Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 594
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
в шатото са много приятни стаите.
а баните с тухлите са върха!

# 571
Много приятна симбиоза между класически апартамент и модерно обзавеждане:

Неокласически дом с игрив дух

# 572
  • софия

много ми хареса, особено паркета
до стълбите има един шкаф - имаме подобен на вилата от първата спалня на нашите  Laughing
а в спалнята -ИКЕА  Simple Smile

# 573
  • густо майна Филибето
Легло
Друга разновидност
Уютно
Столове
 И още много мебели тук

# 574
  • Стара Загора
Barbabeau и на мен много ми харесва .
Кокович, благодаря за споделеното, а случайно да знаеш дали работят в неделя?
.
незная,в петък пак ще ходя ,ще взема някакъв тел за връзка и ще проверя дали работят неделя.

# 575
  Особено ми допаднаха първите две легла. Искам да отида във Франция на почивка, в някое  селце или малко градче, да спя в такова легло, сутрин истински кроасани с ароматно кафе, после разходки из баирите с лозя, вечер на фенер с френска кухня, която не е превзета.. Гледай сега как едно легло провокира цяла мечта  Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 14:30 от Елинор 777

# 576

Страхотни са тези, особено първото!
Скоро правих едно търсене за различните видове табли за легла и попаднах и на тези легла, които си показала, и много си паднах по тях. Simple Smile

# 577
Ние замразихме за сега обзавеждането и събираме пари за готварска печка, но междувременно един роднина се обади да ни предложи да ни подари столове ( понеже ние оревахме цялата околия как нямаме къде да подвием крак  ooooh!)
Столовете са подобни на този http://www.nikrommebel.bg/page.php?key=catalogue&s_id=337&am … =38&g_id=3481
само че облегалката се скосява в горната част като триъгълник, а седалката пък е скосена в задната част. Дамаската е мръсно бяла, металната част сива. Хубави са, няма спор, ама не ми се връзват с идеята,която имам за обзавеждане. Не обичам бяло,не обичам метал, искам топли цветове и дърво....чудя се да ги взема ли....а ако ги взема дали бих си променила цялата концепция за обзавеждане според едните столове?
Мъжа ми, разбира се, меркантил такъв, веднага отсече "Взимаме ги! В магазина са по 79 лв!" , но мен ме е страх от себе си  Simple Smile да не вземат да ми харесат тия столове,като поседят малко у дома и да реша да правя цялата стая в черно,бяло и сиво.

# 578
Amelly,
взимай ги  Sunglasses

Като поживееш малко с тях, ще ти се изясни концепцията (или ще ти хареса, или - не). Освен това на харизан кон зъбите не се гледат Naughty Simple Smile

Е, това е само моето мнение Wink

# 579
Пфууу! Пиша от сто часа един пост и точно преди да публикувам, взе че ме изхвърли.
Хайде, сега наново чаршафа! Mr. Green

Любознателна, хубаво е да знам, че не съм единствения заплес BlushWink

За Шатото да си кажа, мен единственото което ми се стори недомислено са баните със стъклените им стени. По принцип ми харесват, смятам, че биха могли да създадат много секси усещане. Но не и ако зад стъклото, точно срещу леглото, стои... тоалетна Laughing. Иначе баните, като бани, са много приятни и топли Grinning.
Ето тук душът ми стои прекрасно.
В този сайт могат да се разгледат интериори освен горния, част от Nip/Tuck, също и от Pulp Fiction, CSI:NY, American Horror Story, и не помня още откъде. От много места Grinning.

Много приятна симбиоза между класически апартамент и модерно обзавеждане:

Неокласически дом с игрив дух
Готова съм да се нанеса! Страхотен е Heart Eyes!

Амели, взимай! Взимай и не се замисляй хич Laughing!
Можеш да ушиеш калъфки на столовете. Ще се стоплят много като усещане от текстила, а и ще можеш да имаш различен стол, когато пожелаеш (ако си ушиеш по няколко).
Хайде, честити! Hug

Ние също се сдобихме със столове. Открихме си ги... в бъдещото вкъщи Laughing. Човек да каже, че не иде реч за апартамент, при това не много голям, а за замък. Досега действително не ги бяхме виждали. Старички са доста. Не колкото предишните, които бяха също там (от 1800 и не знам коя година), ами по-новички... От около средата на миналия век. Нещо подобно на тези.
Мисля да ги пребоядисам, също ще им понаправя дрешки... Мен лично много ме зарадваха! Хубави са, много здрави, а и ме приближават към мечтаната ми маса Blush, спестявайки ни доста средства.

Докато бърборя за такива мебели да не пропусна да споделя подходящ сайт. Не само за мебели, разбира се, но така съм се забавлявала с него през изминалите дни!
http://www.vintageadbrowser.com/

Ивчи, давам отчет за детските тапети и текстил.
Първо бяхме в Домко. Обслужването е под всякаква критика. Разгледахме първо наличните, нищо не ни впечатли, и след това отидохме до каталозите. Помолихме да ни дадат детските. Тръшнаха ни два каталога; първият от тях, относително детски. Попитахме за текстил – на втория етаж, няма към тапетите, но щели да намерят подходящ. Колко няма, не ми е ясно, защото за текстила имаше ценоразпис в каталога с тапетите. Попитахме няма ли да ни дадат други каталози – нямало, това били. Съпругът ми започна да пали, защото срещу него стоеше каталог, на чиято страница с ярко оранжеви и ЕЙ толкова големи букви пишеше Kids. Метнаха ни го пренебрежително – тези тапети били италиански и за по-големи деца от нашето (а нито беше с нас, нито ни е татуирано на челата Laughing).
Тръгнахме си. На излизане погледнах към магазина и видях на витрината доста голям фототапет с Мечо Пух, прилежащите му райета и текстил. Такъв не видяхме в предоставените ни каталози. Няма и да се върнем, за да видим. Не търпя да се моля на някой да ми вземе парите.
Цените на ролка бяха около 20-25лв, на метър от текстила (който така и не ни показаха) 62лв. От наличните тапети имаше много намалени – цена по каталог 20лв, на рафта – 10лв.
Това се случи в магазина на Околовръстното; в този в Люлин не бяхме, но обслужването, което сме получавали там е било коренно различно.
В Бриколаж имаше налични детски тапети, повече в този на Цариградско, отколкото в този в Люлин. Имаше тапети от Rasch Bambino 2011. Цените около 20лв на ролка, без подходящ текстил.
В КарпетМакс нищо интересно. До този на Околовръстното не стигнахме, бяхме в другия.
Дженезис и като обслужване, и като разнообразие на предлаганите стоки за мен са на първо място, като второ, трето, пето оставям празни. Извадиха ни много каталози, видяха какво харесваме, предложиха ни подобни продукти от не детски каталози, но също подходящи. Към някои от тапетите има текстил, към други – не, но винаги имат какво да предложат като комбинация. Има серии с тапети, плат на метър, декоративни възглавници и килимчета, а също и подходящи стикери. Цените са различни, но това което на нас ни спря погледа беше от порядъка на 50-70лв за ролка тапети, 61лв метър плат (ширина 137), вълнено килимче около 500лв.
За мен този магазин си заслужава дори само за идеите, които могат да нахлуят в главата на човек. В моята в момента е такава блъсканица от положителни мисли в тази посока, че не е възможно за описване. Сигурна съм, че там лесно ще срещнеш "своето".
Чувствам се длъжна да споделя, обаче, че в Тапетия, която не посетихме по обясними причини, цените на текстила бяха почти наполовина, когато правихме нашата поръчка. Не пазя бележка, но ми се върти в главата, че цената на метър плат беше около 30-40лв максимум.
Не посетихме единствено http://walldecor.bg/ от плануваните, но те имат никак не лош сайт, който също може да послужи за ориентир.
Планувала съм и разходка из някои магазини за платове и пердета. При нас прозорците в детската стая са с широчина 250, а от корниза до пода е 300см. При съответната ширина и цена на метър става доста масивна поръчка, която усещам, че ако има начин да скося откъм стойност няма да ни се отрази зле.

Още нещо имах да пиша, но докато стигна до него забравих. Сигурно ще допълвам Crazy.

# 580
ще ги вземем сигурно, но се ядосвам на себе си колко съм изменчива - вече почнах да мисля и да се оглеждам как бих могла да съчетая тези столове с основната си идея за топла и дървесна стая ( трапезария-хол, евентуално по последни сметки кухнята ще се измести в хола). А иначе твърдо исках масивни дървени столове,  които да си покрия с дебели цветни възглавнички.

Ама аз точно ей такива исках!!!!!!!!!
Харесах си ги в един мебелен магазин в Ловеч, само че бих предпочела светло дърво, с възглавнички в оранж и горчица.

# 581
  • Стара Загора
момичета какво ще кажете за този фото тапет http://www.e-domko.bg/product/3218-brooklyn-bridge.html сложен над  диван (тъмно графитен диван),при условие че сме с светлобежови стени  newsm78

# 582
момичета какво ще кажете за този фото тапет http://www.e-domko.bg/product/3218-brooklyn-bridge.html сложен над  диван (тъмно графитен диван),при условие че сме с светлобежови стени  newsm78

http://tapeti.avtorbg.com/dekoracia_friziorski_salon_03.html   Ооооооооооо,тази лудница я минахме,иначе тези черно-белите най ме впечатлиха,поръчахме АРТ 3/4 метра,почти на цялата стена.И ние сме със сив диван и фототапета е над дивана,но искам да му поставя един вид рамка(още търся какъв да е материала има едни гипсови орнаменти)ако някой има идеи.Ето няколко сайта,които ми допаднаха от преди http://www.kanor.bg/catalog http://www.e-obiavi.info/%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D … tapeti/page_2.htm  има много добри предложения,ако небяха ни направили нашия ,много ми допаднаха и белите лалета http://moidom-interior.blogspot.com/2011/02/blog-post_3583.html

# 583
  Kokobi4, мисля, че ще изпъкне. Онзи ден се зазяпах и аз в два фототапета - единия на големи бели лалета, другия пак с някакви цветя. Но ако слагам фототапет трябва напълно да си променя концепцията за картините..
Леле, Визибъл, акк не те домързя да напишеш толкова голям пост, че и два пъти  Laughing
Амели, ще ме биеш, ама имам точно желаните от теб столове и ми иде да ги метна в морето..Спира ме това, че нямам други на тяхно място, а и почнах да променям кухнята и накрая ще вземат с доста усърдие и промяна да се впишат и те. Не съм имала досега и може да има скрити дефекти, ама ме кефят като линия кожени столове. нещо такова

# 584
  • на североизток
Наистина Visible, благодаря за старанието да ми пишеш, и то два пъти  Simple Smile  bowuu   bouquet Аз като пиша толкова дълго си копирам от време на време текста, а за по-сигурно си махни настройката за времеви престой в сайта Wink
Значи от казаното от теб ми стана ясно, че трябва да посетя непременно магазините на Дженезис и Уолдекор. Ако не се лъжа и ИКЕА е наблизо до Уолдекор, та след обиколките се надявам  да ми се поизбистрят малко нещата за цялостната визия на детската стая.

Общи условия

Активация на акаунт