Професионални серии за коса - 28

• 53 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
дори моята, която е с нормален към тънък косъм не сляга  Peace

ти за маската или флуида питаш?

# 106
  • Пловдив
Аз също имам няколко въпроса Simple Smile
От къде в София мога да закупя ей това нещо http://www.folica.com/hair-care/hair-treatments/nexxus-humectres … ng-leave-in-spray
По препоръка ми е от MissNellie и много му точа лиги, но обиколих разни места, погледнах из сайтове(въпреки че нещо нямам желание от сайт, искам да отида и да "ударя" едно носле, пък тогава), но нещо ме гледаха като извънземно  newsm78
Ще съм мнооого благодарна, ако някой знае от къде мога да го закупя. Нещо имам мерак и други неща на тази марка да погледна ;? но едно по едно;) И някой ако го е ползвал знае ли дали придава повече блясък? Аз от 2мин. реконструктор добих повече, но ми се иска още толкова  Mr. Green
И знаете ли къде в Сф подстригват с гореща ножица ?
Благодаря предварително  Hug

ПС Протеинът на ApHogee голямата разфасовка не беше ли по-евтин или така ми се струва Confused

# 107

за маската най-вече. Благодаря, ще ги изпробвам значи. Днес си поръчах  2 дозички от Екстрийма на ФК, ботоксът и запечастката, но при следващата поръчка ще взема тази серия  Peace
Аз също съм от доволните от протеинът на Афоджии, само шампоанът не ми е от серията.
Не знам дали тук е мястото, но да попитам- дъщеря ми има много дълга коса, руса, тънка и мнооого суха(явно наследство от мен) и съответно заплитаща се. Какво мога да приложа на 8 годишно дете за хидратиране на косичката? Имам есенциалните масла на Афоджии, дали ще е подходящо да и нанеса по краищата преди баня?

# 108
  • в 1001-та нощ
ако се притесняваш от утежняване - можеш да започнеш с балсама лаит витал - пак е от нутритив линията на керастаз - оранжевата

за детето - мисля, че няма проблем з акраищата да ползваш финиш  Peace още повече, че така скалпът не се засяга  Peace

# 109
Airborne, yanads, пробвайте с масла или нещо по- маслено, по- овлажняващо, по- хидратиращо. Такъв продукт е точно Еластисайзър Екстриийм, но той може да отпусне къдриците.
Благодаря за мнението  bouquet Аз  уж често си правя маслени маски,  но ще си взема  и Еластисайзър. Преди време пробвах и двата, не се впечатлих, може сега да ми подейства добре.
Къдрици аз лично нямам, само вълни, и няма да се трогна, ако се изчезнат Simple Smile

Виолетова, благодаря и на теб  bouquet На бейн сатин 1 му се точа отдавна, но се опасявам да не ми се сплеска косата.

# 110
  • в 1001-та нощ
ами  Rolling Eyes аз не мисля, че я сплесква, по-скоро изглажда косъма и го прави хлъзгав  Peace

# 111
Airborne, и ти ли си от недоволните от Еластисайъзър така да го наречем. Аз пък още с първото му ползване усетих ефекта.  Rolling Eyes
А за къдриците споменах заради yanads.  Wink

Какви финиши ползваш?  Rolling Eyes

SilviyaN, голямата разфасовка на протеина е 48.00 лв. Не е бил по- евтин, но е на много изгодна цена.

# 112
Много се извинявам, че пак ви досаждам, но понеже виждам имате доста повече опит от мен.Ако пробвам този Еластайзер от него може ли да ми се отпуснат още повече къдриците или пък да стане още по-суха от това което е?Защото ако продължава да изглежда така зле май ще трябва да започна да я изправям.Много ви благодаря предварително!!!  bouquet

# 113
Анч, чак недоволна май не съм, в смисъл не ми е станала по-зле косата. Но не усетих/видях нищо, което да не съм виждала преди.
За финиш ползвам или стилизиращото олио на Джойко, или коприна, или активиращ балсам за къдрици на Лакме/който естествено нищо не ми активира Simple Smile, но си усещам косата добре след него/.
Заплитането ми е  по време на миенето с шампоана - след това маската много усърдно и внимателно я масажирам, за да се разплета Sick   

Ще сменя продуктите, да видим.

a.l.e.n.a , мерси за мнението, ще  пробвам в такъв случай Bain Satin  bouquet

yanads, няма да стане по-суха, напротив. И най-вероятно ще се отпуснат къдриците.

