На море в Гърция - 6

• 161 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Адимар, Нестор не е за звезди - той си е семейно хотелче, тип квартири, чисто, прилично, но нисък клас. Иначе си е ОК за цената, де. Имай предвид, че точно в него и околните хотели в Торони обаче ходят 98% българи напоследък... иначе в непосредствено съседство е една от най-вкусните кръчми на Халкидики, Сакис  Sunglasses
Разбира се , че не е хотел , но в Букинком е отбелязан с една звезда, та затова..... Wink Но ние тази година определено търсим студио, със самостоятелно изхранване - винаги сме били в хотели с ALL или HB, ще ми се да опитам и така - да пообиколим повече кръчмички, а ако аз искам да си приготвя нещо - да имам условия за това Peace Все пак в Трипадвайзер има 3 отзива и то все отлични.

# 556
Ние сме били в Нестор и сме доволни  Peace Някъде из старите теми съм писала  newsm78, но с няколко думи - чисто, в кухненския бокс има всичко необходимо, съвсем близо до плажа, собствениците са готини, а и до него точно е Сакис, където наистина се хапва чудесно  Wink
А иначе Параход е права, че вече има основно българи, но то е така изобщо в Торони  Grinning

# 557
Здравейте ! Трябва да преведа по гръцка сметка капаро.
Банката е АТЕ. Как е най-изгодно да  се преведат?

# 558
  • София
Ние май последно се спряхме на Лагомандга бийч хотел. Дадоха ми цена от 31.08, 110 евра за НВ директно от хотела, сега ако се разберем и за плащане с кр. карта ще бъде чудесно. Отзивите му са прилични.

# 559
  • София
Аз пак да си попитам има ли почивали на о-в Амулиани с преспиване там. Ние сме ходили само за по 1 ден на плаж, но тази година решихме да отседнем там. Спрях се на няколко места, но много се колебая кое от тях да избера, защото плажовете са извън селцето, а повечето места за настаняване са в селото. До плажа Аликес е само Alikes sea front. В селцето се спрях на Neorio http://www.neorio.gr/index.php?id=3&L=1&PHPSESSID=25c1b4 … e845decc7c905de19 , Pansion Evi http://www.pansionevi.com/eng/  и Archontiko hotel  . Още през март ми дадоха цени от тях. Искам да имаме 2 стаи, защото сме с 2 деца, но ме притеснява, че май нямат никакви дворове за игра. Сега взех да се заглеждам и по Villa Hacienta http://www.hacienta.gr/index.html
Ако някой е отсядал в някое от тези места или другаде, моля да сподели.

# 560
Дечи,
и на мен ми прави впечатление, че няма такова нещо като просторни дворове за игра в Амулиани... (и моите впечатления са от кратки разходки).
Bibi,
ще се радвам да споделиш наесен отзиви за Лагомандра бийч, това ни е един от любимите плажове и даже съм препоръчвала хотела на хора, които държат на първа линия... нищо, че не съм била там като клиент Grinning

# 561
bsj, аз превеждах капаро  по сметка в същата банка.По-напред в темата беше коментирано, че най-изгодно  през Асет банк и аз се възползвах от това.
Превода за 250Е ми струваше 5Е, което мисля, че  е приемливо Peace.

# 562
Керамоти наистина е страхотно място за почивка. Вече четири години почиваме там в апартамент на едни българи - Николина и Георги Чолакови - www.keramoti-apart.com. Апартаментчето е уютно, чисто, има всичко вътре. Има и нет, българска телевизия и много други неща. Близо е до плажа и до кея. Проблем с комарите почти сме нямали, тъй като винаги сме оборудвани с репеленти. За терасата си носим спирали, а и има вентилатор, който като го включим гони комарите. На нас там много ни харесва и мисля, че никой няма да се разочарова от тях. Simple Smile

# 563
  • София
Bibi,
ще се радвам да споделиш наесен отзиви за Лагомандра бийч, това ни е един от любимите плажове и даже съм препоръчвала хотела на хора, които държат на първа линия... нищо, че не съм била там като клиент Grinning
Е щом и ти го похвали, направо няма какво да го мисля. Peace Нещо бавно ми отговарят, ама да видим.  Praynig

# 564
Хайде, дайте съвет  Praynig Запазила съм две места - Торони и Керамоти и не знам кое да предпочета Rolling Eyes Все пак трябва да откажа едното.....Кажете кое повече заслужава за една спокойна, релаксираща почивка, с узо, салата и риба? Помагайте - кое  от двете места да предпочета? Условията и в двете са сходни - студио на брега , с кухненски бокс .... В голяма чуденка съм  Confused

# 565
Хайде, дайте съвет  Praynig Запазила съм две места - Торони и Керамоти и не знам кое да предпочета Rolling Eyes Все пак трябва да откажа едното.....Кажете кое повече заслужава за една спокойна, релаксираща почивка, с узо, салата и риба? Помагайте - кое  от двете места да предпочета? Условията и в двете са сходни - студио на брега , с кухненски бокс .... В голяма чуденка съм  Confused

Торони ! Wink

# 566
  • София
Здравейте  Hug
Досега винаги съм ходила на къмпинг на палатки в Гърция, обаче милото изобщо не обича палатки, така че съм се захванала да търся други варианти и съвсем се обърках вече. Много ви моля да ми препоръчате хубави бунгала или виличка за двама, в които да има условия за приготвяне на храна и да са в близост до хубав пясъчен плаж  Hug

# 567
bsj, аз превеждах капаро  по сметка в същата банка.По-напред в темата беше коментирано, че най-изгодно  през Асет банк и аз се възползвах от това.
Превода за 250Е ми струваше 5Е, което мисля, че  е приемливо Peace.

Благодаря!  bouquet

# 568
  • Пловдив
някакви отзиви за този хотел:
http://hoteldespotiko.gr/

плажа с пясък ли е?

# 569
  • София
някакви отзиви за този хотел:
http://hoteldespotiko.gr/

плажа с пясък ли е?
Mисля, че плажът там е много хубав - плажа Тристиника. Но за хотела, който изглежда много добре на сайта има доста отрицателни отзиви в Трипадвайзер, главно относно чистотата. И аз се бях загледала преди време в него, но тези отзиви ме отказаха. Ако отидеш там, сподели после как е било.

Общи условия

Активация на акаунт