Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 998
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Започва "Пепел от рози".  Приятно гледане.
Оф, на Рахми какъв дублаж само. Мукадесата и тя прекалено интелигентно звучи.
Фатмагюл с права коса е много по-хубава. Мустафа кротък като агънце.

# 331
и на мене са ми странни дублажите особено на Парихан не е много подходящ

# 332
Гледам, но не мога да приема гласовете, а и репликите ги знам наизуст, не ми харесват промените, но пак гледам неотлъчно. Любов необяснима!

# 333
Пак турски драми. Тези хора не могат ли поне един сериал да направят, без да е изпълнен с толкова мъка  newsm78

# 334
  • Пловдив

Е, много път има да се извърви. Да си погледнем момчето.

# 335
Оф, как ме дразнят тия гласове.   smile3511  Мелтем и тя звучи толкова пискливо.  smile3512  Стискам зъби и гледам. В крайна сметка, ако продължават да ме дразнят, спирам да го гледам.  smile3506

# 336
  • Пловдив
А как идиотски разделят името на Фатмето- Фатма' гюл  ooooh!

В нас всички са строени и гледат ,обаче аз реших да се изнеса в другата стая,защото само ме питат "този сега кой е" ,"сега какво ще стане "  ooooh! Joy

Круела ,след блестящата ти изява днес направо си заслужаваш питието в бара  Hug  Наздраве

Славенка  Hug

# 337
  • Пловдив

Оф, как ме дразнят тия гласове.   smile3511  Мелтем и тя звучи толкова пискливо.  smile3512  Стискам зъби и гледам. В крайна сметка, ако продължават да ме дразнят, спирам да го гледам.  smile3506

И на Берен не е много подходящ гласа. На Енгин бива. На Перихан - направо ужасен. А на Муки - падам под масата. Рахми - отврат глас.

# 338
Категорично заявявам,че по-отвратителен дублаж не съм чувала #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 339

не мога да го гледам дублиран, сякаш нещо в атмосферата се губи  Rolling Eyes

# 340
Дублажа при мъжете по се понася, но при жените е страшно пристискване на гласа.....

# 341
Бре то голям срам било да се целуваш с годеника си  Mr. Green Grinning Изумяват ме, в кой век живеят. И все срамота, срамота, а като се сетя в Листопад какъв разврат имаше, едната спи с мъжа на сестра си, другата има дете от любовника си. Боже  ooooh!

# 342
  • Пловдив

Така разделени сериите - нищо не се разбира. Но това и така е по нашите телевизии. Драгият зрител нищо не може да направи. Да не се ядосваме момичета.

# 343
  • В Града на липите
Мда, трудна работа това с дублажите. На Мелтем сякаш най-ме дразни и на Мукадес. Мисля, че до към 20-та серия ще свикнем.

Аз тая първа серия сякаш за пръв път я гледам, направо съм я забравила. Явно следствие скоростта на светлината с която изгледах сериала.

# 344
Имам чувството, че гледам друг филм, дублажа е ужасен. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт