На море в Гърция - 6

• 161 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Ние явно сме моржове.

Явно е въпрос на лично усещане за топлина или студ. На нас си ни беше студеничко, а сме ходили 3 пъти по това време на годината.

# 376
Теди, да, пак за Филиана.  Peace  Hug От първи септември на 40 евро.
Пандичка, за нищо!  Peace
За къпането през май - студеничко си е.. #Crazy

# 377
Значи излиза, че макар да е по-жега от при нас и летата да са по-дълги, водата си е същата като при нас. Преди няколко години ходихме на море 1-6 юни. Морето беше някъде 20С. Мъжът ми влезна само 1-2 пъти,  през останалото време в басейна. Аз бях бременна в 8мия месец, но представете си - и аз се престраших и си взлизах всеки ден. Но си беше студеничко. Та предполагам ще е точно така и в края на май на Халкидики. Нищо де, пак ще си починем и ще бъдем някъде, където не сме били, а това е най-важното.  Heart Eyes

# 378
Намерих една страхотна еднофамилна къща на Неа Врасна , на разстояние 250 метра от морето-два апартамента с двор за по 30 евро на нощ на апартамент-там сме за Великден

# 379
  • София по рождение
Намерих една страхотна еднофамилна къща на Неа Врасна , на разстояние 250 метра от морето-два апартамента с двор за по 30 евро на нощ на апартамент-там сме за Великден

Кажи повече откъде я намери

# 380
Едни познати ми я препоръчаха,чакам да ми изпратят снимки и ще пусна

# 381
нещо не мога да кача снимките

# 382
Къщата е напълно обзаведена ,два огледални апартамента с отделни входове -салня и куненски бокс обзаведен за готвене,хладилник и баня с тоалетна,тераса,барбекю на двора и пълно спокойствие.ние сме две семейства с деца и много разчитам на двора

# 383
  • София
а има ли сайт на къщата, някакво име, локация, контакти...

# 384
Моля, дайте инфо за още някоя такава къща....по-назад в темата бяха дали координати на жена дето отдава такива къщи но не отговаря на мейла.

# 385
Здравейте,
Тази година сме решили да посетим остров Закинтос , интересува ме към коя агеция да се насоча за резервация на хотел , или тези които са били и са доволни от хотела да ми го препоръчат .
Ще пътуваме с кола и с дете на 4 години. Изобщо всякаква информация за острова ще ми е необходима.
Благодаря Ви предварително!!!

# 386
  • София
Здравейте,
Тази година сме решили да посетим остров Закинтос , интересува ме към коя агеция да се насоча за резервация на хотел , или тези които са били и са доволни от хотела да ми го препоръчат .
Ще пътуваме с кола и с дете на 4 години. Изобщо всякаква информация за острова ще ми е необходима.

Щом сте с кола, влез в Букинг.ком, харесай си хотел, погледни рейтинга и отзивите и резервирай. Хич не ти трябват агенции. Агенцията има смисъл ако искаш да им ползваш чартърите. Имай предвид, че Закинтос не е скъп остров и могат да се намерят хотели на прилични цени. Нашият хотел няма да ти го препоръчам, защото всеки си има своите изисквания, но беше напълно приличен, тип апартамент с кухненски кът и спахме 4-ма за 35 евро в началото на септември, т.е. не е активен сезон.

# 387
  • София
Таня, на човек по 35 евро или общо 35 за четиримата /което ми звучи абсурдно евтино, за да е истина/.

# 388
Здравейте,

И ние това лято сме се запътили натам. Резервирахме тук http://www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/aeolos-villas за началото на юли. Отзиви ще мога да дам, когато се върнем. Дано да са положителни   Party

# 389
  • София
Olive, всички - две стаи, в едната от които и кухненски бокс. Приятелите ни пък бяха 2-ма и тяхната стая с бокс беше 27-30 евро. Но ние търсим най-евтино, без храна, без някакви специални условия. Хотелът беше навътре, уж с гледка към морето, но някъде в далечината  Wink. Все пак не сме с малки деца и в хотела само преспиваме. По цял ден обикаляме с колата. Знам, че повечето от вас се съобразяват с подходящи места за децата, да е близко плажа и т.н. Все пак не беше никак зле, но обзаведено само с най-необходимото, с плочки на пода и пластмасови столове. Посудата беше предостатъчна за вечерите, когато засядахме на бира и пържени картофи на терасата. Имаше и хубав басейн. За съжаление имаше доста англичани, които се веселяха всяка вечер до полунощ.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт