Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 718
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Ха, ние някои от състезаващите се интериори сме ги виждали вече, обсъждали и дори поразкостили. Брей, на мен ми харесва повече от едно нещо. Ми то имало надежда, ще се научат, джанъм  Simple Smile  И аз харесах №9, но също харесах №4 и то много! №6 определено! Три от десет - добре е, добре. От предишни години май нито едно не ми е харесвало.

Да знаете, че можете да гласувате само веднъж!

# 406
Следя темата,но може би съм пропуснала,ако е обсъждано.
В стария апартамент в кухнята цяла стена почти ми беше осеяна с чинийки-от всяка държава,в която съм ходила аз,или мои приятели.Нещо характерно за страната-не непременно изглед или забележителност някаква.Например датската ми чинийка е с 5 лебеда,символизиращи петте скандинавски държави,турската е със стилизирани лалета,които са техен символ.
В новият апартамент имам холотрапезариокухня,в която тези чинийки не ми звучат на място а и плана на помещението е такъв,че почти няма място за тях.Жал ми е за тях,харесвам си ги,години съм ги събирала.
Та питам-какво ви е виждането за този род украса за стена?Някакво ново и неочаквано предложение за приложение,което не ми хрумва?

# 407
.... осеяна с чинийки-от всяка държава ...
Та питам-какво ви е виждането за този род украса за стена?Някакво ново и неочаквано предложение за приложение,което не ми хрумва?

Скрин, маса, на които плотът е със стъкло, и под него да ги подредиш?

# 408
В коридора, по стените. Хем коридора е като една домашна магистрала, само миаваш по него и заминаваш, отвежда те нанякъде. Така символично може да пътуваш по него и през света.

# 409
Ха, днес тъкмо ми дойде първата картинка (даже не е картинка, а смешка). Само споменавам, че е като предната ми профилна снимка и няма повече да обяснявам  Embarassed Embarassed Embarassed

Ох, много променят картините и то за много по-хубаво  Heart Eyes

Избрах лампите за масата (от икеа са и не са от обсъжданите  Flutter Flutter), мисля, че ще е супер. Започва сагата по убеждаване да дупчим тавана и да ги закачим: мисля, че ще отнеме година  Mr. Green

W, а да си направиш кът в стаята където да ги закачиш, примерно един  Wink контрабюфет или едно кресло за мечтаене и спомени и там покрай него. Или както е казала Pina.

Pina, много ти отива това име  Simple Smile

# 410
  • софия
Цитат
...ще отнеме година  Mr. Green
Laughing
покажи ги
на мен ми харесва №5 с уговорки, например стълбата от №4

# 411
Благодаря за идеите-ще помисля върху тях.

# 412
  Аз гласувах за 9-ката..Няма ярки акценти както обичам, мо е толкова спокойно и уютно.. Heart Eyes

# 413
Аз гласувах за №6 - много ми харесва! Само някои осветления не са по моя вкус, но пък други са... Ох, ама и №9 много си го бива, както и № 4. Бих гласувала и за трите, ако можех.

# 414
Аз гласувах за номер 4. Усетих го много... истински.
Допаднаха ми и 6, и 9, с някои уговорки.
Повечето от тези интериори са ми безжизнени, застинали, неуютни, недоразвити. Някакви подредени вещи, макар и хармонично и сякаш е достатъчно. А лъха една студенинааа, брр. Не са моите. И не съм сигурна дори, доколко проблемът би бил в дизайнерите. Сякаш на някои хора това им допада, това искат.

Ооо, Пина, как ме присети за тези хартиени тапети от някога си Laughing.
Аз съм расла с никак не голи стени. Няма човек в семейството ни, който да е държал стени си голи, което понякога също може да затормози... Едната ми баба например шиеше гоблени; имаше тооолкова много по стените, че човек съвсем осезаемо можеше да се задуши от конците. Много време ми трябваше, за да открия красотата на гоблените, благодарение на това. Тя сега продължава да си слага, но е сякаш по-спокойно всичко, по-малко са, изпъкват повече и стоят по-красиво.
Татко пък е рибар. В една от стаите някога държеше по стените рибешки глави Rolling Eyes. Сам си ги препарираше или както се казва. Най-ужасна ми беше една щука с глава колкото моята и отворена широооко уста. По-късно ги махна, разбира се. Помина му с годините; по-често ходи за риба до магазина, което пък не съм сигурна колко е хубаво...
В същото време е ценител. Има картини, избира внимателно и дълго. Някога е рисувал, рисуваше. Мама пази и някои картини, има и в работата си негови.
Другата ми баба има картини, семейни, предавани. Не много, но хубави и специални за нас.
Семейството на половинката имат освен картини и скулптори. В семейството имат небезизвестен художник, като някои от творбите му са запазени у дома и правени за семейството. Някои от тях на мен ми идват леко натоварващи, което не ги прави по-малко красиви в никой случай.
Веднъж чух свекърва ми да казва нещо от рода на "Уфф, тия картини и бюстове! Имам чувство, че отвсякъде ме гледат мъртъвци." Чудя се да коментирам ли или не, но ще се въздържа, пък отношението ми по случая мисля, че е ясно.
Аз имам само четири... рамки у дома. Една картина; една графика и до нея огледална семейна фотография - чиста случайност и нетърсен ефект на изображенията, но получил се прекрасно; и още една фотография на чаша с разливащ се цвят в нея.
Имам и икони. Първата имаше място в дома ни, дори преди да пуснем тока. Носи ми спокойствие, не се забелязва особено много (вижда се само от прага на входната врата и отникъде другаде), но за мен е хубаво да знам, че е там. Тя има предвидено място и в новото вкъщи. Имам една в спалнята, която не е закачена на стена, а е подпряна на скрин. И още една малка в дневната, която също не се вижда особено. Всъщност с иконите ми е много особено. Изпитвам някакво почитание и ме е страх да ги прибера (последните две). Една икона наскоро влезе в дома ни и я върнахме обратно - дойде като подарък, от някакви непознати за мен хора, далечни роднини на половинката; донесе ни я свекървата, мисля - върнахме я веднага и казахме, че имаме достатъчно и няма да изграждаме храм в дома си. ...
Много исках наскоро да закупя няколко уникални за мен постера от соц време, писах на една галерия правила такава изложба преди време, но отговор не получих. Доста глупаво, между другото.
За новото вкъщи имам доста идеи, но осъществяването им ми се струва тооолкова далечно.
Олях се.

Сега споделям няколко схеми за поставяне на рамки, ако за някой биха били улеснение Grinning.
1 2 3 4 5 6 7 8

W, аз си мисля, че можеш пак да ги поставяш в кухнята, стига цялостната визия да ти го позволява. Не мисля, че това, че помещението е общо е пречка.
Иначе съм напълно съгласна с идеите на Шанта и Пина.

Шанта, честити лампи  bouquet! Дано по-бързо приключиш с убеждаването!
А всъщност ти инсталацията ли искаш да промениш? Мислех си, че можеш да ги закачиш по подобен начин. Аз съм предвидила подобен тип местене на осветлението у дома.

# 415
  • Стара Загора
аз гласувах за номер 8,влюбена съм в този апартамент  Embarassed Grinning

момичета аз пак с моята болна тема ,да ви питам ,някой ако знае какви са тези столове да даде малко инфо

# 416
  • София
№10 е стил Икеа

влюбена съм в тази картина, яко събера пари за да си я купя  Heart Eyes Crazy

иначе гласувах за № 3

# 417
момичета аз пак с моята болна тема ,да ви питам ,някой ако знае какви са тези столове да даде малко инфо

Не са тези, но приличат доста на BERNHARD, варианта с бяла кожа, на Ikea.

http://www.atticmag.com/wp-content/uploads/2010/11/tour-show-ikea6-435.jpg

# 418

покажи ги
на мен ми харесва №5 с уговорки, например стълбата от №4

Страх ме е от критики и да не ме разубедите на бърза ръка, ама хайде от мен да мине: медени

Визуализирам с това и това
може би и малко синьо

Аз май съм за номер 9 (но без някои неща като например дръжките на кухнята, не знам защо не харесвам такива)

# 419
  • Стара Загора

Не са тези, но приличат доста на BERNHARD, варианта с бяла кожа, на Ikea.

http://www.atticmag.com/wp-content/uploads/2010/11/tour-show-ikea6-435.jpg
ихааа много си бърза ,благодаря   bouquetнамерих го,наистина прилича на този,http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11322само ми се струва една идея по тънка седалката ,мисля ще е по твърд  newsm78
някой от момичета пробвал ли го е?дали е удобен ?(по мек)

Общи условия

Активация на акаунт