Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 771
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
И от мен  Simple Smile калашников=убийствен дизайн  Laughing

# 346
  • Варна

arnavonit-Аз бих ти предложила още един вариант, вместо пердета-Японски щори.
Ето тук намерих доста снимки, при това точно с трегери като твоя и може да се ориентираш визуално, дали го възприемащ.
http://www.shtora-bg.com/japan.html

Благодаря siren, бях се навила за тях преди- не си спомням защо съм отхвърлила идеята, но ти ме накара пак да се замисля. Можеби съм си мислила, че пердетата биха създали повече уют  newsm78, но наистина пак ще разгледам и вариантите за Японските щори.

# 347
Днес дойде масата , пак

Заради хаоса  Embarassed сигурно по-късно ще изтрия снимките

Липсват столчетата, лампите и още едни неща.

Какво ще кажете за тези "бабини" лампи, те са съвсем малки ето тук се вижда ?

# 348
  • софия
честито!
къде го видя тоз хаос  Grinning
страхотни високи прозорци! или поне така изглеждат. аз нали съм със скосяване и с два покривни само, та си мечтая за висок таван. в момента сме като в иглу, заринати със сняг  Mr. Green

а бабините лампи за над масата ли?

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 17:03 от shhhh...

# 349
E, Шанта, честито и поздравления! Страхотно се очертава, а масата е много красива. Heart Eyes
Столчетата си спомням кои каза, че ще са. Бели ли?
Много красиви прозорци, да. В момента и аз съм с такъв цвят завеси:))))
Лампичките са симпатични, но не за тази стая. За спалнята ви или за детската... така си мисля.

# 350
Ехх, мерси  Simple Smile

Barbabeau, сигурна бях, че така ще кажеш за лампите (за над масата), тюх да му се не види! Първоначално мислех да са като голямата лампа, но малкия размер (като е пусната синее). Но те са направени за настолни лампи и не знам дали ще успеем да го обърнем това металното вътре...

Тавана е нисък (бил е някога висок, но са го свалили...), а хаоса е главно заради ужасните кабели, които след като разместихме се налага да обикалят цялата стая и още не сме ги скрили.

А столовете мисля бежови или 2 бели и другите бежови. Звучи много едноцветно, но си мисля, че ще е по-добре от белите все пак  Rolling Eyes

Завесите (както и всичко останало) от икеа, може да са ни еднакви Mr. Green

# 351
  • софия
много харесвам различни по вид или различни по цвят столове
http://thedesignerpad.com/storage/posts/2011/april/13-somerset-h … ION=1302667476312
масата изглежда голяма, колко стола ще имате? нали икейските металните?

малко екстериор  Mr. Green
http://prikachi.com/images/517/4383517i.jpg

# 352
много харесвам различни по вид или различни по цвят столове

И аз ... Мислех си да събирам различни столчета (примерно виенските  Wink) и да ги оправям, нооо това е свързано с мнооого време , така че отпада.
Масата е 180*80, според мен за до 8 човека. Постоянно обаче ще стоят може би 4 стола, не знам. А тези металните могат да си стоят един върху друг или на терасата.

# 353
А столовете мисля бежови или 2 бели и другите бежови. Звучи много едноцветно, но си мисля, че ще е по-добре от белите все пак  Rolling Eyes

Аз изобщо не съм разбрала, че има и в бежово. Мислех, че са в 4 цвята, а те били 5. Simple Smile

Мисля си, че в тази стая ще стоят добре черните. Правят хубав контраст със светлите цветове и дървото, като остават в неутралната гама. _1_, _2_
На първата снимка са черните столове + пейка. Полезна идея.
Нашата маса също е точно 180х80 и постоянно седят 6 стола, без да се бутат, хем са доста широки и масивни.

Шанта, понеже си Икеа фен Heart Eyes, ще си позволя едно предложение. В твоя хол ще "заспи" да измислиш някаква приятна комбинация от тези лампи! Те са в 2 или 3 размера и групирани няколко седят много приятно.

P.S. Намерих тази снимка.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 19:11 от Barbabeau

# 354

Тази снимка съм я гледала 18000 пъти (на нея също са белия и бежовия стол), познай обаче дали съм забелязала лампите в нея! Много благодаря за идеята  bouquet Винаги съм си мислила, че тази лампа наподобява възглавница и е за спалнята.

А за столовете истината е, че ми харесва най-много как стои бежовия цвят от 5те, НО при мен представете си като се пуснат пердетата и огромната секция пак сиво/бежово и накрая ще стане едно голямо бежово мазало  Sick

Ще го мисля още
и много благодаря за съветите  Simple Smile

# 355
А за столовете истината е, че ми харесва най-много как стои бежовия цвят от 5те,

Да, права си, че бежови са по-красиви.
Тогава бежови столове + една черна пейка?
Мисля, че с контраст с черно ще светне всичко. Peace

Сега спирам да досаждам. Embarassed

# 356
  • софия
аз пък да подосаждам малко  Mr. Green
от известно време ми се иска да разкарам хромирания леген от над масата, иии сега се замислям с какво мога да я заменя и да омекотя малко  newsm78
дайте идеи за моята икейска маса и иймските (евентуално) столове. нещо дървено, плетено?
даже искам да са две, но не ми се кърти и замазва, винаги си личи после.

иначе навремето си мечтаех за две от тези

# 357
Barbabeau, досаждай, досаждай!  Simple Smile

А това за Shhhh...

# 358
Следя темата от създаването и, но не се престраших до сега да пиша.
Обзаведохме апартамент, 92 кв.м, осмелявам се да покажа хола. Ако кажа, че много си го хaресвам, ще прозвучи нескромно, но си е така. Цялостната концепция ми костваше много разлистване на списания, както и четене тук, при вас, а и по други сайтове.
Само кафевият кожен диван и масата за хранене са от стария апартамент. Предизвикателство за мен е, мебелите да са практични и лесни за поддръжка, има страшно много идеи, които на снимка са прекрасни, но в жилище, в което живеят две малки деца, неприложими.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 20:46 от lenimark

# 359
  • софия
шанта, страхотно е! само пантон-а ми вади очите, не го понасям този стол  Laughing
иначе пък икейския как си отива с иймс  Mr. Green
лампите са чудни!
lenimark, браво! на мен ми липсва само малко пердета и по-голям килим.
и хубава кухня се вижда  Wink
трапезарията е супер!

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 00:04 от shhhh...

Общи условия

Активация на акаунт