Професионални серии за коса - 28

• 53 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Днес ми пристигнаха нещата на Керастаз. За съжаление не е имало Bain Force Architecte, но пък го замених с Bain de Force (който между другото е с нова опаковка - има същата Erosion Level скала като Архитектите, но на него е означено, че е за ниво 1-2, докато Архитектите са си 3-4). Но това е съвсем дребно в сравнение с факта, че Force Architecte и Fibre Architecte най-после са ми в ръчичките...!  Mr. Green

Нямам търпение да се прибера след тренировка и да ги пробвам... Praynig Praynig Praynig Tired

Жалко. И моят е Бейн де Форс, също в новата опаковка и 1-2 ниво.
Ще следя за отзиви за всички продукти, но най-вече за Файбър Архитект - защото само него не съм ползвала.   Wink

# 91
  • София
Feeling, аз все пак помолих веднага щом е наличен Bain Force Architecte да ми го вземе, така или иначе шампоаните ми вървят най-бързо...

Моля ви, дайте линк към тази ултразвукова преса, за която говорите, че нещо не успях да я намеря  Blush

А какво бихте препоръчали за хидратация за успоредна употреба/редуване с Архитекта..? И необходимо ли е въобще да се ползва и нещо допълнително за хидратация - например Elasticiser Extreme, и как...?

# 92
Noir, това е ултрасоника:

http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … 9595c44f58b86a9df

Аз лично, не намирам за нужна допълнителна хидратация. При теб обаче може и да се наложи, знам ли?
Сподели като пробваш серията - мисля, че и сама ще усетиш има ли или няма нужда от допълнително хидратиране. 

# 93
  • София
Здравейте, предварително Ви се извинявам за въпроса, който ще задам.

Днес пристигна поръчка от ЗП, искам да попитам тези от Вас, които ползват и познават флуида на  oleo relax , намирате ли прилика в миризмата между него и течните кристали на Bio Pharma  -

възможно ли е чак до толкова да си приличат? Rolling Eyes  Или носът ми нещо се е повредил ? Rolling Eyes

И предполагам, че е абсурдно да си мисля, че съм станала жертва на недобросъвестна продавачка, и то от ЗП... Shocked
Просто напоследък станах много бдителна, чак до параноя!

Извинявам се още веднъж за тревогите си.   bouquet

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 18:47 от Dessi_8313

# 94
Dessi_8313, леко се доближават ароматите, по това, което си спомням. Но леко.   Peace
Ползвала ли си нещо друго от серията Олео Релакс? Ако си - няма как да сбъркаш аромата.   Wink   На мен лично, винаги ми е напомнял на праскови.
Флуидът е с прозрачен цвят, но леко оранжавее.

# 95
  • София
Dessi_8313, леко се доближават ароматите, по това, което си спомням. Но леко.   Peace
Ползвала ли си нещо друго от серията Олео Релакс? Ако си - няма как да сбъркаш аромата.   Wink   На мен лично, винаги ми е напомнял на праскови.
Флуидът е с прозрачен цвят, но леко оранжавее.

За съжаление нищо не съм ползвала Sad
Ами ще го снимам, цвета и абсолютно прозрачен.
Течността много рядка ...   newsm78

# 96
Сега отивам да проверя моят какъв е, да не те заблудя.
Течността е рядка, да.   Peace

Абсолютно прозрачна течност е, заблудила съм се.
Вероятно тревогите са напразни и продуктът си е наред.  Wink

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 18:59 от Feeling

# 97
  • София
Feeling   bouquet МНОГО ти благодаря, че ми обърна внимание! Simple Smile

# 98
Другите кристали съм ги ползвала отдавна, но за мен нямат сходна миризма. Силиконът е съвсем друг тип, доста гъст и само силикон. Олео релакс е доста над, течността е доста рядка, да.

# 99
  • в 1001-та нощ
някой дали вече ползва:

# 100
Това ще бъде ли като кристали ?  newsm78

# 101

Да, аз до скоро го ползвах. Доволна съм от него, но сега го смених с http://zlatnaribka.com/podhranvasht-koprinen-serum-chi-royal-pea … -ml-389-3165.html  и мога да кажа, че второто е в пъти по-добро. Като цена излиза едно и също като погледнеш грамажа Simple Smile

# 102
Здравейте, момичета. Прочетох последната темичка, но в нея намерих инфо предимно за предпазване от накъсване. Моя проблем е, че косата ми е с дебел, жив косъм, леко чуплива (точно колкото да изглежда рошава) и гъста.  Опитите ми да я изправям сама са много лоши, в най-добрия случай просто придавам лека форма без да успея да я изправя напълно. Бих се радвала да ми препоръчате ефективен продукт за изправяне. Засега съм се насочила към този : zlatnaribka.com/krem-za-trajino-izpravqne-za-mnogo-zdrava-estestvena-kosa-loreal-xtenso-moisturist-250-ml-437-3281.html . Предварително се извинявам за нахлуването в темата Simple Smile
Здравей цветка! Добре дошла при нас!  Hug
Моята коса е с дебел, твърд и леко чуплив косъм. Когато е мокра стои на масури, но като изсъхне и я среща, става рошава и за това я изправям.  Simple Smile
Продуктите, които аз използва са: Elasticizer Extreme на Philip Kingsley преди шампоана. Шампоанът и маската са ми Oleo Relax на Kerastase. На влажна коса нанасям и от флуида Oleo Relax и изправям с четка и сешоар. Харесвам и серията Smooth Down на Redken, но не чак толкова, колкото тази на Kerastase.  Super Skinny Serum на Paul Mitchell също ми се отразява много добре.  Simple Smile Не харесвам изглаждащата серия Liss ultime на Loreal. За мен тя е някакво недоразумение.  Confused
Продуктите на Kerastase приглаждат и омекотяват косата и улесняват изправянето ѝ. Също така придават много интензивен блясък. Без тях на мен лично ще ми бъде много трудно, дори невъзможно да си изправя косата само с четка и сешоар.
Във форума имаше дами, които бяха много доволни от стиризиращите продукти Techni art, но аз тях все още не съм ги пробвала. Предполагам, че не са лоши и в най-скоро време мисля да ги тествам.
Ще ми бъде много интересно да разбера ти какво ползваш и от какво си доволна.

П.П. Забравих да напиша, че косата ми е изрусена и суха и нямам проблем с омазняване в корените.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 05:13 от B & C

# 103

Да, аз до скоро го ползвах. Доволна съм от него, но сега го смених с http://zlatnaribka.com/podhranvasht-koprinen-serum-chi-royal-pea … -ml-389-3165.html  и мога да кажа, че второто е в пъти по-добро. Като цена излиза едно и също като погледнеш грамажа Simple Smile
Благодаря,аз след малко отивам да се подстригвам,и ще си разгледам нещо из салона да видя кво ще си грабна още  Crazy

# 104

Здравей цветка! Добре дошла при нас!  Hug
Моята коса е с дебел, твърд и леко чуплив косъм. Когато е мокра стои на масури, но като изсъхне и я среща, става рошава и за това я изправям.  Simple Smile

Хм, това сякаш описва точно моята коса  Thinking  Laughing
А от Олео релакс не ти ли сляга много косата?

Общи условия

Активация на акаунт