Личен лекар за детето

• 9 844
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • София
аз отидох  около месец преди да рода, видяхме се, поговорихме, каза че може да ни приеме, защото и не всички приемат нови пациенти и се разбрахме като се роди бебо да звъннем. Та като се разбра кога ни изписват, звъннахме и тя дойде(трябва да  се извърши това посещение до 24 часа, след изписването на детето), донесе една бланка за избор, попълнихме, като после от акта само си добави тя ЕГН-то като излезе.
Всичко  безплатно естествено, после вече си тръгнаха редовни консултации, прегледи  и т.н.

# 16
  • на последния етаж
Срещнахме се и поговорихме с педиатъра около 1-2 месеца педи да родя. Ден след изписването му се обадихме и ни посети. Всичко е било безплатно.

# 17
Аз го избрах след като бебока се роди.  Grinning

# 18
Малко преди термина се чух с док, за да съм сигурна, че приема нови пациенти. Ден преди да ни изпушат се чухме пак и ден след изписването дойде на домашно посещение. Не сме заплащали нищо. След като издадоха акта за раждане го занесохме, на място при нея сестрата попълни документи за избор на ЛЛ. Издадоха на беба здр.книжка и картон и ни записаха час за консултация...

# 19
Бях си избрала нашия педиатър доста преди да се роди бебето. Уговорихме се таткото да му звънне като се приберем. Дойде на другия ден прегледа бебето, даде някои съвети. Не сме плащали. От болницата ми бяха дали бележка с данните за правените в болницата ваксини, които бяха за педиатъра. Акта за раждане излезе след няколко седмици и тогава вече официално го записахме. Първата консултация се прави на около месец. Трябва да има един месец разлика от първата ваксина.

# 20
  • София, център
Моята лична лекарка и гинекологът ми ми препоръчаха една и съща педиатърка, като моята лична лекарка се ангажира да говори с нея, защото работят в един и същи кабинет на смени.
След като родих и ни изписаха, педиатърката ни посети у дома и оформихме документите.

# 21
  • София
Здравейте!Имам въпросче относно записването на детето при личен лекар.Кога става това,предварително преди да се роди или след това?Каква е точната процедура?

Избрах педиатърката на сина ми, докато още бях бременна. Отидох, говорих с нея и след като родих й и се прибрахме вкъщи се обадих да дойде да го прегледа.

# 22
И при нас стана така ,преди раждането се разбрахме и след изписването дойде.Пари не ми иска,дойде на второ посещение в къщи след 2 седмици.Първата консултация на 1 м. за ваксина и др.

Общи условия

Активация на акаунт