Четвърти клас- Късмет!

• 48 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
doroti1, кажи как е времето на Пампорово? и ние ще ходим там и направо се чудя как ще се справят в този бахър...

# 391
Чета ви редовно, при нас обаче няма кой знае какви новини, освен че доста го е закършил с оценки по човек и общество  ooooh!

jenajena и при нас проблема тръгва от дисциплината  Twisted Evil, но съм взела крути мерки  Twisted Evil Twisted Evil
Сега го юркам да чете здраво, защото имат изисквания за минимален успех и с тези оценки .... направо е супер зле.
Иначе все още не му давам шанс да се отдаде на пролетната умора и настроение Flutter, но след ваканцията не съм оптимистично настроена.

# 392

Най - после  - ваканция !
Малко да поспим до по-късно и без "хайде,хайде!"
Желая ви весели и спокойни ,празнични дни !

# 393
  • нейде там, където ....
Ваканция, здравей!

Наред с многото празнични мероприятия, нас ни чакат и куп задачи за решаване.

# 394
Мили мами , на есен имам първолаче и сме кандидатствали в 119-то кв.Изток София
Моля ако  на някой от вас детето му учи в същото училище да ми препоръчате госпожа която ще поеме на есен първи клас . Знам че паралелките са 5 , и ако имате някакви отзиви за госпожите моля да ми препоръчате. Предварително ви благодаря.

# 395
Наред с многото празнични мероприятия, нас ни чакат и куп задачи за решаване.

И нас, и нас  Whistling Whistling Peace

# 396
  • София
И на Росен са му дали над 100 задачи по математика,половин учебна тетрадка по БЕЛ,отделно по ЧП и ЧО нови уроци, плюс преговор на старите и отделно аз съм му подготвила няколко тестчета Mr. Green,та въобще незнам как ще му стигне времето и за почивка Crazy
Дето вика баща му-Тате,ти по-добре да си беше на училище,по-малко щеше да имаш за учене Mr. Green
Много се надявам да можем поне за ден да мръднем на някъде и да се разсеем Praynig ,че съм зажадняла за разходки и забележителности.

# 397
Лиани, искрено ти го пожелавам !
Много съм доволна от детето ,има 6 на теста по ЧО и през ваканцията,
а тя е достатъчно кратка - сам ще определи с какво да се занимава.
По математика госпожата им  е дала доста задачи , а имат и от тестовете за матурата.
Около Великден може да се разходим извън София , но зависи от времето.

# 398
УРАААААААААААААА! Ваканцияяяяяя!!!!
Днес гледах лазарките от детската градина - страхотно беше... Много положителни емоции за начало на уикенда. За домашните още не знам какво са дали. От понеделник с баба да се оправят - аз съм ваканцияяяя Mr. Green

# 399
  • София
Голяма радост е тази ваканция и за нас, още повече, че моя няма никакви домашни  Laughing
Ще има лежане  10 дни (до кога е ваканцията всъщност?)

# 400
  • sf
на 17ти са на училище.
и моята има доста домашни, а има и да наваксва с уроци,понеже беше на спортен лагер цяла седмица.
утре обаче ги карам на баба и дядо и да се оправят там  Mr. Green

# 401
  • София
А така Simple Smile При вас ще има ваканция за всички  Hug

# 402
  • ГОре на черешата...
Хайде, честита ваканция  bouquet!
Калоян замина на село, щастлив е - там семейната ни библиотека е огромна и ще чете постоянно, домашни нямат.
Аз ще ходя на работа първите два дни обаче, но пак си е почивка, много се изморихме - и децата, и ние...

# 403
  • Варна
На мен си ми е спокойно когато са на училище и определено ми е уморително през ваканциите. Не смятам, че са се преуморили ... еле пък моята дъщеря в частност. Simple Smile Домашни имат за през ваканциите, според нея - ' Не са много". Продължава да има само шестици по всичко, въпреки това често и се карам защото смятам, че усилията които полага са малко. Страшно бързо приключва с подготовката у дома. Напоследък седи на скайпа и говорят ли говорят със съученички и приятелки. Влюбена е в някакъв певец от тийн група   ooooh!, омръзна ми да ги слушам... при това някакви корейци, ужас та ужас.
Няма да ходи никъде ваканцията, след две седмици ще ходим с нея и брат и на екскурзия до Париж, ще идат за един ден до Дисниленд, дано да оправдае очакванията и.
Такива работи ... а, утре ще ходи да боядисва някаква стена в училище, писала се доброволка. Simple Smile

# 404
  • София
...Влюбена е в някакъв певец от тийн група   ooooh!, омръзна ми да ги слушам... при това някакви корейци, ужас та ужас. ...
Joy  Извинявай, но се посмях на ваш гръб.
Явно момиченцата доста изпреварват връстниците си в развитието. В момента моят младеж, сестра му и още няколко техни приятелчета разиграват междузвездна битка с тротинетки пред блока. Мнооого сме далече от вашите вълнения.

Общи условия

Активация на акаунт