На море в Гърция - 6

• 161 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Е, независимо от условията - впечатляваща е цената. Simple Smile

# 391
Олив,
има си навсякъде в Гърция такива цени, но наистина, човек не може да очаква лукс (въпреки че има и съвсем нови студиа, които са по-добри от доста хотели според мен).

Най-високата цена, която съм плащала за студио/семейно хотелче в Гърция, е 50.
35-40 при предварително запитване е съвсем нормално. Непосредствената близост до плаж може да качи малко цените, но не е задължително.

Санторини например е едно от местата с най-много евтини варианти за спане. За двама души без деца може да се намери студио и за 20е.

# 392
  • София
Ние също сме спали на Закинтос за 40евро апартамента,но сме двама с бебе,затова свали цената.Хотелчето е съвсем обикновенно,но е на брега на морето и имаш прекрасна гледка,правиш 5 крачки и се цопваш,е плажната ивица точно там е доста тясна и камениста,но...мога да го търся,ако някой го интересува.Говоря за края на Септември за тази цена!

# 393
На островите настаняване в студио е евтино, но фериботитеее, фериботитее, примерно Кавала-Лесбос в едната посока за ван+5 човека е 260 евра, е преседна ми.

# 394
  • София
На островите настаняване в студио е евтино, но фериботитеее, фериботитее, примерно Кавала-Лесбос в едната посока за ван+5 човека е 260 евра, е преседна ми.

Бях чела, че някои си оставят колата на паркинг, а на място наемат друга  Laughing. Излизало по-евтино от това да я качиш на ферибота. За момента не сме го правили, но ни е минавало през ума.  Grinning

# 395
Лесбос не се ли стига много по-лесно от Айвалък, Турция?

# 396
Е така ще стигна и явно, и ще се върна, но мислех през Гърция да се пробваме наобратно Wink

# 397
  • София
Ако някой се е насочил към Елеа вилидж ( от веригата Акротел) да кажа, че от 01,09,2012 става adults only hotel. Tия гърци си надвиха над масрафа и явно фалит и криза не ги плаши, че да правят хотели, забранени за деца  Rolling Eyes. Досега само в Куба бях срещала такива.

# 398
Има, срещала съм преди доста време (3-4 г.) поне един друг хотел на Халкидики, който беше adults only. Ама кой ли беше..?

# 399
a има има .... ето един, за който се сетих на първо четене в любимия Афитос например, но има и други  Mr. Green особено по островите

# 400
Точно той!

# 401
Здравейте,
Тази година сме решили да посетим остров Закинтос , интересува ме към коя агеция да се насоча за резервация на хотел , или тези които са били и са доволни от хотела да ми го препоръчат .
Ще пътуваме с кола и с дете на 4 години. Изобщо всякаква информация за острова ще ми е необходима.
Благодаря Ви предварително!!!

Аз съм писала тук, че на Закинтос резервирахме чрез Александрия Травел. Чела съм и лоши отзиви за тях, но лично аз не мога да кажа нищо подобно. Пътувахме със собствен транспорт и  2 пъти обърквахме пътя, но се свързвахме с човек от агенцията, който ни помогна.
Понеже за първи път бяхме с дъщеря ни в чужбина, аз предпочетох да ползваме услугите им. Чувствах се някак по-спокойна като знаех, че ще има в хотела представител от България. Оказа се, че островът е много лесен за обикаляне, има достатъчно табели, а и хората са много дружелюбни (нещо, което приятно ме изненада).
Със сигурност ви предстои една незбравима почивка  Simple Smile

# 402
А може ли името на хотела в който сте били отседнали?

# 403
Момичета, накой да е почивал в Дафни-студио Никити newsm78 Мисля да резервирам за там, но не срещам никакви отзиви и това ме притеснява.  Дайте отзиви Praynig

# 404
 А как изпращате капаро на частно студио? Дадоха ми банковата си сметка, но от моята банка ми казаха,че банковият превод е доста скъп (30 евро) Другият начин, който посочиха от хотела е чрез Уестър Юнион, но там няма такава сигурност за самоличността на получателя. Какво бихте ме посъветвали newsm78 Вие как капарирате?

Общи условия

Активация на акаунт