Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 570
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Ех да бях на негово място,спи по цяла нощ и единственото което прави през деня е да си играе с явор.

# 601
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тук,то вече не е за "Добро утро",но си взимам кафенцето-Буби Hug

Бебеш  Hug

# 602
  • sofia
Бебеш, защо се съобразяваш с това, че той не иска децата да пият Аугументин. Аз лично бих го давала и няма да дам обяснение дори. ММ като е болен само си подава шепата и не пита какво пие, щом аз така съм преценила.
Аз не разбирам, защо си добрата винаги, прави това, което искаш. Ако искаш детето да е на ясла го пращай, пък ако ще цял ДГ да кажат, че си зла, дреме ми. Не живей за хората, за майка ти, за ТМ, бъди егоист, щом и те са такива.
За това, че спи по цяла нощ- ММ също, но това не ме притеснява, смятам, че маката е длъжна, а бащата ако иска- мое виждане. Много мъже стават, защото виждат, че майките са преуморени, а не защото искат. Това неразбиране в ТМ не го проумявам. За него може би е геройство, че гледа Явор-възможно ли е? На колко г е ТМ?

# 603
34
Проблема тук е че не мога да вдигам скандали. Той се възползва от това. Ако живеехме отделно отдавна щеше да си е заминл.

# 604
  • В две тъмни очички
    Бебеш, съгласна съм, думите са много остри и не се издържа, ако постоянно ти ги натякват! Искам да ти кажа, че не съществува такова нещо,като "ако аз бях мъж, щях да кажа на жена си"... за съжаление мъжете и жените нямат нищо общо! Люба беше публикувала една книга за мъжете, която аз така и не си купих, но успях да прегледам малко от нея и смятам скоро да се снабдя! Съветвам те ако можеш да я прочетеш...Виждането ти много ще се промени!
    Нерядко се случва мъжете, а и жените, да реагират по даден начин, защото така са научени, защото така им е удобно, или пък защото не виждат как да променят нещата и в паниката си правят грешки с думи и постъпки.
    За това, че държавата ти плаща за да кърмиш....отново не съм съгласна и отново е много тежко изказване. За съжаление, отново, това показва, че ТМ не се съобразява с личните ти желания, което обаче, помисли , дали не си си виновна ти. Смисъл, "както си го направиш". Ако си го научила да пренебрегва желанията ти, чувствата ти, а според мен с течение на времето е станало точно така, просто се постарай да промениш това ви държание. Трябвало е да го "научиш" (грозно изказване ама е така) още в началото , че искаш да си прегръщана, целувана и т.н. Никога не е късно обаче. И не говоря да се стараеш да го променяш като човек, нито него, нито себе си, а да се опитате да бъдете двойка, която милее един за друг! Можеш съвсем спокойно да му кажеш, че имаш нужда от ласки, за да е чувстваш обичана, искана и прочее. Започни и ти да отвръщаш със същото - прегръщай го и го целувай! Отново ще ти дам пример с ММ. Нерядко се случва и той да не ме целуне и да не ме прегърне,бързайки да излезе или изморен от работа, но когато се случи това аз просто отивам и се сгушвам в него. Тогава и той ми отвръща. Мъжете искат малко напомняне...
    За Аугментина съм съгласна с Люба, не изцяло, но... Щом това е предписано - това се дава! Лекарят така е преценил и за да се стигне до АБ, значи е сериозно и както в повечето случаи има вреда, но тя е по-малка от ползата. Не съм изцяло съгласна, защото не можеш да правиш нещата на своя глава, без да се съобразяваш с мнението на половинката, но трябва да намериш своя начин как да стигнете до единогласие!
    Мисля , че пак се поолях с писането.... Прегръдки и много хубаво си помисли какво искаш и не искаш. Дай всичко от себе си да сте заедно, пък в крайна сметка ако виждаш, че няма промяна, не си щастлива и се мъчиш - то тогава е по-добре да си сама! Но вземи това решение, когато си сигурна , че си направила всичко, на което си способна!  Hug

# 605
  • София
Добро утро и от мен!

Бебеш, съгласна съм с Бубето. Само искам да допълня, че с годините нещата ще улегнат, ще се напаснете по-добре... И аз чух някога, че не ставам за майка и че възприемам Яна като кукла. Изядох няколко шамара, чух много грозни думи. Обидих се, но и това мина... Просто трябва време. Наистина ви се събра повече, но и това ще мине. Много ти е сладък мъжа и се държи невероятно с децата. Вярвай, има мъже, които не ги поглеждат. Замисляла ли си се за този вариант?
Много те гушкам и те моля да не вземаш крайни решения. В един подобен на твоя момент пуснах тема в ДиС и всички ме съветваха да зарежа този мъж, че нямаме бъдеще. А я ела ни виж сега Simple Smile

Ивка май се оправя от ангината. Не съм давала антибиотик - само йод и Вит Ц. Бушонът спада, засега е само красиво гримирана с много тъмен руж Mr. Green Mr. Green

# 606
Вече от Пловдив:

Бубе, виноват!  Embarassed Ама понеже спонтанно в последния момент се тръшнахме на гости и съвсем се измени програмата! Предлагам следващият път да дойдем у вас на гости.  Mr. Green (Боже, колко съм нахална!  ooooh!)  Или най-добре да си дойдете до Пловдив и по пътя да заберете Елч, Лъч и ДараJoy  Царица съм на сложните схеми.
Истината е, че навсякъде е супер ледено и замръзнало, човек да го дострашее да обикаля. А като гледам какви температури прогнозират следващата седмица и лошо ми става! Как ще ходим за детската кухня на -15' не знам...

Ети, радвам се, че Ивка е по-добре!
Инка, дано Емата оздравее по-бързо! Какво даваш?
Рал, а вие как сте?

Елч, добре, че спомена - Зори е много ревнива! Не само не ни даваше да гушкаме Дара (макар, че аз си откраднах едно гуши с нея), но не дава и ние да се прегръщаме. Почва да протестира и иска да прегръщаме само нея. Същото и ако гушна кучето, идва и почва да го бута. Има ли други като нея? Странна работа...  newsm78

След малко мисля да боцна някоя снимка в групата на двете кифлички от вчера.  Heart Eyes

# 607
Бебеш, сега си афектирана. Изчакай наистина да мине всичко и току виж нещата се променили, в което аз искрено вярвам  Hug! Сега е адски изнервена обстановката и не е време за крайни решения. какво казват докторите, след като се закрепи Тея ще я оперират ли?

# 608
Никой нищо не казва ни вопъл ни стон. Чакам обаждане.

# 609
  • Варна
Бебеш аз само да вметна,че Аугументинът поне не горчи и не оставя онзи ужасен послевкус след изпиването му(което не е без значение предвид това,че по думите ти Тея повръща почти всички АБ).Като Вики беше с пукнато тъпънче,УНГ-то ни предписа точно него.Чудеше се м/у 2,но като казах,че Вики пие мн трудно лекарства,а и ги повръща,тя предписа Аугументин(е и на него му се дърпаше ужасно,но това за спорта,иначе съм го кусвала и е ОК).
А за другото..според мен всичко тръгва от детството.Човек доста често трябва да се бори със другото си аз Rage Twisted Evil
Няма да правя други умозаключения,но като цяло съм съгласна с Бубето.
Ние отиваме да се пързаляме,а как ме мързии Blush
Последно разбрахме ли как стоят нещата с промоцията в dm?Трябва да се направи покупка за 30лв,и следващите са -30% ли?Нещо ми е X.Смятам да си купя един пакет на Памперс и още един(който да е вече -30%),но пък те в момента са в промоция на 26 лв.Дали ще ги хване?Някой ако знае да каже,а иначе аз така или иначе,ще проверя на място де.
ЧАО и лек приятен мразовит ден от нас.

# 610
  • София
Последно разбрахме ли как стоят нещата с промоцията в dm?Трябва да се направи покупка за 30лв,и следващите са -30% ли?Нещо ми е X.Смятам да си купя един пакет на Памперс и още един(който да е вече -30%),но пък те в момента са в промоция на 26 лв.Дали ще ги хване?Някой ако знае да каже,а иначе аз така или иначе,ще проверя на място де.
ЧАО и лек приятен мразовит ден от нас.
Ами поне при минали промоции беше купуваш например за 30 лв. и след това отстъпката ти я калкулират върху цялата сума, а не само върху сумата над 30-те лв.
Бебеш, за сега сега голямо  Hug, а после ще пиша повече!

# 611
  • Варна
kakche мерси,ще видя днес как са решили да направят Peace

# 612
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Вчера направихме прощъпулника. Тервел хвана елката, наречена за счетоводител и финансист. Иначе от 2 дни мънинкия самоход не пълзи изобщо, само ходи, при това много бързо  Laughing Очевидно се гордее, защото само обикаля и се смее!  Heart Eyes

Мед вече давах.

Бебеш,  Hug, момичетата са ти дали много добри съвети! И според мен всичко идва от напрежението около здравето на Тея. Искам само да добавя - Говорете, но когато сте спокойни. Като когато единия, или пък още по-зле - двамата събеседници са афектирани, разговорът не е конструктивен, избива на заяждане, а това влошава още повече ситуацията.
Ти си знаеш, че и ти не си винаги лесна, много си емоционална и понякога прибързваш с реакциите. Не го казвам с лошо.  Peace

Аз не разбирам, защо си добрата винаги, прави това, което искаш. Ако искаш детето да е на ясла го пращай, пък ако ще цял ДГ да кажат, че си зла, дреме ми. Не живей за хората, за майка ти, за ТМ, бъди егоист, щом и те са такива.
Peace Peace Peace Peace
Относно липсата на прегръдки - то не е така от вчера, би трябвало да не те изненадва. Просто има по-хладни и сдържани мъже (то и жени има такива). Това не означава, че не те обича! Ако към това прибавим и факта, че е безработен (а никой мъж не се чувства перфектно в такава ситуация), нещата стават още по-разбираеми.
С всичкото това не целя да оправдавам ТМ! И според мен е доста груб, недопустимо на моменти. Tired
И последно , тя Елч го е казала... не е единствения на земята. Но ако ще взимаш такива решения, брой до 30 хиляди, не до 10. И обмисли как ще продължиш сама, не се фокусирай само върху това да си сама.

Успех и дано преминете по-скоро през тази криза!  Hug

# 613
Аз съвети за семейни отношения не смея да давам, всяко семейство си знае само за себе си и нещата, които се случват в дадени семейства може да се струват странни за околните, да са си нормални за самите тях и те да си живеят добре.

За справка това е нашето семейство, което за много хора е странно. Мене всички ме мислят за някакво чудовище, всичките приятели на мъжа ми му съчувстват, но той си ми е свикнал и грам не се кефи на техните жени например. Той пък е ужасно труден характер, нещо за което другите не са наясно, но аз се боря всекидневно с него, но пък не го сменям за никой друг, бачка яко, отговорен е и ред други неща. Че имам познати с ебати дребнавите мъже, ще ми брои всяка стотинка и ще ми държи сметка за глупости. За мен е важно, че имам свободата да взимам решения и да действам, сама съм ходила и на операции, и на лекари, има куп неща за които взимам еднолично решения, както и той взима еднолично решения за други. Мразя дребнави нрави и отношения, за мен е важното е че той стои плътно зад мене и аз плътно зад него и се подкрепяме. На моменти е трудно, и на двамата ни е идвало да си тръгнем, но ето крепим още положението. Лесно в тоя живот нЕма
Има едно нещо, което е безценно в нашите отношения и то е, че никога нищо не сме си спестявали, нещата се казват веднага и в прав текст, директно право куме у очи. Ако ти харесва, харесва на който не му харесва прав му път. Това важи и за двамата, вратата и двамата я знаеме къде е. Но това е най-лесния изход от ситуацията, едно семейство много по-лесно се руши, отколкото се гради. Така сме се разбрали, с битовите проблеми се борим до последно, както сме дали обет " в добро и зло", като си удари слепата неделя и кризата на средната възраст си тръгваме и освобождаваме другия също да си уреди живота и така.......
ИСках да кажа,  че за околните сме странна конфигурация, но ние сме си екипче и си действаме
Пиша разпокъсано, но говоря и по телефона и не знам кво написах.
Изчезвам

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 16:43 от kak@r@la

# 614
  • София
мелона, как без сън, бе! Shocked не е ли много кисела?

Не е, добре си е тя, аз съм кисела Laughing Но днес успях да я омагьосам и в 16 ч заспа!

Колкото до Аугментина, то няма АБ без странични ефекти и кофти съдържание, но нали се гледа кога ползата е повече от вредата.

Общи условия

Активация на акаунт