Професионални серии за коса - 28

• 53 581
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Към ползващите терапевтичната преса имам следните въпроси:

1. Как действате? Примерно маска, минавате с нея, после примерно р-р със зелен чай, пак с нея, после финиш, пак с нея? Идея си нямам  newsm78
2. Как я почиствате?

Аз минавам най-важните продукти с нея, ако нямам време, ако имам - гледам да мина всичко - маската, финиша,...

На мен, с коса малко под раменете, ми отнема около 20 минути на продукт.

За почистването си имам специална кърпичка, като тези за очила. Имам и една микрофибърна в резерва.

.................................................................................

Noctogenist е много хубава нощна грижа(кремът), но аз харесвам повече тази, от серията Олео Релакс - тя е по-приглаждаща и прибира излишния ми обем.   Peace

# 661
Благодаря ви за съветите момичета  Hug,безценни са.  Алена,днес ще почвам,реших да се спра на:
Вариант 1:

1. шампоан за суха и изтощена коса Афоджий
2. 2 минутен р-р афоджий - ползва се като маска след шампоана
3. реконструктор със зелен чай - ползва се без да се отмива за финално оформяне

След като го няма шампоана,ще го заместя с този http://zlatnaribka.com/shampoan-za-suha-i-iztoshtena-kosa-lakme- … 0-ml-94-1729.html   
Съответно 2 мин реконструктор  http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3404.html   
И зеления чай http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aph … -ml-424-3400.html

Реших и още нещо да поръчам,за да имам и безплатна доставка тъкмо....  Насочих се към тази маска за тънката си коса ,тази  http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-plytna-i-gysta-kosa-lorea … -ml-247-2435.html    или тази е по-подходяща http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-tynka-i-fina-kosa-loreal- … -ml-247-2434.html   и мога ли да редувам с горепосочените продукти,например вместо 2 мин реконструктор ли/  Съвместими ли са ?

# 662
  • в 1001-та нощ
чудесно се ориентираш вече  Peace - шампоанът е подходящ

по последното питане - за тънка

dreamer - за моята коса около 10 - 15 минути - минавам около 4 пъти всичко  Peace само грижите с отмиване, почиствам със салфетка

# 663
milisa,  шампоана на Афоджии ще го има наличен до края на седмицата, изчакай.
Маската ботокс, ако ще я ползваш е добре да ползваш и серума. Иначе е безсмислено.

# 664
*Biskvitka* да, това са ампулите, както е видно - нескъпи и непретенциозни. Ефект за косопад не съм видяла никакъв (ползвах почти цяла кутия точно по време на есенната атака миналата година, но не с тази цел), а пърхут нямам, така че не мога да коментирам. Дано и при теб дават обем и жива коса.
*dreamer* ползването на пресата при мен зависи донякъде от продукта - ако е маска / серум с отмиване и искам да извлека максимална полза, минавам по-малки и тънки индивидуални кичури и повтарям бавничко, около 25 - 30 мин, ако е продукт без измиване, напр. арган накрая, го давам по-небрежно и става бързичко.  Да напомня техниката - намазване/разнасяне на продукта с пръсти, около 10 мин стои, минаване с преса, пак около 10 мин стои, отмиване.  Когато слагам арган, не чакам 10 мин, веднага минавам, за да не ми изсъхнат горните пластове бързо, порьозни са и стават хвърковати  Laughing
Мернах някъде, че Renew C също някой ползва с преса - не зная дали съм права, но продуктът трябва да се пази от топлина и светлина, не бих ползвала с преса, колкото и да е минимално загряването с нея  Peace

# 665
Мернах някъде, че Renew C също някой ползва с преса - не зная дали съм права, но продуктът трябва да се пази от топлина и светлина, не бих ползвала с преса, колкото и да е минимално загряването с нея  Peace

Аз съм ползвала две ампули с пресата Blush. Сещам се много добре за предупреждението да се пази от светлина, но не ми дойде на ум ooooh! Благодаря! Радвам се за включването след няколко дни се гласях да ползвам пак такава ампулка Hug

# 666
А какъв е резултата след пресата? Има ли разлика въпреки предупреждението да се пази от светлина?

# 667
  • София
Пуснах си и аз една мини поръчица,за да се доредя до мостра на Байн Сатин  Joy
Взех си двуминутния реконструктор.

# 668
  • в 1001-та нощ

Аз съм ползвала две ампули с пресата Blush. Сещам се много добре за предупреждението да се пази от светлина, но не ми дойде на ум ooooh! Благодаря! Радвам се за включването след няколко дни се гласях да ползвам пак такава ампулка Hug

при условието да се пази от светлина едва ли се има предвид ИЧ  Peace според мен едва ли е проблем  Peace

# 669
  • Пловдив

Аз днес си поисках 2 броя.

# 670
  • в 1001-та нощ
и двата сатена са разкошни шампоани  Peace ще ти хареса  Peace

# 671
Такаа, влизам да докладвам за аргановата маска на Nashi. Днес я пробвах, мирише добре, доста е икономична, не ми отнема от обема.Косата остава леко хлъзгава след нея, но изгорелите ми краища си остават сухи и стърчащи. Общо взето не е лоша, но и не е нещо кой знае какво.

Искам да попитам момичетата с чупливи  коси как се справяте, ако не изправяте косата. Когато пробвам с дифузер после съм като разплетена кошница, а къдрици няма  Crossing Arms Ако сложа пяна, косата ми става твърда и е абсурд да е среша на следващия ден. Четох някъде из темата за "акиватор за къдрици". Не знам какво означава точно,но ми трябва нещо, което да ми "донакъдри косата", за да изглежда малко по-добре. Чакам идеи  Grinning

# 672
  • София

Аз днес си поисках 2 броя.
Аз много съм си мернала серията и ако ми хареса направо ще си купя шампоана.

# 673
  • Велико Търново
 Анч, благодаря за навременната намеса Peace Прочетох твоя пост преди да вляза в банята Winkи реда за измиване беше следния-шампоан,2 мин.р-р и р-ра със зелен чай за финиш,по твоя препоръка-изсуших си косата след ползването му,действително е различно усещането в сравнение със свободното изсъхване на косата Hug
   Вие втривате ли 2 мин. реконструктор в скалпа Thinking На етикета на шишенцето пише,че се нанася на скалпа и по дължината  на косата,но аз се подвуомих дали да втрия и в кожата Confused

# 674
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, момичета Simple Smile
Извинявайте, че така нахълтвам и то с въпрос  Embarassed
Мъжото замина за Дюселдорф ... моля, кажете ми, като марка, каква немска козметика да си поръчам? Става въпрос за боя за коса, пяна за коса, маска за коса Simple Smile Благодаря ви много  Hug

П.П. Постави ми по скайпа въпроса и трябва да му отговоря, за да не си изпусна подаръците  Joy

Общи условия

Активация на акаунт