На море в Гърция - 6

• 161 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • sofia
Някой да е отсядал по 7 километровата пясъчна ивица преди Аспровалта?
Интересувам се дали е удачно да разпънем палатката някъде там  newsm78.

# 541
По принцип в Гърция свободното къмпингуване е забранено и може да дойдат да те гонят с полиция - което не значи, че гърците не го правят, де Simple Smile

В края на Аспровалта има съвсем добре уреден къмпинг, или поне преди 5-6 години го имаше....

# 542
  • sofia
Може би става въпрос за къмпинг Ахилес, дано някой да се включи с подробности.

# 543
  • София
Момичета, моля за информация!
От два месеца ровичкам офертите за Халкидики и колкото по-наближава лятото, по не мога да избера къде да заведем децата (2 x 6г.) Спряла съм се на:
Athos Palace Hotel
Chrousso Village Hotel
Hotel Alkion - Kriopigi
Hotel Alexander the Great Beach
Akti Ouranoupolis
Ако някой е ходил в тези хотели, моля да сподели как е плажа, храната, детските забавления...абе каквото се сети. Ще съм благодарна за всякаква информация.

а пусна ли едно търсене в темата и в подфорума най-напред? аз нямам лична информация за тези хотели, но помня, че съм чела отзиви за поне половината от тях в темата.

# 544
  • София
Аз пак с питане за хотел Амари, Метаморфози, Ситония.
Да е отсядал някои там ? В Холидейчек и Трипадвазър отзивите са 5.6 от 6 Rolling Eyes, което за гръцки хотел си е върха отвсякъде, ама нещо май не е много популярен в БГ.  Притеснява ме да не е пристан на немски пенсоинери, които за се жалват от децата Mr. Green

# 545
ТЪЙ КАТО НИЕ ИСКАМЕ СЕГА ЗА ТЕЗИ 4 ПОЧИВНИ ДНИ ДА ХОДИМ, ТРЯБВАШЕ ВЧЕРА ДА ПЛАТЯ ЦЯЛАТА СУМА НАВЕДНЪЖ.
В офертата без име участват 7 хотела на Халкидики. Утре очаквам да ми кажат в кой от тях сме настанени ние.
И 7-те хотела са супер, така че - офертата е страхотна.

Офертата наистина е страхотна, но за жалост местата много бързо свършиха за 24 май. С 2 деца сме и ни предложиха този хотел http://www.posoka.com/exkurzii_pochivki/excid_26315.phtml . Някой може ли да даде отзиви за него?

# 546
# 547
Бихте ли ми казали нещо повече за плажовете на Метаморфози. Без автомобил сме, но не ни е проблем ходене до плаж на 1, 1,5 километра. Интересува ме пясакът, много ли са пренаселени края на август, има ли малки плажчета наблизо. Ще съм благодарна за всякаква информация. А също и за самото селища.

# 548
  • sofia

Бях в този хотел преди няколко дни, не съм очарована... Naughty

# 549
Възползвахме се от офертата на посока.ком и получихме Александрос Палас, Атон.
Мога ли да ви помоля за кратки напътствия.Какво да правим на Халкидики.Кои селища да посетим, кои са местата подходящи за това време на годината.Не сме ходили до сега на Халкидики.
Искаме леки ( като наклон, иначе колкото по-дълго толкова по-добре )пешеходни разходки, та някоя голяма и хубава крайбрежна алея като насока би ни дошло добре също.
Ще пътуваме....Ситония...Касандра...не ни е проблем.
Аспровалта заслужава ли си да й се отделя време?Сани като посетители само има ли някакъв смисъл да ходим?Порто карас също....четохме, че са курорти........
Благодаря.

# 550
На Атон - остров Амулиани (фериботът тръгва от Трипити на почти всеки час, пътува 10-15 мин), Уранополи, евентуално обиколка около Атон с корабче, ако я има извън сезона.
На Касандра - Афитос.
На Ситония - плажчетата... ама те повечето няма да са ги отворили като барове и чадъри Simple Smile
На Аспровалта няма какво да й гледате, обаче преди Ставрос в дясно е един от най-хубавите ресторанти в Северна Гърция - жалко, че не му помня името... На Сани - също. Порто Карас има хубава марина, големи зелени площи, ала-бала, но има входна такса.
(Не че ние някога сме я плащали, де, първите години не знаехме, че има, а все там ходехме до банкомат - на Ситония са много малко...)
Има и още, но ако ви остане време извън тази програма - просто бодвайте пръст в картата и избирайте...

# 551
Да сте били тук http://www.booking.com/hotel/gr/nestor-toroni.bg.html?aid=332682 … 508009831;srpos=1 newsm78 Изглежда много добре, а и цената е супер Peace Само дето няма нито един отзив и не мога да се ориентирам дали всичко е както изглежда Confused Едната звезда не ме притеснява, защото обикновено се прави за спестяване на данъци. Преди 2 години бяхме с мъжа ми на остров Ибиса, като си избрахме от Трипъдвайзер хотела с рейтинг 1 на целия остров(от отзиви на много клиенти)  и той беше с 2 звезди, а в действителност по съчетание - настаняване, храна , обслужване, местоположение , заслужаваше 4 звезди.... Peace

# 552
Здравейте дами, обмисляме пътуване до Гърция в района на Керамоти или Кавала за празниците в края на май .Моля дайте отзиви за района и хотели в който сте ходили

# 553
Здравейте дами, обмисляме пътуване до Гърция в района на Керамоти или Кавала за празниците в края на май .Моля дайте отзиви за района и хотели в който сте ходили

Виж товаhttp://www.booking.com/hotel/gr/aphrodite-kavala.bg.html?aid=332 … 992391d7eb425c9X1  Резервирала съм го за лятото Peace Ако отседнеш в него, чакам отзиви, плийз Praynig

# 554
Адимар, Нестор не е за звезди - той си е семейно хотелче, тип квартири, чисто, прилично, но нисък клас. Иначе си е ОК за цената, де. Имай предвид, че точно в него и околните хотели в Торони обаче ходят 98% българи напоследък... иначе в непосредствено съседство е една от най-вкусните кръчми на Халкидики, Сакис  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт