Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
W, присъединявам се към другите мнения- аз веднага си ги представих в шкаф със стъклени полици и осветление.

Аз в крайна сметка гласувах за 10, въпреки че и 4 ми хареса, 9 също, и разни детайли от другите интериори.

Установих, обаче, че имам много гадно професионално изкривяване- дълги години съм се занимавала с недвижими имоти и съм се нагледала на къщи, апартаменти, вили, градини. Докато се влюбя в някой имот и стил, виждам друг, който повече ми харесва. Можеби, защото гледам на тях като на стока, но от там идва и колебнаието ми за моя собствен стил.

Да не забравя да споделя, че за окаване на нашите картини решихме да сложим релси с месина, за да може да махаме и разместваме без дупчене на стената.

# 436
  • софия
страхотен цвят и както се вижда стои страхотно в черно-бял интериор
за твоя хол мисля, че едно графитено ще е екстра. само не взимай чисто черен  Peace

# 437
  • Стара Загора
страхотен цвят и както се вижда стои страхотно в черно-бял интериор
за твоя хол мисля, че едно графитено ще е екстра. само не взимай чисто черен  Peace
благодаря , Grinning,графитено ще е суппер,,сега се чудим между кожа и дамаска ,кожа ще е по практична ,дамаска по приятна  newsm78

# 438
Каква кожа? Изкуствената кожа няма дълъг живот. Някои момичета от форума са споделяли, че за година- две им са се напуквали дивани на Тедива  Thinking  Ако е естествена, ако е байкаст (каквато е у нас) мисля, че не бих я препоръчала вече.  Thinking Тя и не е 100% естествена. Ако е съвсем естествена е друго, но там ще трябва да дадете 10 000лв.

# 439
  • густо майна Филибето
На мен ми допаднаха 9 и 4. Измежду всичките имаше ли някой реален? 3D ми е много изкуствено.
Много си падам по откачени неща, стола - октопод бих си го цопнала с кеф, ако не ме заплашат с изгонване от къщи Laughing

чинийки Simple Smile

и още

# 440
Всички са реални! Няма 3Д реализации.

# 441
  • густо майна Филибето
Хм, може и от монитора ми да е. Или от фотошопа. Всички ми приличат на компютърни.

# 442
Хм, може и от монитора ми да е. Или от фотошопа. Всички ми приличат на компютърни.

Защото са като за изложба - липсва им животеца - стерилно и подредено;)

# 443
Така е, обаче повечето такива снимки се правят, когато обектът е тъкмо завършен, докато архитектът/дизайнерът все още има достъп до него, без още да е обживян. Много малко хора се съгласяват на снимки на по-късен етап, а тогава и за дизайнера съществува опасността концепцията му да е развалена от някоя неразумна прищявка на обитателите. Laughing
Но и Фотошопът е много! Няма нужда и от това. Става пластмасово наистина.

kokovi4, за мен диван, ако ще е кожен, само в този цвят! Много го харесвам. Simple Smile

Just Eva, благодаря! Hug

# 444
На мен ми харесват така интериорите, не знам колко по- обживяно си го представяте  Thinking  Има цветя, отворени книги, преметнати одеяла, чаши по някои маси... В къщи така изглежда, макар че от 6 месеца вече живеем тук, не е по- обживяно, освен ако аз нещо не пропускам. Аз така подреденичко си го държа, така ми харесва. Кухнята ми даже е доста по- празна по плотовете, зеленчуци и прибори не се прехвърлят. Освен ако в момента не готвя.

# 445
Здравейте,дами!
На мен най ми харесаха интериори 3 и4!Особено много 4,за него и гласувах  Peace За първи път всичко да ми хареса!
На мен пък много ми хариса дома  на Вежди Рашидов!Но наистина на някои места картините са в повече,но като цяло ми харесва!Незнам дали е защото създавам със собсвените си ръце доста неща,но ценя много хората,които правят същото!Без значение дали ще е картини,склуптори,гоблени,макрамета,пана,рисуванани чинии,дърворезби и прочие!Харесвам и оценявам!Виж за снимки по стените-не харесвам!
Гледате ли по НоваТВ крими сериала за мисис Марбъл/филмче в стил Агата Кристи/,много ми допадат всички интериори,които показват-в стария английски стил  Peace
lenimark,пропуснала съм снимките от апартамента ти.Стана ми много любопитно,четейки коментарите на другите!Би ли ги показала отново или пък ми прати линкче на лични!

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 15:05 от hrisi74

# 446
  Ще ви е интересно ли да си направите цветови тест?
http://www.xrite.com/custom_page.aspx?PageID=7

# 447
Тя Мис Марпъл си е героиня на Агата Кристи  Simple Smile  И аз много им харесвам интериорите.

# 448
Хотел Графит ми глътна граматиката, заедно с личното фън шуй Laughing. Още с първата снимка, на която се вижда поставена детска играчка до кичозната рецепция за разкош.
Иначе и на мен би мило интересно да разбера обществените интериори откъде са. Първоначално не ги разгледах Blush.
Кокович, цветът е уникален Heart Eyes!
По принцип предпочитам дамаска за себе си. Носи ми по-топло усещане, но харесвам и кожа в някои случаи. А тук цветът компенсира по-хладната визия за мен. Много ми харесва!
Пина, за мен в повечето домове липсва уют. Не идва от подредеността...

Незнам дали е защото създавам със собсвените си ръце доста неща,но ценя много хората,които правят същото!Без значение дали ще е картини,склуптори,гоблени,макрамета,пана,рисуванани чинии,дърворезби и прочие!Харесвам и оценявам!
Без фотографите и фотографиите им Wink. Те не се създават с две ръце, един ум, един поглед, не само емоционален, но и технически...  Grinning

# 449
Още с първата снимка, на която се вижда поставена детска играчка до кичозната рецепция за разкош.
Дали е детска играчка?
Аз реших, че е някаква секс лежанка за по-нестандартни пози. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт