Професионални серии за коса - 28

• 53 592
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Велико Търново
Bubble,а ползвала ли си на Керастаз от серията Volumeactive? Аз също търся плътност и обем при косата си,така че ви следя с интерес Peace

# 646
По повод плътността на косъма да споделя - мислех, че по всички правила съобразено, трябва да поръчвам продукти за тънък косъм. Преди години, когато нашумя Noctogenist, взех спрея за фин косъм: приятен, без особен - видим поне - ефект при мен. Преди време реших да поръчам пак, за да е пълна грижата  Laughing и да губя нощта като време за въздействие. Обаче по недоглеждане поръчах продукта за плътен косъм - оказа се абсолютно невероятен и го ползвам с огромно удоволствие, след измиване на подсушена коса без изплакване, през деня, за да се вижда чудесният ефект върху косата ми  Grinning Струва ми се също, че в определени случаи по-тънкият косъм има нужда от продукт за непокорна коса, за да добие плътност и да стои красиво, но пък всичко трябва да се установи индивидуално, при мен поне нито една от широко харесваните последователности от продукти не действа безусловно.
*Biskvitka* - Volumeactive беше много мъчена от мен за харесване серия, все гонех обем, докато не се светнах, че ако косата ми е здрава, плътна и добре подхранена, обем има и то добър. Нито един продукт за обем досега не съм успяла да харесам. А най-голям - наистина голям - обем получавам, ако след измиване намажа в корените и разнеса по цялата коса (защото са големи за еднократно приложение само върху скалпа) ампула ФлориВитал (бг фирма беше, интернет поръчка, но не съм запазила линк). Успех!

# 647
  • в 1001-та нощ
на мен също продуктите за плътен косъм ми харесват  Peace , макар моят да е нормален към тънък  Peace

но харесвам и продуктите за обем   Mr. Green

# 648
  • София
a.l.e.n.a, кой шампоан на Милк Шейк би ми препоръчала, който е подходящ за терапиите с протеина, 2-мин. реконстр. и ботокса? Знам, че ти ги ползваше и много беше доволна.  Simple Smile Оказа се, че една позната ги продава в салона си.. Flutter

# 649
  • в 1001-та нощ
за протеиновата терапия на МШ - Glistening Shampoo Oil - обаче за ботокса и 2 мин р-р - по-добре волюмактив на керастаз или на Афоджий за терапията

пробвай шампоана - доста е странен - като олио е - течен и мазен, но пък измива - идеята е да хидратира, оставя и много блясък  Peace

и вече след като пробваш - прецени дали за теб е удачен  Peace

# 650
  • София
Bubble,а ползвала ли си на Керастаз от серията Volumeactive? Аз също търся плътност и обем при косата си,така че ви следя с интерес Peace
Маската не съм я ползвала,ползвала съм шампоана и ми допадна.

# 651
  • в 1001-та нощ
и на мен ми харесва много  Heart Eyes

# 652
  • София
Еее, значи няма смисъл.По-добре да чакам Афоджийто или да взема пак Дийп Кеър на Лакме. Благодаря ти, Алена!  Hug

# 653
  • в 1001-та нощ
именно  Peace

# 654
  • Велико Търново
  Опаловият час,за съжаление тази серия - Noctogenist,не я намирам в ЗР Confused ще потърся из салоните Peace 
  Това ли са ампулите - http://cbn.bg/store/FloryVital-produkti-za-kosa/Kompleks-protiv- … /flypage.tpl.html
   добре звучи.... Simple Smile малко ми трябва да направя поръчка Wink

# 655
Алена,може ли примери за хидратиращи маски,който да ползвам в този ред:
шампоан афоджии/за дълбоко почистване на лакме
протеин афоджии
реконструктор/хидратираща маска
финиш
аа  ботокса къде мога да го вмъкна?И всички хидратиращи маски ли стават за запечатки?Насищането с протейна как да се предотвари или е индивидуално?

Едната комбинация може да бъде: шампоан Афоджии+протеин+реконструктор/хидратираща маска и финиш.
Втора комбинация: шампоан Афоджии+ботокс+протеин/реконструктор+маска, ако има нужда и финиш.
На първа страница е описано подробно как се предотвратява пренасищане с протеин.

Днес мисля да пробвам няколко продукта в следната последователност - еластисайзер,след това измивам с шампоан Volumeactive,нанасям 2 м-н реконструктор и за финиш-реконструктора със зелен чай;другия вариант,който обмислям,но се чудя дали няма  да ми е "в повече" е да вмъкна и ботокса+запечатка-2 мин.реконструктор Thinking
Според мен много грешна тактика. След Еластисайзър е много трудно да проникне друг продукт. За мен си е чисто разхищение на продукти.
Сложи Еластисайзър, изчакяй няколко измивания и след това направи ботокс с реконструктор.

А след реконструктора със зелен чай винаги ли сушите косата? Пише че така имало по-добър резултат, но пък аз обичам да оставя косата да изсъхне сама, чувствам я по-добре.

При реконструкторът със зелен чай и използването на сешоар след него спомага да се вбие протеин в косъма, тоест поема се по- добре самия продукт.  

Двуминутния реконструктор колко често го ползвате?
Понякога през миене, понякога и по- рядко. Ползвай го според нуждите на косата си. Сама ще прецениш колко често трябва да е.

Шампоана CHI Nourish Intense приглаждащ ли се води?
Аз не го усещам такъв, ама да питам все пак.

~Étoile~ попита дали шампоан CHI Nourish Intense е подходящ за преди 2 мин. реконструктор на Афоджий и аз й отговорих, че предполагам е приглаждащ и бих ползвала друг за реконструктора. Казах, че само предполагам newsm78 (уточних че не съм ползвала), защото се води за интензивно подхранване и може би има и масла или силикони като такъв.
Ако бъркам се извинявам много за заблудата Praynig  bouquet

Според мен правилно си посъветвала и ориентирала. Аз също не бих използвала този шампоан с реконструктора точно, защото е овлажняващ.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 15:57 от Анч

# 656
  • Пловдив
Към ползващите терапевтичната преса имам следните въпроси:

1. Как действате? Примерно маска, минавате с нея, после примерно р-р със зелен чай, пак с нея, после финиш, пак с нея? Идея си нямам  newsm78
2. Как я почиствате?

# 657
Към ползващите терапевтичната преса имам следните въпроси:

1. Как действате? Примерно маска, минавате с нея, после примерно р-р със зелен чай, пак с нея, после финиш, пак с нея? Идея си нямам  newsm78
2. Как я почиствате?

1. На мен минаването с пресата ми отнема около 30 мин. - косата ми е до рамото в момента. Поради липса на време избирам кой продукт да мина с нея. Ако ползвам да речем Реню Ц или еластисайзер преди шампоана - минавам тях и най-много още веднъж маската, която слагам след шампоана, но никога повече от два пъти на едно миене не ми се случва да ползвам пресата.

Аз мия косата, попивам малко водата с хавлиена кърпа, мажа маска и малко стоя с нея под найлонова шапка, после, ако е поизсъхнала косата с едно пулверизаторче пръскам вода върху косата и започвам да минавам кичур по кичур - важно е косата да е мокра и всеки кичур да се минава по два пъти - с завъртане на пресата.

2. Почиствам с мека хавлиена кърпа, памучен плат или дори със мака салфетка

Към пресата има филмче, което е хубаво да си изгледаш, там всичко е показано  Hug

# 658
  • София
Някой има ли впечатления от тази маска http://antoanette.com/pages/read/364 ????
Днес си я купих, много се надявам да е хубава.Ще пиша като я пробвам.

И аз тъкмо разглеждам продуктите и се спрях на нея и на още няколко неща.   Crazy
Ще ми е интересно да прочета отзивите ти.   Simple Smile
А
Аз се влюбих в уханието на маската,мммм,разкошно ми е txtloves  ,иначе стоя с нея 20-30мин ,измивам косата като я оставям леко хлъзгава /за да запазя уханието на маската/-косата ми е ок ,като след
всяка друга добра хидратираща маска,даже леко лигава,ама на мен ми харесва Heart Eyes
Понеже е по-гъста изисква повече количество, за да се покрие оптимално цялата коса Simple Smile
Кутия от 500мл е около 70лв,което е малко множко.....

# 659
  • Пловдив
Хаха, то тогава на мен с моята дълга коса ще ми отнема още повече време. Само как се изсилих, че след маската, след спрея, след кристалите,  след всичко ще минавам с пресата. Както и да е. Благодаря, aiki_ira .

Между другото си взех една доза на една италианска маска оцветител, в лилаво. Ще мажа един кичур да видя какво ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт