Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 6

• 122 142
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
- Ало?
- Здравей, миличко, обажда се Татко...Мама близо до телефона ли е?
- Не, тате. Тя е горе в спалнята с Чичо Франк.
След кратка пауза Татко казва:
- Но ти нямаш чичо с име Франк, миличко!
- О, да, имам и той е горе в спалнята с Мама в момента!
- Ъ, добре тогава.... ето какво искам да направиш. Остави телефона, избягай горе и почукай на вратата на спалнята и извикай на Мама и Чичо Франк, че татко тъкмо е паркирал колата отвън.
- Добре Татко.
След няколко минути, малкото момиченце се връща на телефона.
- Добре Тате, направих каквото ми каза!
- И какво стана?- попита той.
- Ами Мама се изплаши ужасно много, скочи от леглото без дрехи и избяга навън крещейни, но се спъна в килима и полетя през прозореца и сега е мъртва!
- Боже мой!!! А какво стана с Чичо Франк?
- Той скочи от леглото без дрехи и също беше изплашен до смърт и скочи през задния прозорец в басейна....но явно е забравил че миналата седмица ти източи водата, за да почистиш басейна и сега и той е мъртъв.
***дълга пауза***
Тогава таткото казва:
- Басейн?????? Това номер 555-7039 ли е???

На Папата му подарили нов мерцедес. Решил да го пробва как върви. На шофьора си казал да седне на задната седалка. Качил се и потеглил с бясна скорост. На магистралата го спират за превишена скорост. Като видял кой е зад волана, полицаят се уплашил и отишъл при шефа си в полицейската кола.
- Шефе, голям проблем. Не можеш да си представиш кого спряхме?
- Кой? Да не е шефът на полицията?
- Не, не! Още по-голям!
- Да не е градоначалникът?
- Не, не! Още по-голям!
- И кой тогава е той? - продължил да пита шефът.
- Не знам кой е, обаче Папата му е шофьор

# 526
Забраната за пушене влиза в сила от 1 юни. Не можеше ли от следващия ден, ами ще развалят празника на децата...smile3546 1swing

Когато всичко върви като по масло, изведнъж се установява, че това е било вазелин  Mr. Green

# 527
  • sofia
Двама гърци си седят в кафене и си говорят:
- Трябва да се работи....
- Кой да работи?
- Германците....

# 528
Един DJ хванал златната рибка и я пуснал веднага. А тя:
- Я чакай малко! Ами трите желания?
DJ-ят въздъхнал и казал:
- Ох, добре! Казвай кои песни искаш?

След тежка животоспасяваща операция близките на пациента се явявят при опериралия го хирург и му връчват пачка с банкноти.
- Как мислите докторе ще живее ли?
Докторът брои внимателно парите:
- Засега не!

- Идвам да ви оправя водната инсталация.
- Но тя е в изправност!
- Не живеят ли тук Стоянови.
- Ние сме Иванови. Стоянови се преместиха преди осем месеца.
- Майната им! Обаждат се спешно за водопроводчик, пък после се местят!

Съдията пита шофьора:
- Как стана така, че автобусът се блъсна?
- Нямам представа! През това време продавах билети.

# 529
  • в 1001-та нощ
Мъж и жена гледат филм на ужасите. И двамата са вглъбени, никой не говори. В следващия момент на екрана се появява едно чудовище. Жената затваря очи от ужас и прошепва:
- Майко мила!
- Да-а-а, прилича - разсеяно коментира мъжът.

# 530
Пияница седи на тротоара и чака. Минава един човек и го пита:
- Какво правиш, толкова късно?
- Гледам как се въртят къщите и чакам да дойде моята, та да се прибера.

При доктора:
- Докторе, боли ме главата.
- И мен ме боли.
- Докторе, ама и сърцето ме стяга.
- И мен също.
- Ама, докторе, и в стомаха ми нещо става.
- И в моя.
- Знаете ли, докторе, аз май по-добре да ида при друг лекар....
- Ей, чакай! И аз идвам с тебе...

- Кой мъж е оптимист?
- Всеки, който седи на седалката в автобуса и се мъчи да се запознае със стоящата до него права млада и красива жена.

# 531
  • Майничка
-Айше гирми денц?
-Не моем Асан, абцелютно съм зморена.

- Чуйш, ма, скокни, че кат ти фрасна един!
- Е, щом така любезно мъ каниш...

# 532
Да се влюбиш е като да се насереш - за всички е видно, че нещо не ти е наред, а ти усещаш топлина...

# 533
  • Galaxy 13197853088
 Joy Joy Joy Joy

# 534
  • Once there was a Hushpuppy...
Последната страница съм така hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 535
  • Galaxy 13197853088
На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и му казвате: „Аз съм фантастична в леглото." Това е директен маркетинг.

Вие сте на парти с приятели и виждате красив млад мъж. Един от вашите приятели отива при него, сочейки към вас, и казва: „Тя е фантастична в леглото." Това е реклама.

На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и искате телефонния му номер. На следващия ден му звъните и казвате: „Здравей. Аз съм фантастична в леглото." Това е телемаркетинг.

Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Поизправяте се, оправяте тоалета си и пристъпвате бавно към него. Сипвате му чаша питие, подавате му я и с репликата „Може ли?" изглажда-те гънките по неговата вратовръзка, докосвайки леко с тяло ръката му. След което небрежно подхвърляте: „Между другото, аз съм фантастична в леглото." Това е връзки с обществеността.

Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Той се приближава към вас и казва: „Чух, че сте фантастична в леглото." Това е разпознаване на марката.

Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Убеждавате го да се прибере вкъщи с вашата приятелка. Това е представител по продажбите

Вашата приятелка не може да го задоволи, така че се обажда на вас. Това е техническа поддръжка.

Вие сте на път към организирано парти, когато осъзнавате, че в къщите, покрай които минавате, би трябвало да има красиви млади мъже. И така, покатервате се на покрива на една от тях, установявате се в центъра му и изкрещявате с пълно гърло: „Аз съм фантастична в леглото!" Това е спам.

# 536
-Айше гирми денц?
-Не моем Асан, абцелютно съм зморена.

- Чуйш, ма, скокни, че кат ти фрасна един!
- Е, щом така любезно мъ каниш...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да се влюбиш е като да се насереш - за всички е видно, че нещо не ти е наред, а ти усещаш топлина...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 537
  • софия
Прибрал се един от командировка в Африка и по цял ден ходел угрижен. Колегите му го попитали защо е тъжен.
- Какво да ви разправям? Излязох един ден на разходка и ме подгони един лъв и аз къде, къде и се качих на една палма. На палмата обаче един разгонен орангутан. Като ме хвана, три дни и три нощи секс.
- Нали поне си останал жив - казали колегите му
- То пък един живот - аз тука, той там...Нито пише, нито се обажда...

# 538
  • София по рождение

Joy Joy

# 539
  • sofia
Хахах, Labrador, обра точките  Joy
Много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт