Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 767
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Бях при едни познати когато си "преправяха" апартамента, ако аз живеех под/над тях моментално бих се изнесла. Опитах се да обясня колко е опасно и некоректно е спрямо останалите, но си ме отрязаха.
Те на собствено усмотрение ли са бутали стени? Без инженер или архитект?

Aз самата не мисля,че имаме нужда от хол , по-скоро предпочитамe да имамe две спални за посрещане на гости

абажури

Как посрещате гости в спалните? Laughing

Снимките на Фелисидад вече заживяха собствен живот. Simple Smile

# 241
Даже не е до възпитание а до спазване на обществения ред, с който много хора не са запознати. Трябва да се вика полиция, да се пишат актове, за да се запознаят. Както и за споменатия ремонт, Дорис, съседите могат да подадат жалба в общината, на ремонтиращите знаеш ли колко солено ще им излезе гяволъка. Все повече хора го правят.

Барбабо, в България всеки по собствено усмотрение бута.

# 242

Aз самата не мисля,че имаме нужда от хол , по-скоро предпочитамe да имамe две спални за посрещане на гости

абажури

По-често ни се налага да посрещаме гости,които няма къде да отседнат за два-три дена/седмица и по-рядко, почти никога гости,които идват само да хапнем-пийнем вечер. Накратко, у дома е горе-доле обществена спалня и къпалня  Simple Smile

# 243
Мразя гости с преспиване , мразя и аз като ходя в друг град или дърьава да спя по приятели, познати пък било то и роднини.Особено ако някой от двете страни няма достатъчно място , така че да не си пречим взаимно .
Е естествено ако е някаква екстремна ситуация , няма да оставя никой на улицата .. но предпочитам да не ги свиквам така ...  Mr. Green

# 244
Аз направо не приемам гости с преспиване  Simple Smile  И аз не обичам да спя по хората.

# 245

По-често ни се налага да посрещаме гости,които няма къде да отседнат за два-три дена/седмица и по-рядко, почти никога гости,които идват само да хапнем-пийнем вечер. Накратко, у дома е горе-доле обществена спалня и къпалня  Simple Smile
Ok Simple Smile))))) Аз си представих друго (шегичка:)))) Peace

Сега прочетох текста за апартамента в Пловдив. Наистина е малко претенциозно написан.
Обаче това си е определен стил, да се пише така "приказно" Simple Smile)))) Даже това нищо не е, ако сте чели какви ги каканижат в "Ева" по адрес на разни мутреси - пепеляшки, спящи красавици, богати принцове, любови от пръв поглед... Да се просълзи човек. Laughing

# 246
Аз направо не приемам гости с преспиване  Simple Smile  И аз не обичам да спя по хората.
Решението е никакви свободни стаи и излишни легла.  Joy В къщи е така, не че по някога не преспива някой на дивана в хола, но е инцидентно.
По темата за бетона. Интересно стои, но е доста студено според мен, предпочитам дърво във всичките му варианти.

# 247
Аз направо не приемам гости с преспиване  Simple Smile  И аз не обичам да спя по хората.
И аз , ама реших да бъда по мила.
По принцип гледам сред доста хора ,гости с преспиване се практикува до днес. ooooh!
Имаме приятели които ьивеят в тяхно си жилище , но малко.
Всеки месец за по няколко дни се посрещат роднини от др. градове .. те регулярно си ги навестяват.Стаи преходни / разбирай никаква интимност .. / дето се вика гащите неможе да си обуеш на спокойствие.
А спомняте ли си едно време кво чудо беше.
Относно разпределението на стаите или тяхното префасониране от тераса на детска или от спалня на кухня .. е наистина тъпо .Обикновено като са проектирани е помислено да са отдалечени шумните помещения от такива в които се почива .. тъй че нужда от такава кардинална промяна не виждам.

# 248
мен ме е страх да спя сама, а мъжа ми често е в командировки за по няколко дена, така че освен приходящите от само себе си роднини и приятели, има и такива,дето аз ги викам да спят у дома,за да не съм сама нощем   Embarassed Аз обичам да има хора вкъщи и го караме още така тинейджърски "гости с пре(с)пиване"  Laughing
В тази връзка, много ми харесват стаи с големи мебели,които са нещо между диван и легло и можеш хем да се облегнеш да си четеш книга или гледаш ТВ, хем и да се отпуснеш да дремнеш без да се събудиш схванат. нещо такова,но не намирам съвсем точна снимка. Не виждам никаква функционалност в ниските холни масички и като цяло в този тип обзавеждане.
ей такова много ми харесва, не знам дали от тази тема съм го запаметила, харесва ми идеята чрез лесно разместване на възглавници да получавам бързо желаната мебел- легло,диван или пък никаква мебел, ако ми трябва повече свободно пространство.
не се отваря точно снимката в последния линк, става дума за снимка 21 - лилави и оранжеви възглавници върху пясъчен под

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 16:25 от Amelly

# 249
И аз съм против преправянето на апартаментите - над нас например, килера направиха баня, а банята - кухня, и да не ви обяснявам как всичко се чува в нашата баня - нали има отдушници... а и как мирише на манджи - ужас! Аз обичам в банята да ми е свежо, да мирише на козметики разни и на чистота, а то стана...
А едно време всички мебели, особено за холовете, се купуваха да могат да се разтягат и колкото може повече хора да се съберат за спане  Joy Аз не съм против, понякога се налага, но ако е за повече от една вечер, мнооооого се изнервям.

# 250
Аз обичам гости с преспиване. Има си чар в това - приказки до среднощ, навалица за кафето Simple Smile Жалко, че тук не ни навестяват често, но в момента си имаме гостенка и е супер Simple Smile

# 251
Аз обичам гости с преспиване. Има си чар в това - приказки до среднощ, навалица за кафето Simple Smile

а! тамън каза го както аз го чувствам!

# 252
  • Варна
Незнам дали сте гледали офисите на:
http://www.hongkiat.com/blog/creative-modern-office-designs/

някои са доста шантави Simple Smile

# 253
  • софия
с удоволствие бих работила в повечето  Sunglasses

# 254
  Да ви кажа леко почвам да се побърквам, гледам един филм и губя сюжета да зяпам мебели и интериори..Филма се казва "Момичето с татуировка на дракон"- (с двойно заглавие е ) или "Мъжете, които мразят жени". Та на един шведски остров две вили до морето- едната почти изоставена, другата съвсем. А аз си се представих с кофа боя, четка и всякакви уреди и материали за възстановяване на такава естествена хубост. Извинете за отклонението.
 Колкото до бутане на стени досега не съм го правила, но ми се върти една натрапчива идея, която поне не е революционна. Ще направя скица на апартамента и ще ви оставя да се развихрите Simple Smile
  Амели, линка за възглавниците от пуловери е супер, ще го приложа. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт