Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 955
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Мерси за инфото Кампанулка. Само да попитам, в Брак с чужденец, той ли играе главната роля?
Не. Първата му главна роля е в Ако бях облак.

# 106
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Честита НОВА ТЕМА!!! Марианка, благодаря!!!
С тази скорост май по 3 теми на седмица ще са малко!?
Дами-мами!!! Вие днес ми скрихте шапката!!!
Благодаря на всички за всичко, което сте написали!!!

Не очаквах, че сте толкова полудели днес.
Ама то и аз, като се прибирах си пропуснах спирката, защото нали се сещате за заплесията ми.
Вече три часа ви чета и забравих какво щях да ви казвам.
То май вече освен сериите, трябва да повтарям и темите.
Та сега само искам да ви кажа -
Обичам ви и не мога без вас!!!
Всички ви целувки с много, много обич от душица и сърце!!!

Скрит текст:
Ето нещо, вече пускано, от мен за всяка една от вас

http://www.youtube.com/watch?v=DKCFQtGpRRA

# 107
Само да ви кажа, че ви обичам!Имам много неотложна и неприятна  работа и ще я свърша бързо, защото не съм ви чела от 8 страница на предната тема!!! И с мисълта за предстоящото удоволствие всичко ще е наред! Дерзайте! Утре следобед ще съм тук и...блазе ми  love001  love001  love001

# 108
  • Пловдив

Погледът ...

# 109
  • Пловдив

Ръцете...

# 110
  • Пловдив

Да не се сърди Мустафа.

# 111
# 112
Момичета, каква е вината на фрагмана?  hahaha

di...va, тази снимка е една от любимите ми  Hug

box tooth

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 22:43 от campanula

# 113
  • В Града на липите
Дива, след тая снимка, утре със сигурност ще ме бутне колата дето днес не успя.

Докато гледам, ми се набива едно - айдаа, използват го при учудване. Звучи като нашето лелее. Колегите ми го използваха постоянно и ми беше много смешно. Както и това обръщение - аби. Обясниха ми, че е нещо като батко, но по-скоро е израз на уважение към по-голям и по-висшестоящ от теб. Все пак си беше странно, заместника на финансовия ни директор постоянно да се обръща към него с аби. Но, абла, за прръв път тук чух. Сигурно защото нямах турски колежки.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 23:15 от hrissi_sz

# 114
di...va, много обичам това изпълнение на Пол Анка. Връща ме години назад, когато, ако беше се появил Керим, хич нямаше да му простя и щях да съм с едни гърди пред всички ви.  Еееех...smile3532 smile3521
 А снимката му, която си публикувала, е  newsm10 Много чаровен.

Марианка, за снимките, които си подбрала  Hug Hug newsm51

campanula,   Hug smile3525  за преводите и за тая снимка със замаха на Минюр. Този момент ми се губи, от кой епизод беше. Това е Ердоан, нали?

*¨*morski_briz*¨*, действаш светкавично, заредена си като автомат за пускане на римувани текстове. Вместо монета - идея и хоп, готово. Браво, супер си.  smile3501 newsm10 smile3521 И да не си посмяла да спираш. Ние винаги сме готови за това удоволствие.

# 115
... снимка със замаха на Минюр. Този момент ми се губи, от кой епизод беше. Това е Ердоан, нали?
Да Ердо е. Мисля че е някоя от първите серии, но не знам в коя точно, защото съм гледала сериите само по веднъж, а и бе по нощите Simple Smile

Докато ФГ чака в болницата, ще си спомня за щастливите моменти с Керим, т.е. за техните домати  Mr. Green

# 116
  • Пловдив

Малко красоти преди лягане.

# 117

В нашия филм и във Ферихата главните герои бяха простреляни в последните серии. И двамата бяха простреляни от мъже, които обичат техните любими. Разликата е само в мястото на прострелване. гадае се, че и стаите в болницата ще бъдат еднакви.  Laughing

# 118
  • Варна
Я да надникнем малко зад кулисите! Ако вече са поствани - простете Praynig ама ми харесаха!

# 119
  • Варна

И сега вече- Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт