На море в Гърция - 6

• 161 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Не, Метаморфози

# 586
  • София
Здравейте.
Ние по празниците на 24.5 ще сме в Вилидж Маре, 3 нощувки. Четох обаче, че плажа пред хотела не става. Бихте ли ми казали дали  съседния хотел има хубав плаж( мисля Блу Долфин).
Приемам и всякакви предложения за близки плажове, разбира се да се стига с кола до тях.
Аз се отказах от Вилидж маре, но моля да мнение за хотела и плажа като се върнете. Peace

# 587
  • София
Здравейте.
Ние по празниците на 24.5 ще сме в Вилидж Маре, 3 нощувки. Четох обаче, че плажа пред хотела не става. Бихте ли ми казали дали  съседния хотел има хубав плаж( мисля Блу Долфин).
Приемам и всякакви предложения за близки плажове, разбира се да се стига с кола до тях.
Аз се отказах от Вилидж маре, но моля да мнение за хотела и плажа като се върнете. Peace

Аз ще помоля същото като bibi. Все още не съм се спряла окончателно никъде.

# 588
  • София
Някой има ли впечатление от Геракини, Ситония - заведения, плажове, други забавления???

# 589
# 590
Здравейте.
Ние по празниците на 24.5 ще сме в Вилидж Маре, 3 нощувки. Четох обаче, че плажа пред хотела не става. Бихте ли ми казали дали  съседния хотел има хубав плаж( мисля Блу Долфин).

Аз ще помоля същото като bibi. Все още не съм се спряла окончателно никъде.

Пред Блу долфин плажът също не е хубав- чакъл, а във водата само камъни и таралежи.

# 591
Здравейте, някой има ли впечатления от хотел Сузана в Торони?
http://www.booking.com/hotel/gr/house-souz-spam231-.html?label=g … ;interval=1;ssb=1
Интересува ме дали е много отдалечен от частта с ресторантите. Струва ми се по-встрани. Иначе ми допада това че е на първа линия, само пресичаш улицата и си на плажа. Аз търся точно такова нещо.
Ако се сещате за нещо прилично на първа линия, на прилична цена, ще се радвам на предложения. Гледах и някои хотелчета в Никити, но там цените ми се сториха по-високи пък и казвате, че плажа там не струвал. Ние няма да имаме възможност да обикаляме плажове и ще ползваме само най-близкия до хотела.

# 592
  • София

За отзиви се подреждам и аз за това местенце. На мен също ми хареса, но доколкото успях да намеря информация из нета селцето и хипер малко и почти нищо няма там освен една две таверни и толкова магазинчета. Но пък има минерални извори и нещо като спа център.
За спокойна, мързелива почива ми се вижда идеално, та и ние му се чудим.

# 593
  • София
Мили дами, моля за малко помощ!  Praynig
Гърция ми е много непозната... досега съм била на почивка там единствено на о. Тасос. Сега с едни приятели сме решили пак да я посетим... обаче много ми е непознато и объркано всичко.. Търсим си хотел, който:
-  да е близо морето
 - да е All Inclusive, (ХУБАВ, защото все чета, че храната не е хубава в повечето, а ние обичаме да си похапваме  Mr. Green)

Бюджет около 400-450лв на човек за 5-6 нощувки.
Моля ви, моля ви ориентирайте ме за нещо хубаво. Нямам претенции къде в Гърция.
Не знам края на май как ще е времето... ама това е положението  newsm78
Много много благодаря!

# 594
  • Варна
[http://bg.kolektiva.net/travel/pochivka-prez-ljatoto-na-poluostrov-halkidiki-g-rcija-prez-izbran-ot-teb-period.html
За отзиви се подреждам и аз за това местенце. На мен също ми хареса, но доколкото успях да намеря информация из нета селцето и хипер малко и почти нищо няма там освен една две таверни и толкова магазинчета. Но пък има минерални извори и нещо като спа център.
За спокойна, мързелива почива ми се вижда идеално, та и ние му се чудим.
Аз съм с кола и когато ходя на Халкидики по принцип обикаляме всеки ден на ново място.А от минералната вода много се блазня да пооблажи шипа в дясната ми бедрена става:)Simple SmileSimple Smile

# 595
Здравейте, някой има ли впечатления от хотел Сузана в Торони?
http://www.booking.com/hotel/gr/house-souz-spam231-.html?label=g … ;interval=1;ssb=1
Интересува ме дали е много отдалечен от частта с ресторантите. Струва ми се по-встрани. Иначе ми допада това че е на първа линия, само пресичаш улицата и си на плажа. Аз търся точно такова нещо.
Ако се сещате за нещо прилично на първа линия, на прилична цена, ще се радвам на предложения. Гледах и някои хотелчета в Никити, но там цените ми се сториха по-високи пък и казвате, че плажа там не струвал. Ние няма да имаме възможност да обикаляме плажове и ще ползваме само най-близкия до хотела.

Milenitta ,аз резервирах тук  http://www.booking.com/hotel/gr/nestor-toroni.bg.html?aid=332682 … 977900373;srpos=1 В Букинком няма отзиви , но намерих три отлични такива за този хотел в Трипадвайзер Peace

# 596
  • София
Аз съм с кола и когато ходя на Халкидики по принцип обикаляме всеки ден на ново място.А от минералната вода много се блазня да пооблажи шипа в дясната ми бедрена става:)Simple SmileSimple Smile

Аз също се поблазних и от минералната вода и реших да звънна до агенцията за подробности.
Това което не ме устройва е:

Цената за Август разбира се не е тази която обявяват, но това се вижда чак когато натиснеш бутончето Купи. За Август офертата е 395 лв. на човек, като дъщеря ми понеже е на 12 навършени вече години я третират като възрастен. Дори и така все пак цената е сравнително изгодна за Гърция. Другото което не ме устройва съвсем, но това е масово за 99 % от студиата в Гърция е че няма помещения с отделна спалня. Всичко е в едно помещение.

В тази връзка приемам предложения за местенца за настаняване които да не са едно помещение, а да имат отделна спалня с врата. Интересувам ме основно Ситония и то Никити и Сарти най-вече, но става и другаде по Халкидики.

# 597
  • Sofia

Аз също се поблазних и от минералната вода и реших да звънна до агенцията за подробности.

Дали имаш повече информация относно минералната вода!? Наистина ли става дума за минерален извор и с каква е температурата водата в басейна, одходяща ли е за деца !? Аз до сега не знаех, че на полуострова има минерална вода Embarassed

# 598
  • София

Дали имаш повече информация относно минералната вода!? Наистина ли става дума за минерален извор и с каква е температурата водата в басейна, одходяща ли е за деца !? Аз до сега не знаех, че на полуострова има минерална вода Embarassed

http://www.gohalkidiki.com/en/generalinfo/spa.asp

http://loutra.ast.gr/en/loutra.html

Това откривам с чичко Гугъл.
Вторият линк е от сайта на самия хотел Лутра който изглежда доста прилично.

# 599
  • София
Tодоричка, студията са от 1 помещение. Ако искаш от 2, търси апартамент. Ние сме с 2 големи дъщери и винаги сме отсядали в апартамент с 2 стаи. Кухненският бокс е в стаята с 2 легла, а има и друга стая със спалня. Като цена не се различават съществено. Тъй като ние ходим във възможно най-евтините места, обикновено разликата е 5 евро.

Пробвай през Букинг. Там можеш да посочиш какви са ти изискванията.

Общи условия

Активация на акаунт