Британците, британците! - тема 45

• 18 073
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Слънчо, ти кого си сколасала да спиш от толкоз задачи?  Laughing А Пуц, егасиму се тежкарката, череши от 29 евро килото ще ми яде!  Crossing Arms

# 451
  • Ænima/Albuquerque
Черпя! Патън Сарказмов има рожден ден!

# 452
  • срещу двата комина :)))
жив и здрав да е  Hug веднага се почерпвам

# 453
Бру!

Снощи ми се случиха много неща между кошмарите: Варих яйца заедно с Мара Отварачката  ooooh!, показвах на Богинята колекцията си от порцеланови чайници и носих на Пуци армаган - череши от 29 евро килограма  Crazy  Laughing

Благодаря. Flutter Със златна нишка ли бяха или ГМО?

Слънчо, ти кого си сколасала да спиш от толкоз задачи?  Laughing А Пуц, егасиму се тежкарката, череши от 29 евро килото ще ми яде!  Crossing Arms

Кат ми подаряват ша ям.  smile3534

# 454
А, черешите са си напълно реални (за разлика от колекцията ми от чайници  Joy), видях ги преди два дни в един магазин в центъра  Mr. Green За съжаление нямаше как да проверя дали са със златни костилки, както предполага цената  hahaha Но преди 2-3 години по Коледа съм виждала череши за над 100 лв. килограма на пазарчето на Графа, така че тези са си оферта  Laughing

# 455
Д.Д.! Laughing Я, кажете тоя Срам на Фасбендер голям ли е? Предполагам сте го обсъждали в стааарите теми  Laughing

# 456
  • КиТ
О Тинчеееее  Hug,много бързо свърши таз твоя сесия,а аз имам още за два изпита да се гърча  Crossing Arms Какво безобразие  Crazy
Относно за Шерлок,радвам се че е има интерес към сериала и да се позамислят 3 сезон да е така с малко повечко епизоди  Whistling Mr. Green

О, Плами, ми да... Я ме виж каква съм гальовна. Не знам защо ми се носи славата на проклетница  Rolling Eyes

Не знам,не знам,но си адски сладка,като те опознае човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 457
  • в сърцето на един мъж...
Мдаа, скромна цена имат тез череши Mr. Green
Сарки, да ти е жив и здрав  bouquet

# 458
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хилоу, гугита, наминавам да ви поалкохолча, статница- взета Mr. Green

# 459
  • срещу двата комина :)))
ай,честито
веднага си взимам пиенье  Whistling

# 460
Ууу, Джо, ай честито  bouquet Ма много алкохоль де, то да се чуди човек от кво да избере newsm78

# 461
Честито и браво...   bouquet

Аз не се чудя, ами почвам шаренките подред  Joy

# 462
Аз на горния ред, тия с ментовите листа вътре Mr. Green

# 463
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз на обяд дръннах две с ментови листа, сега чакам да приключат и следобедните изпити и отваряме виното bowuu

# 464
Джо, честито!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт