На море в Гърция - 6

• 161 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • на пистата
Благодаря! Помислих дали без да искаш не си сгрешила името, че вашият не излизаше, а този, който намерих не отговаря (по снимките) на това, което описваш Simple Smile
Апартаментите с отделни стаи ли са?
ох....не мога да ти кажа,ние спим в стая със спалня и едно единично легло.значи като влезнеш в самата стая има нещо като предверие-там има гардероб,огледала с шкафче за обувки на което може да седнеш,широчко е.стаята има гардероб,спалня,единично легло и 3 нощни шкафчета.кухнята е тесничка.голям хладилник,газов котлон,мивка,шкафове....маса с 4 стола и си се яде спокойно вътре.тераските също са нормални не някоя където не можеш да се обърнеш.но не вярвам това да са апратаментите.сигурно има и по-големи,но не съм се интересувала.самата къща се подържа много,асансьора свети,стълби..всичко е много чисто.долу като седнеш на кафенцето и гледаш морето,има шезлонги.
е не е 5 звезди,но нас ни устройва,защото е спокойно и чисто.до сега не съм чула викове и крясъци там.също така паркинга е много важен,защото е забранено спиране на автомобили след 19ч по улиците,глобяват и като сме за 2 седмици трябва да парирам някъде на ма.....та си и ме е страх,

# 511
www.portesbeach.com    -моля за мнения някой бил ли е там и плажа хубав ли е ?
2009 год. май месец бяхме там, храната беше много добра, стаите големи и чисти, къщи на 2 етажа с външни стълби, плажа не е голям, но тогава хотела не беше пълен, всяка вечер програма. Останахме доволни, но покрай хотела няма къде да се разходиш, няколко алеи със страхотна растителност.

А за тази година има ли представа някой какви са офертите?

# 512
www.portesbeach.com    -

А за тази година има ли представа някой какви са офертите?

ами аз през туристическа агенция исках оферти за Гърция и ми дадоха около 10-тина оферти и за този беше 108 евро за 2-ма възрастни и дете ,но за началото на месец юни

# 513
mimito_lv81,

Коя агенция ако не е тайна. Може и на лични - да не правим реклама.

# 514
Ако някой може да ми препоръча семейно хотелче/квартира за едно преспиване в Солун и Кавала, моля нека ми пише тук или на лични!  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 14:34 от ♥Пандичка♥

# 515
  • София
Здравейте, моля за отзиви за Вилидж маре на Ситония. За таралежите пред него и пред Блу Долфин вече ми казаха от агенцията , нeщо друго кофти, което трябва да зная преди да резервирам?  Grinning

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 21:28 от bibi

# 516
  • софия
bibi ние резервирахме за празниците по 24.05, за 4 семейства. Това за таралежите не го знаех... Rolling EyesНо така или иначе сме за 3 нощувки и целта е по скоро да разгледаме Ситоня, а не плажа.
Ако не е късно след 27.5 ще пиша.

# 517
  • София
bibi ние резервирахме за празниците по 24.05, за 4 семейства. Това за таралежите не го знаех... Rolling EyesНо така или иначе сме за 3 нощувки и целта е по скоро да разгледаме Ситоня, а не плажа.
Ако не е късно след 27.5 ще пиша.
Мерси предварително. Аз за края на август се глася, тъй че абсолютно не е късно.

# 518
  • welcome to the Jungle
А някой бил ли е на АТРИУМ-Халкидики? Мнения, препоръки, идеи за забавления на 2 хлапета? Как е положението от първо лице?  bouquet

# 519
А някой бил ли е на АТРИУМ-Халкидики? Мнения, препоръки, идеи за забавления на 2 хлапета? Как е положението от първо лице?  bouquet

Аз съм резервирала за Атриум за 24.05.  Laughing. Ще пиша след това!

За Вилидж маре- не ми хареса това, че са много нагъсто къщичките, плажът не е чист- някакви клечки и всевъзможни камъчета, сухи водорасли, нагъсто шезлонги, в морето камъни и таралежи.

# 520
Здравейте,

Ние миналата година почивахме в Паралия Офринио. Плажът е невероятен и си изкарахме добре. За тази година сме се насочили към Аспровалта. Може ли някой да даде отзиви за хотел Карацис www.hotelkaratsis.gr?
Благодаря!

# 521
  • София
Да попитам и аз!
Обмисляме кратка септемврийска почивка със друго семейство в Гърция и по-точно нещо около плажа Paradiso, Ситония. май е близо до Nea Marmara/ дано го пиша правилно/. Прочетохме, че този плаж е със фин пясък и се доближава до нашите, няма таралежи,  а май има и син флаг.
Търсим нещо нескъпо: до около 50Е на стая.
Какво Ви е мнението за:
1.Стаи под наем :Куртесис" http://www.greek-hotels.ltd.bg/08-Halkidiki-Sitonia-005.htm;
2. По скъпо но с басейн: Хотел Сънсет=> http://www.greek-hotels.ltd.bg/08-Halkidiki-Sitonia-004.htm
Или предложете нещо изпитано в този ценови диапазон.

# 522
Маги,
била съм на Парадисос, на мен ми хареса Simple Smile, но искам да те предупредя, че плажът там изобщо не е добър - тесен и каменист. Иначе морето е окей, плитко, тихо, лазурно. Сънсет хотел го знам, смятам, че бива за цената си, само имай предвид, че в двора му няма никаква сянка.
Студиата доколкото виждам са сравнително далеч от плажа (то далеч-далеч, вилната зона Парадисос е тясна и дълга, така че наистина ще да са на 80-100 метра), не ги знам, цената е супер атрактивна, тоест, ниска.
Като ресторанти и магазини Парадисос е добре, Неос Мармарас е много близо, но според мен не е удачно за ходене пеша (1-2 км, но теренът е труден и няма тротоари, а гърците карат като обезумели).
Иначе мястото е тихо, природата е хубава, и местоположението му е стратегическо, ако обичате да обикаляте, а не да се пльоснете на плажа пред хотела - на 5-10 минути с кола се намират едни от най-хубавите плажове на Халкидики.
(Което не пречеше нашите съседи по студио унгарци две седмици да не мръднат от плажа пред къщата...)

# 523
  • София
Маги,
била съм на Парадисос, на мен ми хареса Simple Smile, но искам да те предупредя, че плажът там изобщо не е добър - тесен и каменист. Иначе морето е окей, плитко, тихо, лазурно. Сънсет хотел го знам, смятам, че бива за цената си, само имай предвид, че в двора му няма никаква сянка.
Студиата доколкото виждам са сравнително далеч от плажа (то далеч-далеч, вилната зона Парадисос е тясна и дълга, така че наистина ще да са на 80-100 метра), не ги знам, цената е супер атрактивна, тоест, ниска.
Като ресторанти и магазини Парадисос е добре, Неос Мармарас е много близо, но според мен не е удачно за ходене пеша (1-2 км, но теренът е труден и няма тротоари, а гърците карат като обезумели).
Иначе мястото е тихо, природата е хубава, и местоположението му е стратегическо, ако обичате да обикаляте, а не да се пльоснете на плажа пред хотела - на 5-10 минути с кола се намират едни от най-хубавите плажове на Халкидики.
(Което не пречеше нашите съседи по студио унгарци две седмици да не мръднат от плажа пред къщата...)

Благодаря Параход! Hug
А имат ли имена тези плажове, които са на 5-10 мин./ да попрочетем малко за тях/ или не? Около тях има ли там студиа, които би препоръчала?

# 524
Доста сме ги обсъждали в темите, пускани са и снимки - те са Ай Янис, Калогрия, Ковиу, Елия, Лагомандра. Всичките се намират между Никити и Неос Мармарас, тоест, в тази около 20 км отсечка, някъде има студиа и хотели, другаде няма, общото между всичките е, че са изолирани и няма почти никаква инфраструктура.
Парадисос не е така - и аз лично като човек с малко дете бих го предпочела заради това, че има къде да вечеряш, да напазаруваш и да се разходиш пеша. Но пак казвам, ние плажа пред хотела го ползвахме за едно топване привечер и съзерцаване на морето изпод бора в градината, иначе обикаляме по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт