На море в Гърция - 6

• 161 368
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!
Със семейството ми сме се насочили към Неа Перамос, по-точно към тези апартаменти  http://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala-024.htm.
Интересува ме плажът дали е хубав,  има ли големи магазина в близост и детски площадки (с 2 деца сме).
Всъщност търсим нещо за около 50-60-70 евро на вечер 4+1 или повече, с кухненски бокс, за края на август, началото на септември, близо до плажа. Ако сте "мернали" нещо подобно, моля споделете  Hug

# 481
Цитат
Някой има ли информация за този хотел - Хотел "Клио" (Klio Hotel)
Преди две години пренощувахме там на път за Тасос. Не препоръчвам!
Мърляво, влажно и пълно с буболечки. Може и такава стая да са ни дали, но повече там не стъпвам - най-вече с деца. Това лято отново планираме да ходим на острова и се оглеждам за подходящо място за пренощуване, но този район е много слабо тур. ориентиран.

# 482
HUGG, Илида изглеждат доста приятни апартаменти, заглеждала съм ги отдавна (нямам личен опит с отсядане). Неа Перамос обаче си е градче, апартаментите са си баш в центъра, така че недостиг на магазини и таверни няма да имате. Обаче, градският плаж е тесен и като че ли леко мърляв като за Гърция. Има по-добър плаж извън града.

Цената, която сте си определили за студио, е ОК, даже е в по-високия ценови диапазон - можеш да получиш чудесни оферти за нея и на други места - Халкидики, Тасос и т.н.

# 483
# 484
Препоръчвам с две ръце!!!
Там бяхме отседнали, хотела е супер за цената си и не само!
Собствениците са много точни и любезни, бихме се върнали отново там.

# 485
www.portesbeach.com    -моля за мнения някой бил ли е там и плажа хубав ли е ?

# 486
www.portesbeach.com    -моля за мнения някой бил ли е там и плажа хубав ли е ?
Били сме в съседния Истион - плажа и на двата е на тераси, пясък с камъчета, но не е фатално, има доста по-каменисти плажове из Халкидики  Wink не е много широка плажната ивица, но за размера на хотела може и да е достатъчна  newsm78 зависи в кой сезон, месец май си беше направо празно и пред двата хотела, въпреки, че имаше доста туристи, основно от Чехия и Скандинавия  Grinning
ето тук можеш да видиш няколко снимки 22-29  ...сините шезлонги са на Портес Peace

# 487
Били сме в съседния Истион - плажа и на двата е на тераси, пясък с камъчета, но не е фатално, има доста по-каменисти плажове из Халкидики  Wink не е много широка плажната ивица, но за размера на хотела може и да е достатъчна  newsm78 зависи в кой сезон, месец май си беше направо празно и пред двата хотела, въпреки, че имаше доста туристи, основно от Чехия и Скандинавия  Grinning
ето тук можеш да видиш няколко снимки 22-29  ...сините шезлонги са на Портес Peace

първи благодаря за бързият отговор Hug
ами ние за юни плануваме почивчица,а има ли наблизо място за разходки,какво да се разгледа  Rolling Eyes,че то за кола е ясно ,но за разходка пеш?

# 488
Здравейте,мами  ,харесали сме  това http://www.hotelsline.gr/root/newhotel/dialogi_eg.asp?pid=17940,дадоха ни добра оферта за края на Юни.Има ли някой с впечатления от комплекса и от градчето -Неа Ираклица.Как е плажа и има ли къде да се разхождаме с кола и пеша.
И въпрос към почивалите в Гърция по Великден-как са цените тази година там ?

# 489
mimito_lv81 Ами не знам какво да ти кажа, ние бяхме за уикенд и не сме обикаляли много района, но хотела е в началото на градчето, а то е разтеглено покрай пътя, там ръкава е тесен  Wink ходихме с кола до самата Потидеа, където са таверни и подобни, мисля, че не е удобно пеша, но някой почивал за повечко време в района може да ти каже по-точно  newsm78

# 490
Привет отново от мен.
Имате ли мнение за тази агенция: http://www.aventura.bg/
Много приятен сайт и лесен за ориентация, но как са като организация, коректност и т.н.
Имат няколко предложения, които влизат в нашия бюджет, по късно ще ви питам и за конкретни хотели, като ги  систематизирам.

Ако нямате мнения за Авентура, бихте ли препоръчали друга агенция, която да е коректна и да предлага добър избор от хотели?

# 491
mimito_lv81 Ами не знам какво да ти кажа, ние бяхме за уикенд и не сме обикаляли много района, но хотела е в началото на градчето, а то е разтеглено покрай пътя, там ръкава е тесен  Wink ходихме с кола до самата Потидеа, където са таверни и подобни, мисля, че не е удобно пеша, но някой почивал за повечко време в района може да ти каже по-точно  newsm78

ами дано се включи някой който е почивал там Simple Smile
нека споделят още мнения ,как е било на Великден и от къде са били доволни за Халкидики се интересувам предимно,че е по-близичко Peace

# 492
  • Пловдив

Аз бях в хотела 2010 от 10 юни,времето беше супер, плажът не е голям, морето в началото е камъни после пясък. За пеша няма къде да се ходи,хотелът е на главния път на ръкава и колите хвърчат постоянно.  В Неа Потидеа е скучно, Неа Моудания има приятни заведения и барове.
В хотела храната е ок,има доста руснаци,тогава аниматорите бяха българи. Но ние не сме се задържали много в хотела,обикаляхме.
Вечер имаше организирани мероприятия и за двата хотела - Истион и Портес. Едната вечер останахме беше забавно.

# 493
  • София близо до Витоша
Ходили сме в Океания Клуб - нещо страхотно : настаняване Ultra all, марков алкохол, храната прясна , плажа чист , басейна също . Стайте големи и със изглед към морето .Всеки ден зареждаха стаята с пресни плодове , както и бутилка вино.

Истион Клуб - о не повече няма и да стъпя там. В инфото за хотела пише ,че има плаж , да ама не , един метър пясък и водата . Храната уж ултра олинк. да ама не . Сутрин попарени кремвиршчета , на обяд с лук ,а вечерта вече бяха с ориз . Кафето -разредено с повечко водичка. С две думи всичко им куцаше , не го препоръчвам.

# 494
  • София
.... Неа Ираклица.Как е плажа и има ли къде да се разхождаме с кола и пеша.

Били сме в частта на Неа Ираклица, която е в посока Кавала. Плажът е пясъчен и голям. Задните дворове на вилите излизат директно на плажа. Няма крайбрежна алея. Ето така изглеждаше плажът пред нашата вила. В самото село не сме се разхождали. Може да има крайбрежна улица с ресторантчета както е в почти всяко гръцко курортно градче. На следващата снимка има панорама към целия залив.

Общи условия

Активация на акаунт