Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
отворете с друг браузър

момичета и аз се замислям за тюрказ или евентуално цвят еленска кожа  newsm78

друга дилема ми е маса и столове ,в Стара Загора има само 2 по свястни магазина ,днес обиколих да видя масите и столове ,и маси бял гланц  може да се каже че има,,но са в по големи размери все поне 160см,и на мен ми се искаше да е разтегателна ,примерно 120(140) и да се разтяга при нужда 160(180)че жилището е малко и нямаме много място .Най-голям проблем ще се окажат столове  Sad,навсякъде само от този тип http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=18&pid=51135
и аз не ги харесвам ,и трябва да бъдат удобни,обичаме да се събираме с приятели и все пак доста време ще се прекарва на тях . Laughingмоля помагайте с идеи

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 21:23 от kokovi4

# 376
  • густо майна Филибето
Мноооого харесвам стени, отрупани с картини, изобщо не забелязвам останалото Simple Smile Не мога обаче да намеря в нета домове на художници. Тук в началото на репортажа е разходка из дома на Вежди Рашидов

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 15:43 от Ljuboznatelna

# 377
  Идеята ми е луда и не й обръщай внимание, ако не ти е по вкуса. Преглеждаш магазините и обявите за мебели втора употреба. Намираш евентуално с късмет от масивно дърво, даваш им нов живот с помощта на темата "Да преправим старите мебели", като тюркоаза, който искаш да вкараш за цвят е от тапицерията на столовете или състаряване с друг цвят.

Картина 1 2 3 4 5 6

П.С А ето и невероятния нов облик на мебели с втори живот от една потребителка във форума.
трапезария

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 23:03 от Елинор 777

# 378
Елинор, само да кажа, че идеята ти за оранжевото е на място  Wink. Аз също си мислех, че оранжевите (червени) столове най-много си подхождат (гледайки цялата картинка), но съм почти сигурна, че няма да ги взема въпреки това  Laughing А зеленото и синьо присъстват макар и невидимо... Ще ви държа в течение и спирам с досаждането  Embarassed

# 379
  • софия
аз в началото като се обзавеждах исках интериора да ми е в черно, сиво, бяло, сватло дърво и горчичено жълто. междувременно сестра ми ми домъкна един червен пуф и оттам някакси аксесоарите и въобще цветните петна станаха червени. което никак не ми харесва.

това лято вече смятам да си осъществя идеята да си облека дивана в летни дрешки, като най-вероятно ще са възглавниците на гърба и табуретката. за другите части ще е по-сложно ушиването. само да не стане като някакво петно. ще ми трябват и нови калъфки за декоративните възглавнички.  изобщо много ми се иска да направя ремонт, но поради безпаричие нямам възможност. ако си намеря подходящ плат ще си сменя обстановката поне малко. и ще разкарам гадното червено  Crossing Arms

# 380
аз в началото като се обзавеждах исках интериора да ми е в черно, сиво, бяло, сватло дърво и горчичено жълто. междувременно сестра ми ми домъкна един червен пуф и оттам някакси аксесоарите и въобще цветните петна станаха червени. което никак не ми харесва.
...
и ще разкарам гадното червено  Crossing Arms

A не ви ли харесва, когато в един добре изграден неутрален фон (визирам shhhh и Шанта:))), присъстват различни цветни акценти?
Това придава характер и повече жизнерадостност на дома. Защо да е задължително всичко цветно да е в един тон?

Веднага се сещам за любимия интериор на Visible като добър пример.

oще:
_1_, _2_, _3_, _4_, _5__6_

kokovi4, не е от брузъра. Може би този сайт не може да се отваря от чужбина?

# 381
  • Стара Загора
качих ги отново,дано се виждат  Grinning

http://imageshack.us/g/189/dsc0494large.jpg/

# 382
Кухнята ти е страхотна! Замислих се за масата (бял гланц), която си споменала. Мисля, че ще се загуби ефектът, а и такива мебели са доста "чувствителни" на драскотини.
Какво мислиш за дървена маса? Струва ми се, че добре ще се връзва тогава със секцията от бял гланц и един графитен диван?

# 383
  • софия
Barbabeau, на мен ми харесва, обаче...  въртя, суча и това е. фантазията ми стига май само да размествам мебелите  Mr. Green
мислиш ли, че в къщи имам неутрален фон?
иначе днес гледах това и много ми харесва
http://artcafe.bg/dizajn-na-kscha-s-byalo-svezho-i-cvetno-obzavezhdane/

страхотно стоят шарениите на бял фон

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 23:29 от shhhh...

# 384

A не ви ли харесва, когато в един добре изграден неутрален фон (визирам shhhh и Шанта:))), присъстват различни цветни акценти?
Това придава характер и повече жизнерадостност на дома. Защо да е задължително всичко цветно да е в един тон?

Веднага се сещам за любимия интериор на Visible като добър пример.

oще:
_1_, _2_, _3_, _4_, _5__6_

kokovi4, не е от брузъра. Може би този сайт не може да се отваря от чужбина?
Абсолютно съм съгласна!

Хит.бг не се отваря от чужбина, а специално в Германия и клипа със столовете

# 385

Този дей бед е на West Elm , в момента го имат с малко по-различни орнаменти, доставят и до Б-я, нямам си напредстава цената на доставката и дали шипват всичко: http://www.westelm.com/products/window-daybed-g093/?pkey=csectional-sofas

Не знаех, че има толкова почитатели на Иймс, на мен са ми любимите американски дизайнери от онова време и ако парите не бяха проблем бих се обзавела с всички техни произведения, винтидж обаче, не репродукции. Много се изкушавах да взема от ментета столове за трапезарията, но ме удари на съвест в последният момент и взех други. Следващият път обаче сигурно няма да се въздържа.  Simple Smile

Шанта, много хубава е станала масата.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 07:41 от benson10

# 386
  • софия
сега дочетох трета тема, където не харесвате разни надписи
аз пък имам поставка за горещи съдове HOT и ми стои над котлоните  Mr. Green
имам и едни цифри на триъгълния прозорец, съвсем безразборно наредени, мъжа ми питаше дали е някакъв код  Joy

отивам да чета втора тема

# 387
  • Стара Загора
Кухнята ти е страхотна! Замислих се за масата (бял гланц), която си споменала. Мисля, че ще се загуби ефектът, а и такива мебели са доста "чувствителни" на драскотини.
Какво мислиш за дървена маса? Струва ми се, че добре ще се връзва тогава със секцията от бял гланц и един графитен диван?
и аз се замислих за дървена маса,но цвета на пода и плота на кухня са много специфични ,и тези маси които гледах нямат нищо общо с тях  newsm78,тази седмица правим баня ,другата ще се заема пак да обиколя да огледам масите и столове . Grinning

# 388
  • Варна
Замислих се за масата (бял гланц), която си споменала. Мисля, че ще се загуби ефектът, а и такива мебели са доста "чувствителни" на драскотини.
Какво мислиш за дървена маса? Струва ми се, че добре ще се връзва тогава със секцията от бял гланц?
И аз подкрепям за дървена маса.

Аз колкото повече снимки гледам на "чужбински" интериори, толкова повече се убеждавам, че се стараем излишно в съчетаването на цветовете на така разпространения принцип, че "в един интериор трябва да присъстват само 3 цвята, единия който е акцент". И постоянно ми изкачат думите на Нивиана "не бройте цветовете, стойте в гама". Laughing

Аз съм се замечтала по тези снимки:

всичко тук и най-вече сините столове
детска стая
креслата
страхотна маса
цвета на стените
цвета на стените и креслата
трапезария

# 389
отворете с друг браузър

момичета и аз се замислям за тюрказ или евентуално цвят еленска кожа  newsm78

друга дилема ми е маса и столове ,в Стара Загора има само 2 по свястни магазина ,днес обиколих да видя масите и столове ,и маси бял гланц  може да се каже че има,,но са в по големи размери все поне 160см,и на мен ми се искаше да е разтегателна ,примерно 120(140) и да се разтяга при нужда 160(180)че жилището е малко и нямаме много място .Най-голям проблем ще се окажат столове  Sad,навсякъде само от този тип http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=18&pid=51135
и аз не ги харесвам ,и трябва да бъдат удобни,обичаме да се събираме с приятели и все пак доста време ще се прекарва на тях . Laughingмоля помагайте с идеи

Виж тук, има две бели маси, едната е разтегателна, но са в Пловдив:
http://nemskistoki.com/index.php?option=com_content&view=art … d=7&Itemid=10

Общи условия

Активация на акаунт