WEIGHT LOSS хапчета ???

• 119 421
  • 320
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте скъпи дами.Гледам всичко това дето сте написали и реших и аз да кажа нещичко.Преди 1 седмица си поръчах продукта на стойност 57 лева.2 дена след това ми звънна 1 момиче да ме попита за адреса и до колко дни ще бъде доставен продукта.Дотук добре.Получих го преди 3 дни и да ви кажа честно още след първото хапче не чувствам глад ама буквално по цял ден.Незнам какво ще стане след седмици но ще следя темата и ще казвам ако има нещо.  Simple Smile

# 46
А и чак сега видях на опаковката пише така-този продукт е направен за да бъде използван със здравословна диета и упражнения.

# 47
Такаа...Ден трети.За чувството на глад,няма го.Не чувствам и никакви странични ефекти за сега.Килцата са си същите Cryама дано след ден два се стопи някое.Странно ми е че ги купих преди 3 дни за 67 ,а на предния пост госпожата е дала 57лв.Странна работа...

# 48
Ето ме и мен! Ден 3    - 600 гр. След като изпия хапчето апетита ми изчезва. Съобразявам се какво ям. Ям два пъти на ден, по малко. Цена: 57 лв.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 12:01 от radmila77

# 49
vivi1979 Извинявай мн но съм госпожица на 21 години Simple Smile.Засега се чувствам чудесно да се надяваме да има ефект.

# 50
При мен чувството на глад го няма.Ям само защото корема ми къркори.Просто не съм гладна ако можех нямаше да ям ама така ще се разболея така че хапвам по мъничко.

# 51
stefinkto91, при мен също апетита липсва, но както е записано в проспекта към лекарството, независимо, че не се чувства глад трябва да се храним... Л-карнитина по принцип разгражда мазнините и според мен, ако храната която поемаме е бедна на мазнини, то по-лесно ще се разграждат тези , които са натрупани като "резерв" в организма.

# 52
stefinkto91,извини ме

# 53
Здравейте! Поръчах си въпросните хапчета приди около час за 67 лв. Направи ми впечатлиние, както и на вас, че никъде няма написан адрес за обратна връзка. И тъй като не си и записах какви бяха хапчетата, реших да ги потърся пак. Лутах се в нета известно време докато пак попадна на същата статия - и хоп... изненада - хапчетата вече се предлагаха за 47 лв. Това още повече ме озадачи и се зачетах, та така попаднах и тук. Изчетах мненията ви и съм раздвоена... Но май ще ги откажа и ще си купя нещо, което го има в нашите аптеки. То пак не е гаранция, ама...

# 54
vanyaivanova, макар и да не искам да звучи като реклама, то можеш да намериш хубави неща в линка към подписа ми. Говоря за качествени и доказани продукти, а не поредната измама в интернет. И все пак отново казвам - само с добавки резултати не се получават, трябва и правилна диета и спортна активност.

# 55
  • София
vanyaivanova, макар и да не искам да звучи като реклама, то можеш да намериш хубави неща в линка към подписа ми. Говоря за качествени и доказани продукти, а не поредната измама в интернет. И все пак отново казвам - само с добавки резултати не се получават, трябва и правилна диета и спортна активност.

Здравейте,

Реших да споделя моят опит след , като прочетох последната публикация.
Много уважавам фитнеса и се занимавах активно, но за съжаленеие по здравословни причини в момента съм го спряла (надявам се март да получа медицинско разрешение и да започна отново). Но по въпроса с добавките ,които се предлагат от фитнес инструкторите и в тези специализирани сайтове вече съм с едно наум. Преди повече от половин година по съвет на фитнес инструктор си закупи продукта Mega CUT - фет бърнър. Започнах да го приемам по указаната схема ( и инстуктора ми я подркепи), но за мое и за негово мнооого голямо учудване ми се обърка месечния цикъл - почнаха едни кръвоизливи, не е за разправяне. Спрях го - за да видя дали е от него или друга е причината. Ходих и на лекар - вс. си бе ОК. След около 2 месеца реших да си доизпия опаковката , все пак около 60лв. бях дала, но за съжаление картинката се повтори.
Та мисълта ми е, че не винаги тези продукти, които се предлагат в тези сайтове и магазини са много безопасни и проверени от към странични ефекти  и реакции.
Все пак всеки сам решава какво да пие, но го споделям момичета да си имат едно наум.
Успех

# 56
Хаиде всички чакаме какви са резултатите до този момент и аз мисля да си поръчам въпросните хапчета Grinning

# 57
Ден 4 - 1,100 кг. , като се съобразявам какво се храня! За сега няма странични ефекти!

# 58
хех бравооо ..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 59
  • Ямбол
Здравейте на всички дами Simple Smile
Регистрирала съм се днес,но по съвсем друга причина. Докато разглеждах форумчето,видях и тази тема,заинтригуваме и прочетох всичко и мненията на всички вас:) Така,аз пия...незная дали се излъгах или не ,но за в момента съм на мнение,че съм се излъгала и закупих въпросните хапчета.Аз лично съм против всякакви такива медикаменти,уж за отслабване! Незная защо сега се "излъгах" или не....може би защото какво ли не не съм опитвала и немога да отслабна,какви ли не диети,фитнес и т.н.,но нищо - незная какво вече да направя!  Та една вечер попаднах на рекламата и ...с много мислене поръчах ги.Обадиха ми се след два дни, един господин от полски номер,имах въпроси зададох ги,отговориха ми,бях раздвоена дали да ги откажа или не,но в крайна сметка ги закупих за 74лв. Пия ги почти две седмици,засега никакъв резултат,освен това че нямам апетит,което при мен е нормално,защото аз по принцип нямам апетит и не се храня много....Единственото хубаво нещо в тези хапчета което виждам е,че започнах да ходя нормално и всеки ден до тоалетна,което за мен е повярвайте ми голям напредък,тъй като след всички диети и режими на хранене....просто неможех,ако на 3седмици отидех веднъж си бе постижение и радост за мен !

Общи условия

Активация на акаунт