На море в Гърция - 6

• 161 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
Може ли мнение за този хотел? http://www.poseidonpalace.gr

# 166
  • Ирландия
tangeo Харесва ми много и на мен.А цени къде виждаш....опитах в резервационната система,но нещо не ми дава да видя... Thinking

# 167
Това лято ни се иска да почиваме на Халкидики - Ситония. От прочетеното назад в темите останах с впечатление, че Торони и Вурвуру са с хубави пясъчни и плитки плажове, затова клоня натам. Искам обаче да ви попитам:

1. Има ли чадъри и шезлонги? От снимките ми изглежда, че няма.
2. Има ли в тези селца места за разходка вечер - площади, крайбрежни алеи? Въобще има ли какво да се прави, освен плаж?
3. Има ли за децата някакви атракции от сорта на надуваеми замъци, блъскащи колички?

# 168
Аз след Новата година в Солун не искам да чуя в скоро време за Гърция... Толкова груби и мързеливи хора, просто няма други такива (или поне аз не съм срещала)! Но една колежка ходи преди две години с яхта по южните острови и беше много доволна (сигурно, защото не се е налагало да общува с гърците! Simple Smile За Корфу също съм чувала добри отзиви... Всичко е индивидуално. Аз съм била само на Тасос, там не е нищо особено, но с добра компания и здрави нерви е ок.

# 169
  • София
На мен пък ми прави впечатление, че през последните 1-2 години гърците се отнасят много по-любезно към българите. Може би по време на кризата са се научили, че трябва да привличат всички клиенти. А те могат да бъдат изключително гостоприемни. На юг вероятно не делят туристите според националността.

# 170
  • софия
Това лято ни се иска да почиваме на Халкидики - Ситония. От прочетеното назад в темите останах с впечатление, че Торони и Вурвуру са с хубави пясъчни и плитки плажове, затова клоня натам. Искам обаче да ви попитам:

1. Има ли чадъри и шезлонги? От снимките ми изглежда, че няма.
Навсякъде в Гърция няма така, както е наложено у нас. Има безкрайно много пясъчна ивица, която да ползваш. Навсякъде има заведения по плажа, в които срещу символична консумация (кафе, мин. вода, сок, бира) ползваш чадър и шезлонг неограничено.
2. Има ли в тези селца места за разходка вечер - площади, крайбрежни алеи? Въобще има ли какво да се прави, освен плаж?
Зависи от селцето/града. В Торони -да, във Вурвуру - не. Там няма тротоари камо ли крайбрежни алеи. Дори и до магазина трябва с кола, освен, ако не е през 3 къщи.
Иначе, обичайно, селищата са на близко разстояние едно от друго (20-30 км.) и ходенето с кола не е проблем.

3. Има ли за децата някакви атракции от сорта на надуваеми замъци, блъскащи колички?
В Торони има нещо като детска площадка на плажа-крайбрежната, във Вурвуру - няма за общо ползване. Всеки отделен хотел/къща имат, ако са направили.

# 171
tangeo Харесва ми много и на мен.А цени къде виждаш....опитах в резервационната система,но нещо не ми дава да видя... Thinking

Ето тук http://balkantourbox.com/index.php?i4=1483&lang=1&m=729& … _id=11&type=2намерих някакви цени и ми се сториха приемливи, като за all, но ми се искаше да имам някакви отзиви, преди да се обаждам. И на мен много ми хареса, но дано някое момиче се включи с преки впечатления! Иначе търся нещо в Ситония или Касандра, по възможност на първа линия и с някакво изхранване, че сме с деца! Миналата година бяхме в Ставрос, хареса ни, но ми се иска тази да разнообразим. И все пак да не е много отдалечено, че пътуваме от Разград ...
Хубав ден!

# 172
Благодаря zvanche   Simple Smile

До лятото има много време, така че ще ви чета, ще разглеждам и обмислям.
Планираме почивка в средата на юни, но не ми се иска да правя ранни резервации, че до тогава нищо не е сигурно. мисля да резервирам седмица, най-много две преди почивката. Мислите ли, че рискувам да няма места в хубавите къщи на първа линия?  newsm78

# 173
Аз предпочитам ранните записвания заради отстъпките и сигурността, че ще има места там, където аз съм харесала да почивам.

Имам въпрос: Насочила съм се към почивка на о. Корфу юни месец в Ачавари, ако правилно го изписвам. Как е пътя до там, за малки деца подходящо ли е? Плажът дали е хубав- да няма камъни и чакъл.
Иначе съм харесала комплекса Клуб Гелини Калимера. Ако някой е ходил, ще се радвам да сподели!

# 174
  • София
Аз пак да попитам ходилите до Закинтос - началото на май дали е подходящо време за там? Идеята е да се разходим, не става въпрос за плаж. Дали по това време ще може да се отиде до заливите на костенурките и другия с кораба, и до сините пещери, или трябва да е лято? Идеята ми е да спрем на отиване в Янина, а на връщане на манастирите в Метеора - за по 1-2 дни. Гледам че и остров Лефкада е на близо, може ли евентуално и той да се обиколи за 1 ден? Другия вариант е вместо до Закинтос да отидем до Санторини. Колко дни според вас са достатъчни да се разгледа острова без бързане, ще бъдем с кола - дали е много сложно паркирането? Ще бъда благодарна на всеки, който даде мнение.

# 175
  • В най - голямото село

Ето тук http://balkantourbox.com/index.php?i4=1483&lang=1&m=729& … _id=11&type=2намерих някакви цени и ми се сториха приемливи, като за all, но ми се искаше да имам някакви отзиви, преди да се обаждам. И на мен много ми хареса, но дано някое момиче се включи с преки впечатления!

На мен през хотела ми изкара някакви цени, но не даваше да се избере опция AI.

# 176
Iskrena,
май е идеалното време за островите, ако човек не гони плаж.
Лефкада е голям остров и не съм сигурна, че ще успеете да го разгледате добре за. На Закинтос не съм била още, но струва ми се - също.
Санторини е малък, 2-3 дни стигат Simple Smile
От тия предимството на Лефкада е, че е свързан със сушата и не се налага да се качвате на ферибот.
До Санторини ще си отпътувате по море, а и с кола няма да ви излезе евтино масрафът на ферибота. Паркирането горе на калдерата не е лесно, иначе в равната част на острова не би трябвало да има проблем.

# 177
  • София

Ето тук http://balkantourbox.com/index.php?i4=1483&lang=1&m=729& … _id=11&type=2намерих някакви цени и ми се сториха приемливи, като за all, но ми се искаше да имам някакви отзиви, преди да се обаждам. И на мен много ми хареса, но дано някое момиче се включи с преки впечатления!

На мен през хотела ми изкара някакви цени, но не даваше да се избере опция AI.

И на мен така, даже и стая не ми даваше да избера. Пуснах им запитване за фамилна стая/апартамент, щото ние сме много за една стая.
От агенцията, която ползвам обикновено за Гърция ми го похвалиха за семейна почивка. Били са с групи няколко пъти впечатленията им са доста добри - чисто, зелено, широко, доста добра храна, фитнес, чадъри и шезлонги на плажа и сауна включени в цената. Аз много се навих, ако ми намерят фам. стая или апартамент - направо ще резервирам. Даже се чудя дали да не кандисам и на 2 двойни една до другаи да пласирам децата в едната.  Rolling Eyes Отзивите му в ходилейчек са 5.2 от 6 и 97% препоръки, което за гръцки , евтин хотел е направо фамозно. В трипадвайзър също са добри.  Peace

# 178
Биби,
за Посейдон палас съм почти сигурна, че е имало отзиви от тукашни потребители в по-старите теми.

# 179
  • В светлината на слънцето
Айде и аз в тази тема.  Grinning Планували сме семейното гръцко море в средата на юни. Но се очертава и още едно преди това - през май, по южни острови. Абе с две думи да се захващам и да си припомням гръцкия, докато е време. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт