Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 6

• 122 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
18+

Скрит текст:
Хванал се един да прави ремонт в апартамента си. Почнал от банята. Купил страхотни плочки, маса пари се изръсил за тях, но банята станала чудна. Прехвърлил се към коридора, обаче финансите намалели. Купил по-нисък клас теракот, накрая за кухнята - никакви пари не останали. Взел най-долнопробното качество плочки, колкото да се каже, че са нови.
Една вечер в бара забърсал някаква страшна мацка. Вързала му се, ще ходят у тях. То къде, къде - най-луксозно в банята. Почнали се те, обаче мадама се подхлъзнала, разпънала се на шпагат и тутурутката й направила вакуум на плочките на пода. Ами сега - пробвал нашия какво ли не. Дърпал, бутал - не става. Стои ли залепнала за пода. Накрая от немай къде звъннал на плочкаджията. Дошъл той - пак същото. Бутат, дърпат - не става. Накрая майсторът му казал:
- Пич, ще се кърти. Няма начин!
 - О, не! - развикал се нашият. - 100 лева ми е едната плочка! Не става. Мисли друго.
Позачесал се майсторът и рекъл:
- Слушай какво ще направиш. Хвани й зърната и почвай да масажираш.
Нашият се ококорил  Shocked
- Защо бе? Какво ще помогне това.
- Ти масажирай, тя ще се подмокри, после ще я приплъзнем от банята, през коридора, та в кухнята и там ще къртим.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 511
Ми молбата има някви печати..входящи номера..Претендира за достоверност... newsm78

# 512
  • Пловдив
Съпруг и съпруга вечеряли в къщи и по едно време се звъни на вратата. Жената се стреснала:
- Леле,мъжа ми си идва!
Съпругът и хоп-скочил в гардероба. По едно време се усетил, излязъл от гардероба и казал:
- Брей, жена, с тия командировки, как сме се изнервили!

# 513
  • Пловдив
Веднъж ме отвлякоха и пратиха на баща ми парче от пръста ми. Той каза, че иска още доказателства. (Родни Дейнджърфийлд)

# 514
  • Пловдив
През първата година от брака си мъжът говори, а жената слуша. През втората година жената говори, а мъжът слуша. През третата година и двамата говорят, а съседите слушат.

# 515
  • Пловдив
Майка съветва дъщеря си която се жени:
- За да бъдеш винаги желана за мъжа си, никога не се събличай напълно!
Известно време след сватбата мъжът я пита:
- Слушай, а случайно да сте имали психично болни в семейството?
- Не, а защо питаш?
- Доста време вече живеем заедно, а ти всеки път с ботушите си лягаш.

# 516
  • Пловдив
Жена се качва на уличен кантар да се претегли. Отстрани мъжът й гледа таблицата за съотношение на тегло и ръст и казва:
- Знаеш ли, скъпа, колко трябва да си висока за твоите килограми? 4 метра и 11 сантиметра.

# 517
В първи клас карат децата да опишат най-ценната вещ, която знаят. Петьо става и казва за колата на баща си. Мими разказва за златното колие на майка си. Иванчо става и казва: - Менструация!
Учутелката шокирана: - Иванчо! Какво говориш? Поне знаеш ли какво означава тази дума?
Иванчо отговаря: - Какво точно е не зная, но точно знам, че е много ценно, защото когато моята по-голяма сестра каза, че й е изчезнала менструацията, мама побясня, татко получи инфаркт, а съседът се застреля.

# 518
  • Майничка
- Татко, защо сватбените рокли обикновено са бели?
- Защото кухненските уреди обикновено се произвеждат в бяло.

Съпруг се прибира вкъщи.
- Знаеш ли какво казват? - пита жена си той. - Нашият портиер бил спал с всички жени от блока, освен с една!
Жена му отвърнала:
- Трябва да е оная мърла от трийсет и шести апартамент — никой не си пада по нея.

Меденият месец свършва, когато съпругът се обади вкъщи, за да каже, че ще закъснее за вечеря и телефонният секретар му отговори, че вечерята е в микровълновата фурна.

Момиче отишло на гости на баба си със свой приятел. Докато приказвало с баба си в кухнята, скучаещият приятел ядял фъстъци от купичка на масата в дневната. Когато дошло време да си тръгват, приятелят се сбогувал с бабата и любезно добавил:
- И благодаря за фъстъците.
- Моля - отвърнала бабата. - Откакто си изгубих ченето, мога само да смуча шоколада от тях.

# 519
Прибира се Иванчо късно вечерта вкъщи. На вратата го посреща баща му:
- Е, пак ли си скитал по мацки, пил си, пушил си...
- Тате, завистта е лошо нещо.

# 520
Прибира се Иванчо късно вечерта вкъщи. На вратата го посреща баща му:
- Е, пак ли си скитал по мацки, пил си, пушил си...
- Тате, завистта е лошо нещо.

Joy Joy Joy много готин виц

# 521
2013 година.
Бензинът е 11 лева за литър.
Съвещание в голяма фирма.
Влиза запъхтян полицай:
- Кой е оставил така коня си на алеята. Каретата на "Бърза помощ" не може да мине!

-Айше гирми денц?
-Не моем Асан, абцелютно съм зморена.

# 522
  • Once there was a Hushpuppy...
Много хубава тема, радвам се че я открих Simple Smile
Дано да приемате и нови, ще се радвам Hug
- Това ме втрещи, как може.......

# 523
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
цяла прЪвописТна тема имаше с тези кюпютъър, квадратура и сиди-ром

а ако проверите в Гуги Фондация Световен Медицински Център Рома как ще се Очудите само  Wink

# 524
В бара мъж пие чаша след чаша. Барманът го пита:
- Някаква мъка?
- Да, и всичко заради шестгодишния ми син...
- Проблеми в училище?
- Ех, да беше това...Много по сериозно. Заради него забременя 18-годишната детегледачка.
- Не говорете глупости. Това просто е невъзможно!
- Възможно е! Този пикльо да вземе с игла да ми надупчи всички презервативи!
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт