Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 722
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
*Галя*  Peace Особено креслата Simple Smile)) И масите и столовете в трапезариите.

# 391
Шанта, масата ти е страхооотна Heart Eyes! Пожелавам ти да е по-често с осем стола около себе си! Grinning
Аз бих избрала бели столове; може би, с дървени крака. Много бежово ми става иначе сякаш...

Това ми е много прекрасно! Blush

kokovi4, честита кухня!  bouquet Много е хубава Grinning!

Оттеглям се в ideastosteal Grinning. И разходка у Рашидови.

# 392
немога да не споделя с вас малко кухни ЗВЕЗДНИ ...
http://profit.bg/news/V-kakvi-kuhni-gotvyat-izvestnite-lichnosti/nid-87613.html

# 393
[Пожелавам ти да е по-често с осем стола около себе си! Grinning

Благодаря  Hug

Кой си падаше по клончета Simple Smile http://www.shelterness.com/pictures/amazing-diy-tree-like-floor- … amp-1-500x333.png

# 394
  Джерълд Бътлър има яка кухня Simple Smile
Шанта, имаше още някой, но и аз харесавм клонки. Как ли е свързано? Не вярвам да е само декоративно?
Много момичета липсват..Дано да си доставят удоволствието да подновяват с хубави неща дома си.

# 395
Мисля си, че виждам кабела омотан около клона.
... как само звучи Laughing

На мен най-много ми хареса кухнята на Елтън Джон, а най-скучновата ми дойде тази на Порша де Роси.
От репортажа за дома на Рашидов така ме лъхна културата, че чак ме втресе.
"Шото тука го обгрижваме повече от нас самите"... ooooh!

# 396
  • софия
днес никакви ви няма  Wink
да ви честитя празника, кой каквото празнува  txtloves Wine Glass

# 397
  Бе нямаше да празнувам, ама любимия се прибра и с подарък, и с вино  Laughing

# 398
сега дочетох трета тема, където не харесвате разни надписи
аз пък имам поставка за горещи съдове HOT и ми стои над котлоните  Mr. Green

На мен ми харесва твоя надпис, ето още един, който ми допада Simple Smile

Любимият още го няма, детето спи... мисля, че е време да отворя бутилка вино  Mr. Green

Честити празници и на вас Wink

# 399
  • Стара Загора
хи хи няма как да откажеш  Laughing

# 400
  • софия
с едното око гледам филм, с другото разглеждам интериори във фликър  #Crazy
това много ми харесва, всичко

Bedroom Renovation: Light DIY by Ninaribena1, on Flickr
и това

New rug! by absoluutly, on Flickr

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 23:27 от shhhh...

# 401
  • Бургас
Момичета давате страхотни идеи.Тайничко си ви чета отвреме навреме.
kokovi4 моята кухня е подобна на твоята със същия плот и груб горния ред шкафчета са ми перлен гланц,но долните са зелено мисля,че и ламината ми е същия и аз дълго се чудих каква да е масата,но освен бяла гланцирана друга не се връзваше,столовете ми са с дървени крака и облегалки,а седлаките са бяла кожа и така хем не е стерилно,хем пък ми се върза масата.

# 402
Темата наистина е много пуста. Много момичета липсват, дано по любовно-вински поводи Grinning.
Нещо от мен в духа на деня.

Елинор ме замисли доста за стените у дома. Аз също не обичам голи стени, празни. У нас се задържахме с няколко такива и докато се наканим да запълним пространството решихме да сменим дома. Винаги съм била обградена от красоти; семействата ни си имат своите разностранни ценители. Сама харесвам много и различни неща...
Обичам фотографии.
Някога, когато имах любим бар (преди около хиляда и сто години изглежда е било Laughing) обичах стените му пълни с фотографии на стара София. Поради дългите часове прекарани там имаше моменти, в които усещах, че знам всичко наизуст. И не ми омръзваше, и още повече ги обичах...

Вие какво правите със стените си? Или какво бихте правили? Какво ви харесва?
Ще замените ли хартиите?

Предполагам утре ще допълвам по темата с картинки.

# 403
Вие какво правите със стените си? Или какво бихте правили? Какво ви харесва?
Ще замените ли хартиите?

Живея в доста малко жилище и почти няма свободни от мебели стени-само една тясна част
от стената в кухнята (там има 2 полици с малки саксийки и няколко дървени фигурки) и
стената зад леглото ни (там е празно, но съм си мислила за някаква фотография или постер..).
 Гледам дошло е време за годишните класации за интериори-http://www.nashdom-bg.com/bg/concurs/2011-concurs.html. Харесват ми доста кътчета от номер 9.

# 404
Ще се повторя, защото май вече доста пъти съм писала, но нищо  Simple Smile  Аз обичам да има много неща по стените - картини, пана, керамични чинийки и подобни сувенири, етажерки с книги... и аплиците обичам. Не харесвам голи стени, въпреки че съм показвала снимки на интериори, които много ми допадат, а стените са по- скоро голи. Израстнала съм в дом с напълно голи стени, по евтини хартиени тапети - от тези, с които издаваха от държавата панелните блокове. Ни за хубаво, ни за лошо, нищо не се слагаше по тях. И така години съм копняла стените да заживеят, да се включат в общия живот. Радвам се, че най- сетне го постигнах. Защото в старото ни жилище бяхме наместили в едната стая, ама другата така си отиде гола и тя. Ха днес, ха утре... явиха се и битови проблеми от рода на влага, мухъл, та кусур им беше и украса. За огромно мое съжаление така си изгни на стената папируса, който си бяхме донесли от Египет. Не беше от ментетата (имитации), беше си истински. Изобразяваше дървото на живота - детсво, юношество, младост, зрелост, старост. Ето такова нещо
http://bazaarinegypt.com/catalog/images/EP059.jpg

Общи условия

Активация на акаунт