Да си жива и здрава и  само положителни емоции ти пожелавам ивсе така да си с нас да ни помагаш и да ни радваш! Весел празник!

# 625
Ч.Р.Д  MISTIK!
Пожелавам ти твоите очи да сияят от радост и щастие, дъхът ти да секва от чувството за наситеност на живота и нека всеки ден посрещаш с усмивка.

bouquet smile3525  party023  ura newsm59 smile3510 bdbaloni baloni hbdtu smile3525

# 626
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
 newsm59
Благодаря ти, че ни радваш с помощта си! Желая ти много смели мечти, много здраве, истински приятели и само успешни начинания!   ura
  party023 nbirthday  Gift

# 627
ТАка ми се доходи пак до Истанбул...... като се запролети без да му мисля ще си направя една екскурзия.
Много ми е смешно, като казват Топкапи чужденците (не че и аз не съм  Mr. Green).

Аз бях миналата седмица и беше страхотноо  Heart Eyes Нямам търпение да дойде пролетта и отново да отида.  Heart Eyes

# 628

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИСТИКbouquet

Бъди здрава и вeсела и продължавай да радваш
с благородната си щедрост хората около себе си!

# 629
Честит рожден ден Мистик!!! Много здраве и щастие! newsm59 newsm38 nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт