Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 762
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
lenimark, много ми харесва Simple Smile Особено двете маси - трапезарната и мъничките в хола. Надушвам нещо, което е минало през ръцете ти, сподели Simple Smile
Шанта, честито, чудесна маса. Не давам съвети, че моите идеи май само аз си ги харесвам  Joy Но има нужда от мъничко контраст.

# 361
shhhh.., няма да са пердета, ще бъдат щори тип плисе. Поръчах мостри, като дойдат, тогава ще реша какви да са и ще ги поръчам по интернет.

Елинор 777, де да бях, но ме няма много с майсторенето. Ако питаш специално за малките масички- те са бивши рибарски лодки от Бали, на които е вдъхнат нов живот- запазили са ги такива, каквито са били, с оригиналната боя, с дупки, с проядено от дървояди, напукани и нацепени, но много стабилни. Те са ми слабост  Embarassed

# 362
Маси, столове, лампи... има цял раздел само с иймсове.

Елинор, благодаря Simple Smile Но кажи и идеите  Flutter

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 02:04 от Шанта

# 363
  • софия
досега четох 3-та тема, по-точно опитвах се, че ни спира тока 12 пъти. много приятна и забавна, защо не съм ви следила редовно?
лягам си  smile3507
утре, тоест днес по-късно ще споделя за отдавнашните ми мераци за "летни дрешки" на дивана.

# 364
  • Стара Загора

lenimark, много ми харесва  Grinningчудесно се е получило ,браво,само и на мен ми липсват едни перденца ,не съм сигурна че с щори ще получиш същия ефект.ще чакаме снимки когато ги сложите. Grinning

# 365
Прощавайте, че ви връщам толкова назад, но мира не ми дава въпросът какво кара тези

дантели да витаят около лампата?

Техниката на конец около балон и С200 я знам, но някак си случаят не ми се вярва да е този...

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 12:11 от Nara

# 366
  • Варна
Прощавайте, че ви връщам толкова назад, но мира не ми дава въпросът какво кара тези

Техниката на конец около балон и С200 я знам, но някак си случаят не ми се вярва да е този...

Ами според мен е нещо подобно, само че в промишлени условия- сигурно е с някаква смола.  newsm78

Ленимарк, поздравления и от мен- много ме впечатлиха и шкафовете на стената- някак си хем са удобни, хем не се натрапват.

Шанта, аз пък над тази маса си представям нещо ей такова-
 http://funkylights.com/island_game_room/satin_nickel_pool_table_light.html
аз обичам много светлина и затова все искам още и още ламБи.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 12:52 от Герито /arnavonit/

# 367
  • Стара Загора
момичета скоро пусках в друга тема снимки на кухнята (тя е едно обюо помещение с всекидневна),вижда се пода и цвета на стените в бежова гама,сега търся маса ,столове диван ,и неюо не мога да измисля нещата,помагайте.Мислих в черно или графитено сиво  диван ,евентуално и столове,секция маса да са бял гланц,трябва да освежа с нещо малко да постопля интериора .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=627003.msg20983057#msg20983057

# 368

Точно така е направено. Peace Лепилото може да не е точно С200, а формата сигурно не е точно детски балон:))))))), но принципът е този.
В четвъртък разглеждах и опипах едни дантелени абажури, които се продаваха в магазин (индустриално произведени) и бяха от обикновена дантела, "колосана" с някакво прозрачно лепило.
Но в крайна сметка техниката за колосване на дантела не е някаква новост. В дома на родителите ми, откакто се помня, имаме една декоративна купичка от колосана дантела.
Ето, и в нета излизат резултати: Как да си направите декоративна купа от плетена дантела.

P.S. Само аз ли не мога да отворя снимките на kokovi4?

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 13:49 от Barbabeau

# 369
Много благодаря за отговорите. За съществуването на "втвърдител за тъкани" не подозирах, нито би ми хрумнало, че кола за колосване би държала на лампа. Явно докато не бастисам някоя красота няма да се кротна.
в тази тема ми е много интересно и приятно, поздрави на списващите я!

# 370
Кокович,
много ти е приятна кухнята, това са точно и моите интериорни цветове, моята кухня ще е пак бяла, но от масив. Аз съм се спряла на нещо от сорта на тюркоаз или турско синьо за освежаване, то ще присъства в римските ми щори, въпреки че знам, че няма да е зле да включа и някой топъл цвят. Въпреки голямото разнообразие, до тук съм намерила само един плат, който ми харесва, но е доста скъпичък и още му се чудя. Но тъй като се страхувам, че силните цветове може да ми омръзнат, мисля те да са само в детайли от сорта на възглавнички, или вази.
Ето една снимка просто с подобен цвят, за мен това е твърде много синьо.[/url][/img]

# 371
http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … BE/view/1059.html
не знам дали е за тук, но идеята е страхотна и мн лесно изпълнима

# 372
  Шанта, аз съм фен на тихи като цветове интериори с декорации и текстил в ярки цветове. Затова бих харесала в твоята толкова спокойна трапезария нещо пролетно зелено и /или оранжевото на райската ябълка (то не е много ярко). Но тъй като не съм специалист, а това е моя слабост - затова не писах Simple Smile Абажури си представих също тройка и предложението на Барбабо е просто чудесно. И ако можеш поне единия стол да  е черен.. Heart Eyes
lenimark , сега още повече харесах масичките...леле, рибарски лодки от Бали, проядени, напукани..направо ми се разпърха сърцето..Забравих да кажа, че ти забелязах и коридора и той също ми хареса като галерия Simple Smile
Кокович, завидях ти с бяла или не знам какъв цвят завист  Joy Много ми хареса кухнята ти.  Освежаване с тюркоазени дреболийки и щори? Wink
Не ме разбирайте погрешно, може и да си е професионално изкривяване, ама като видя голи стени без картини и ми прилича на място, което е квартира или дом, който се напуска. То верно, че изкуството не е евтино, ама пък има хиляди съвременни заместители.

Допълвам с една наистина уникална маса - действащ кочашки мях

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 16:12 от Елинор 777

# 373
  • Испания и Стара Загора

Не ме разбирайте погрешно, може и да си е професионално изкривяване, ама като видя голи стени без картини и ми прилича на място, което е квартира или дом, който се напуска. То верно, че изкуството не е евтино, ама пък има хиляди съвременни заместители.

Моите стени са голи,защото хич не ме бива в декорацията.Не знам какво да сложа и как да съчетя цветове и стил. Rolling EyesЗнам само,че  искам да е нещо в зелено,бяло и черно.Харесвам различни картини с бамбук,или спа-камъни и цветя.Нещо такова-
http://reuniondemujeres.com/wp-content/uploads/2011/08/home-spa.jpg
http://0lik.ru/uploads/posts/2009-08/1249295015_0lik.ru_6745.jpg
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/157855/15785 … aves-66874963.jpg
http://images.colourbox.com/thumb_COLOURBOX3331944.jpg
Обаче за разни там дреболии и украси не знам какво да бъде  и как да ги съчетая. newsm78

kokovi4,не мога да отворя нито една снимка на кухнята Thinking

# 374
  • Карлово
И аз. newsm78Чета суперлативи и съм в недоумение какво не ми е в ред - всички други могат.

Общи условия

Активация на акаунт