На море в Гърция - 6

• 161 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и аз да споделя впечатленията ми от Гърция : )

Две години ходим на остров Лефкада - вълшебно място просто, ето и линк с местоположението му:

http://www.nasamnatam.com/grad/Lefkada.html, наистина си струва, а и никак не е далеч, защото се пътува по магистрала, а плажовете...размечтах се

# 406
  • София
Ох,и аз се размечтах и ние ходим две поредни години на Лефкада и много ни харесва:))Пътя е доста бърз и няма ферибот:)

# 407
  • София, център
И ние се ориентирахме към наемане на студио в Полихроно, в къща на 1-ва линия. Много по-добър вариант ми е от инклузивите и соц. хотелите в района.

# 408
  • София
Провайте и друго! Животът е твърде кратък, за да повтаряме едни и същи места.  Grinning

А как изпращате капаро на частно студио? Дадоха ми банковата си сметка, но от моята банка ми казаха,че банковият превод е доста скъп (30 евро) Другият начин, който посочиха от хотела е чрез Уестър Юнион, но там няма такава сигурност за самоличността на получателя. Какво бихте ме посъветвали newsm78 Вие как капарирате?

И друг път съм писала. Щом нямат възможност за кредитна карта, просто не се занимаваме с тях. Предлагането е достатъчно голямо, за да давам пари колкото за цяла нощувка на някоя банка. Да не говорим, че често не искат и никаква предплата, особено ако е извън сезон. Все пак разлисти темата. Момичетата бяха обсъждали, че през някаква банка (май гръцка) таксата е само 7-8 евро.

# 409
Адимар,
добро си е студиото. Сто процента имаше момичета, почивали в него последните 1-2 години, разлисти темата назад. Но мисля, че е спелнато Дафне, затова може да не си го намерила.

# 410
Аз и друг път май съм пускала линк към таксите на АсетБанк, според мен там за малка сума капаро излиза нормална таксата:
Разплащания в чуждестранна валута на граждани
2. Преводи
2.1. Наредени преводи към други банки
2.1.1. Със стандартен вальор
- за сума до EUR 1000                  5 EUR

2.3 За нареждане на превод от клиенти без открита сметка в банката
(касов превод)                             0.2%, мин. EUR 10 / макс. EUR 200

кофти е, че нямат широка мрежа от клонове, но пък си заслужава да се разходи човек, при съществена разлика  Rolling Eyes

# 411
  • София
Момичета, накой да е почивал в Дафни-студио Никити newsm78 Мисля да резервирам за там, но не срещам никакви отзиви и това ме притеснява.  Дайте отзиви Praynig

Ние почивахме там миналото лято. Много сме доволни. Споделих в темата. Или в тази или в предишната.
Ако имаш конкретни въпроси питай, но препоръчвам с две ръце.

# 412
  • София
Може ли по-подробно за студио Дафни-за семейство с 2 деца подходящо ли е? Каква храна се предлага,близо ли е плажа,има ли забавления за деца? И най вече цени. Благодаря!

# 413
Здравейте.
Миналата година в края на май бяхме на о. Тасос за 3 нощи в Макриамос бунгала. На по-приказно местенце не съм била  Heart Eyes Беше вълшебно.
Тази година отново се замисляме за Тасос по тази причина. Иска ми се обаче да е нещо различно, а и там вече няма места на по-изгодни цени.
Започнах да чета, но има няколко полезни теми по 50 страници, а по ред причини имаме 1-2 дни да решим, та ще помоля за помощ, ако някой има желание и се сети за нещо, което отговаря не очакванията ни - да сподели, моля.
Може и да не е Тасос, но да е сравнително близо, че сме с едно дете на 3 и половина и едно на 10 месечно. Четох, че до Лефкада се стига бързо, заради магистралите.
Заради дребните ми се иска да сме на място с осигурени закуска и вечеря и да не струва много, нещо от сорта на 35Е на човек на вечер. Интересуват ме спокойни красиви плажове с пясък....детска мечта Simple Smile
Много ще съм ви благодарна, ако подхвърлите 1-2 предложения от опит  bouquet

# 414
  • София
Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Въртят ми се няколко пътувания за лятото до различни дестинации в Гърция. Засега Крит го оставяме за септември... Замислили сме в началото на юни да отидем до о-в Скиатос, но тъй като поне миналата година фериботите, които превозват коли тръгваха само в 9:00ч. от Волос, затова решихме да направим няколко нощувки в Паралия Катерини преди това и да сме само на 140км от Волос. Избрахме си хотел Mediterranean Princess. Искам да питам някой дали е почивал там и ако може някакви отзиви за плажа и хотела? И ако може актуално разписание за ферибота от Волос за Скиатос, че аз нещо не откривам.   bouquet

# 415
цък

Още по-точно ще е, ако въведете и датите си (които аз не знам Simple Smile).
По отношение на означенията и колите - cc превозват коли (преди имаше и cf, сега е общо за car ferry и car catamaran явно), cm е само за пасажери. Всъщност, не си права, че само 9 сутринта ви е вариантът Simple Smile

# 416
  • София
Благодаря ти много, Параход! smile3525 Наистина не съм права. Сега откривам за 06.06., че има ферибот за коли в 12:00ч., което ако наистина е така ще е супер удобно. През юли вече стават повече.  И за връщане открих един в 16:30ч., което е супер!

# 417
  • София
dechy, а на Скиатос къде ще отседнете?

# 418
Препоръчайте нещо интересно в Керамоти и околията моля

# 419
  • София
dechy, а на Скиатос къде ще отседнете?
Мисля да сме тук http://www.kleopatravillas.com/diamonh.php. Открих и едно по-евтиничко и приятно място и малко се колебая. Ето го и него: http://www.aggelosstudio.gr/

Общи условия

Активация на акаунт