Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 739
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Изпуснах връзката и имам да наваксвам, но по теми, които ми се набиха на очи ще се изкажа.

Първо за столовете - обожавам някои от споделените столове. Всъщност Иймските. Нищо натруфено не откривам в тях; нищо, което да не ми харесва.

И за гостита от последната страница. Не бих се лишила от дневна за сметка на спалня, която няма да има постоянен обитател. Един диван също би приел човек-два, както и надуваемо легло. А на земята и повече се събират Laughing.
Иначе... хм. Всичко е до начина на живот и възприятия. Случвало се е да получим позвъняване в 16 часа: "Визи, домъчня ми за малкия! Ще дойда довечера...", "ОК" - казвам аз, "Ааа, само да ти кажа, че съм поканил и Х, Y и Z, заедно с приятелките им (разбира се!)" Laughing. Обичам си приятелите. У дома са си у дома. Има такива, които без да искат са оставали да спят у нас; случвало се е... При някои подобни събирания не е имало място за седене и сме се бутали на пода, но винаги е сърдечно.

Връщам се да чета.

# 256
Незнам дали сте гледали офисите на:
http://www.hongkiat.com/blog/creative-modern-office-designs/

някои са доста шантави Simple Smile
Наистина някои са  #Crazy
На мен най ми хареса на Swatch - бих работила там с удоволствие  Peace

# 257
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И аз обичам гости. Ама много обичам. Дето има една дума - на сърце да е широко.

Относно бутането на стени - категорично съм против, своеволията в това отношение. Относно промяната на предназначението на помещения - трудно е да се избегне. Лесно е да се каже "Купете си такъв, който да ви пасва." Ама нуждите се менят. А пари няма.
Искам да си купя аз 100 квадрата апартамент, но не мога. Колкото и да се напъвам.

Затова ще се наложи в наличните ми 45 квадрата да се намествам. Ами спалнята ми е в кухнята, а кухнята на балкона - просто нямам избор! Дано някой ден имам.
Въпроса е да направиш наложителното, като минимално пречиш и застрашаваш спокойствието и безопасността на другите хора!  Peace

Amelly, аз съм голям фен на това Икейско легло-диван - от серията Хемнес!

# 258
В тази връзка, много ми харесват стаи с големи мебели,които са нещо между диван и легло и можеш хем да се облегнеш да си четеш книга или гледаш ТВ, хем и да се отпуснеш да дремнеш без да се събудиш схванат. нещо такова,но не намирам съвсем точна снимка.

Oт Philippe Starck:

Prive' , _2_, _3_
Neoz, _2_, _3_

# 259
Ау, първото е голяма грозотия  Confused  То и второто не е красиво, но се търпи.

# 260
Ау, първото е голяма грозотия  Confused 

Според мен е замислено като един вид съвременно продължение на известните стол и кушетка Barcelona, не мислиш ли?

# 261
  • софия
Хе хе, колкото хора, толкова и вкусове. На мен много ми харесва, даже навремето щях да си купувам подобен дей бед.

# 262
Да, кореспондират си наистина. Но аз и тях не намирам за кой знае какво. Те са доста популярни тук, мисля че бяха и удобни, пробвала съм май - не помня  Thinking  Иначе самата идея ми харесва, но явно в друго изпълнение трябва да е. Например ето това много ми харесва  -  1..  Свекърва ми се уреди с такова, много исках и за нас, ама не се получи. Нейното е с черно желязо, иначе е същото. Това направо си прилича на подпрозоречните миндери, които обсъждахме в началото  -  2..  но в гугъл на такова задание ми излиза. Това много ми харесва  -  3..  4..  5..  6..  и т.н.   Има нещо източно в тази мебел  Simple Smile  да седиш- седиш, че да се прекатуриш и да дремнеш  Simple Smile  Като олицетворение на мисълта 'Преди да станеш, първо си почини'  Laughing  за мързеливци...

# 263
Я тука направо линка да дам, че са цели интериори все с дейбед в хола, много приятно наистина. Голямо лежперене се очертава  Simple Smile

http://lifeandstyleatoz.blogspot.com/2010/05/d-is-for-daybeds-in … living-rooms.html

# 264
Значи. Това не са миндери или daybed, доста по-дълбоки са и ги пуснах като продължение на мисълта на Amelly, която отвори дума за подобна мебел.
Колкото до ориенталския почиващ си мързел, аз се забавлявам повече с един шеговит коментар по адрес на Филип Старк, който се е женил 4 пъти и от всеки брак има деца, че създаването на тази последната излежаваща мебел с многото възглавници, съвпада с появата на последната му (по-млада) съпруга. Wink

# 265
Да, виждам го, че е два персона креват  Simple Smile  Трябва и голямо дневно помещение за такава мебел, за да остане все пак и някакво място за минаване. Двайсет - трийсет квадрата няма да са достатъчни.

# 266
Amelly, беше показвала това преди време и нямам идея защо съм го запомнила. Явно и на мен ми е допаднало много.

Вчера се завърнах от почивка и в хотела на много места имате подобни дървени изработки. Снимах специално за теб една да ти покажа.

http://prikachi.com/images/380/4348380r.jpg

# 267
# 268
Значи. Това не са миндери или daybed, доста по-дълбоки са и ги пуснах като продължение на мисълта на Amelly, която отвори дума за подобна мебел.

да, разбрала си ме, като дойде ред за обзавеждане на "хола" (ако съм още на същия акъл), ще го правя с някаква такава голяма мебел, големи възглавници покрай нея ( вместо табуретки), ъгъл за шиене ...и не знам още какво, но със сигурност няма да има малка маса, в която само да се спъваме. Обичам мебелите така да са разположени,че да можеш да стигнеш от всяка точка на стаята до друга точка без да заобикаляш и да прескачаш каквото и да е, а и родителството ме е научило,че колкото по-малко мебели и предмети въобще има в дома, толкова по-лесно и тихо  Simple Smile се живее

# 269
Тази снимка я пускам през 2 поста вече, ще ме извинявате, но щом става въпрос за такова "диван-легло", то това ми е любимото. Някой ако знае кой е дизайнера да каже, за да издирим и други снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт