Четвърти клас- Късмет!

• 48 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Времето се стопли и ученика си задържа вниманието върху уроците все по-малко. Simple Smile

# 361
 ВРЕМЕТО  се оправи и игрите се почнаха... днес обикаляхме за ролери на КРИС  но никъде нпма такива които да се регулират от 40 до44 Confused

# 362
И моят ученик реши, че вече е дошла лятната ваканция! Сутрин набързо надрасква домашните и хуква навън. Май трябва да се радвам, че времето пак се скапа
Много често объркването се получава когато дадените глаголи са в 1л.ед.ч и трябва да определят мин.св.или мин.несв.вр.са?
Детето наум си ги превръща във 2-ро или 3-то лице, ед.ч. и.....готово Peace
.
Е, те ако можеха така лесно и бързо да спрягат глаголите в различните времена, нямаше да имат и проблеми в откриването на свършено и несвършено време. Много често, тъй като не са преценили правилно времето, могат да продължат грешката и за другите лица. Не са толкова опитни още.
DIVA_ORHIDEQ , аз често пазарувам от този сайт
 http://www.yakobg.com/bg/nachalo/details/2935/142/stoki-za-sport … led--worker-marco
Лошото на регулируемите ролери/кънки за лед е това, че всъщност началният номер е по-малък от обявения, а крайният не е през три номера и на практика може да се уголеми само с един номер. Не знам дали ме разбра, но винаги, когато съм купувала такъв тип спортни обувки, се оказва, че максимално може да се удължат само с един номер и, ако са от 37 до 40 например, то 37 отговаря реално на 36, а 40 - на 39. Самото разстояние, което е предвидено за цял номер, е всъщност половин номер.

# 363
ВРЕМЕТО  се оправи и игрите се почнаха... днес обикаляхме за ролери на КРИС  но никъде нпма такива които да се регулират от 40 до44 Confused

Орхи? Как 44 номер бре?! Или това е за някой от вас?!
Колкото до затоплянето и съответното рязко замръзяване на желанието за учене и при нас се наблюдава този феномен, миналата седмица беше много нещастен, че е болен и не е на училище, но днес е пак във вихъра на блейковщината си  Twisted Evil и ще се наложи да го рИсетвам! Twisted Evil Flutter

# 364
  • Варна
Тъкмо разбрах,че във Варна Лингвистичното кенгуру за 4клас ще има само в училище 'Цар Симеон'.
Оттам ми казаха,че ще приемат и участници от др.училища. Състезанието е тази неделя Peace

И да запиша и аз Виктор в отбора на разсеяните Wink, само не знам при нас дали е пролетно, мисля,че вече си е постоянно състояние Confused

# 365
  • София
DIVA_ORHIDEQ, тук има големи ролери и дори имат някакво намаление.
http://sportdepot.bg/products/velosipedi-skuteri-roleri-skeitbor … leri/30702-roleri

# 366
kikaha1, зала за лечебна гимнастика има в ДКЦ-то на Окръжна болница. Намира се на втория етаж, но не знам какъв е редът за използване и за какви заболявания точно.

# 367
Didida, най-лесният и достъпен начин да разбере е като превърне глагола във 2 л. или в 3 л., ед. ч. Naughty Щом завършва на -ше, то тогава посоченият глагол е в мин. несвършено време Peace (напр: пеех - мин.несв.вр., защото - ти пееше, той пееше ;   пях - мин.св.вр., защото- ти пя, той пя   Peace

Адимар, благодаря. Ще обясня и по този начин.
Е, ние това лято ще пропуснем ролери, скейтборд, топки  Naughty....На този етап важно за нас е пълното оздравяване  и възстановяване  Praynig

# 368
  • София
Дами, имаме ли в темата майки, чиито деца са в 133то училище? Необходимо ми е мнение за учителките, които поемат първи клас. Знам имената на три от тях: Иванова, Овчарова, Петрова.
Помагайте  Praynig

# 369
Момичета, кой е четвъртия паметник в учебната тетрадка по Човек и обществоbouquet

# 370
Открих го - не сме ходили там..  Embarassed паметникът на Априлци в местността Оборище над Панагюрище

# 371
  • нейде там, където ....
Открих го - не сме ходили там..  Embarassed паметникът на Априлци в местността Оборище над Панагюрище

Благодаря!  Hug

# 372
Много домашни , а и много ни мързи .
Добре ,че поне идва 7 април !

# 373
Този мързел ни се отрази и на успеха
вчера бях неприятно сюрпрезирана с тройка по математика и 4= по английски език
изобщо колкото по-малко остава докрая на годината толкова по-вече дава назад
всеки ден говоря ,опитвам се да го мотивирам и не успявам
страшно съм притеснена

# 374
Аз се примирих с факта, че все сме в междучасие...
Вече се глася за края на учебната година. Понеже училището ни е основно, ще има парти - събирам идеи! Знаете ли готови албумчета за завършване откъде мога да поръчам - за София?

Общи условия

Активация на акаунт