# 114
Много се извинявам, че пак ви досаждам, но понеже виждам имате доста повече опит от мен.Ако пробвам този Еластайзер от него може ли да ми се отпуснат още повече къдриците или пък да стане още по-суха от това което е?Защото ако продължава да изглежда така зле май ще трябва да започна да я изправям.Много ви благодаря предварително!!!  bouquet

Със сигурност няма да изглежда по-зле. За отпускането на къдриците не мога да дам мнение.
При всички случаи косата няма да се изправи от едно ползване на Еластисайзър. Има дози за еднократно ползване. Ако ти е много суха косата, вземи Еластисайзър Екстрийм - доста по-интензивен продукт е.   Peace

# 115
Определено е много много суха.Ще взема тогава Ексрийм и, ако може да попитам през колко време е най-добре да го ползвам и с какво друго да го комбинирам, шампоан маска и т.н.И ако започна него да спра ли реконструктора на Ши?Май станаха прекалено много въпросите Embarassed

# 116
Определено е много много суха.Ще взема тогава Ексрийм и, ако може да попитам през колко време е най-добре да го ползвам и с какво друго да го комбинирам, шампоан маска и т.н.И ако започна него да спра ли реконструктора на Ши?Май станаха прекалено много въпросите Embarassed

Не са прекалено много, нормално е.   Hug

Опиши малко по-подробно косата си. Косъмът какъв е?
Как третираш косата си и как се грижиш за нея?

# 117
  • София
Момичета, толкова съм пристрастена към 2мин. реконструктор, че смятам да се запася с по-голямата разфасовка само да заредят и шампоана, за да ги поръчам заедно. Иначе днес пристигна една голяяма поръчка на Афоджий за мен и няколко колежки, които "зарибих" с тия продукти Mr. Green . Аз си поръчах протеина силния, реконструктора със заелен чай и шампоан Витамино Колор на ЛП. Преди дни си правих маслена маска на косата, за да я хидратирам за протеина. Решила съм и утре преди къпане да сложа маслена маска с арганово масло(от което съм много довонлна м/у другото) и да нанеса после протеина. Вместо балсам обаче ще ползвам 2мин. реконструктор. След това да изчакам 2-3 дни и да се боядисам. Поправете ме ако нещо е грешно. Praynig 2мин. реконструктор толкова го харесвам, че почти при всяко миене го нанасям.  Laughing

# 118
  • София
Аз вчера ползвах хидратиращия шампоан и балсам на Филип Кингсли, след което реконструктора на Джойко без отмиване (и една малка помпичка от флуида Хрома Рич) и....косата ми е ужасна! Не знам дали си внушавам, но винаги след реконструктора без отмиване на Джойко косата ми е много мазна. Явно прекалявам с този продукт. От балсама без отмиване на Афоджий примерно, както и от Л2 на Лакме пръскам много, но не ми утежнява косъма, докато този на Джойко е като че ли доста мазен....
И да попитам нещо - Force Architecte и Fibre Architecte с какви шампоани мога да ползвам? Имала съм Bain de Force, не ми хареса и го разкарах. Сега искам да си взема Resistance Bain Volumactive, Specifique Bain Prevention GL Densifying и Biotic Bain Bio-Recharge Purifying Shampoo for Combination Hair . Те дали са подходящи? Или пък друг ми препоръчайте освен Bain de Force  Praynig Hug

# 119
  • Плевен

за маската най-вече. Благодаря, ще ги изпробвам значи. Днес си поръчах  2 дозички от Екстрийма на ФК, ботоксът и запечастката, но при следващата поръчка ще взема тази серия  Peace
Аз също съм от доволните от протеинът на Афоджии, само шампоанът не ми е от серията.
Не знам дали тук е мястото, но да попитам- дъщеря ми има много дълга коса, руса, тънка и мнооого суха(явно наследство от мен) и съответно заплитаща се. Какво мога да приложа на 8 годишно дете за хидратиране на косичката? Имам есенциалните масла на Афоджии, дали ще е подходящо да и нанеса по краищата преди баня?
Аз слагам на моята 9 год. дъщеря от 2 -мин. реконструктор веднъж в седмицата, и съм много доволна от резултата. Косата и не се заплита вече, а тя е с дълга права коса и много дебел косъм.

Общи условия

Активация на акаунт