Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 100
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Zdraveite,nova sam tuk no ot izvestno vreme vlizam v tozi forum i iskam da popitam niakoi pisal li e i dovolen li e ot Magda ot vestnik Jenski Taini,zashtoto i az imam nujda da nameria niakoi na koito moje da se viarva a ne da slushame gluposti ot psevdovrachki.Ako niakoi ima mnenie molia da go spodeli
Ами аз съм писала и преди за тази Магда.НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, ЗА МЕН ТАКАВА ЖЕНА НЯМА.Преди 2 год. се полъгах и аз да се свържа с нея, изпратих сумата от 48 лв.Беше ми изпратено писмо с разни глупости, от типа направи това, зарови онова и т.н.Ефект никакъв от цялата работа а само ефекта беше че олекнах с тези пари.Аз исках да ми се даде адрес да се видя с нея, но отговор не последва.Така че потърсете си друга ясновидка която евентуално може да помогне. Peace

# 406
И аз също подтикната от близки,чели в някакви вестници за Магда,се обърнах с надежда към нея, като към Бог.
Толкова доволни хора и в сайта й,и във вестниците!
Какво там някакви си близо 50 лв,щом жената ще ми помогне.Да,ама не!
Изпрати ми отговор пълен с надежди,че нещата ще се случат,след определено време/не ме кара нищо да правя или да ми продава/.
Не се лъжете и не си давайте парите! Такъв филм "Магда",май наистина няма!

# 407
Момичета, най-после успяха да ме запишат за посещение при Божидар сега на 16 Февр.!!!!!!! Hug След това веднага ще ви споделя!   bouquet

# 408
MayaN, браво! Ще чакаме отзиви.

# 409
Вече на няколко пъти се пита за тарифата на телефона на Ники Узунов.
Аз доста съм звъняла на телефони с 0881. Тарифата е според избрания план към съответния оператор. Аз звъня от mtel-ски номер. Тарифата идваше около 0,35 ст с ддс.
Вече сменихме плана, и сега сме с по-ниска тарифа, но като цяло когато си получите сметката, тогава виждате за какво иде реч  Mr. Green
И още едно важно уточнение - няма значение какви и колко безплатни минути имате към разни оператори. Разговорите с 0881 се таксуват Peace

# 410
    Супер Maya !
 Успех.  Peace

# 411
Съфорумки аз от снощи опитвам да се свържа с Ники Узунов но тел е непрекъснато изключен. Имам само един конкретен въпрос и ще споделя тук отзиви.

Вижте на какво попаднах, цяла плеяда от ясновидци знаете ли нещо по въпроса?

http://bg.ezo.tv/

# 412
Вижте на какво попаднах, цяла плеяда от ясновидци знаете ли нещо по въпроса?

http://bg.ezo.tv/

Ужас  Mr. Green Какви са тези тарифи Crazy Mr. Green
Някой изобщо звъни ли им?
Ама пък поне четливо и ясно са си обявили таксата  Crazy

# 413
С НИКИ УЗУНОВ ПО ПРИНЦИП ВЕЧЕР

# 414
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОЙ ИМА НАБЛЮДЕНИЯ ОТ ВИЛИ ОТ КАНАЛ 3

# 415
Момичета здравейте , нова съм в тази тема , иначе имам публикации осебно в Таро . Интересувам се от такива неща ,та да споделя и моя опит с вас . ПРеди време говорих с  Искра от Бистрица – нещата които ми каза за настоящето бяха така с изключение на грешката в броя на децата ми .Иначе сама без да я питам ми каза че имам обожател и че е свободен човек . Няма как да го знае .Още нещо интересно което ми каза е че ще продължи връзката , и аз ще съм тази която ще се откаже от нея , ако реша . Сега четох че на доста хора е казала това , но тия дни имах консултация с Ани по скайп и зя моя голяма изненада се оказа че и звездите така са се поредили и говорят същото . Доволна съм от Ани , защото моите предположения за човека от когото се интересувам  се потвърдиха официално така да кажа –научно.  Със всичките му там  планетарни аспекти. Имам бегли познания от Астрология и мога да кажа че има неща които са със  100 процента точност особено когато се описват харакшери и когато нещо е толкова ясно че говори дори и на лаици като мен. Мога да кажа , че Ани  с това се справя много добре стига човек да знае часа си на раждане. Що се отнася за прогнозите които много ни интересуват тук всички от Астрологията могат да се видят разни неща и евентуален развой , но избора на всеки остава лично право. Както и във всяка гадателска практика по натам ще се включа за прогнозите дали е така .Сега искам да споделя и за една жена Емилия се казва ,която е психолог и прави психологически анализи , освен тарото на което гледа. Лично аз съм  много доволна от  контакта с нея и обясненията й. Има неща които са се случвали в бъдещето ,например за един невъзможев контакт с мъж по телефон ми беше казала че ще се чуем ,аз не вярвах , обаче така стана говорихме с него ..и сега се сещам още нещо беше ми казала че ще има друг мъж , аз не искам си тоя , не искам други ….но появи се тоя другия и сега питам за него . За този сегашния човек бяхме малко в сложни отношения в смисъл не комуникирахме известно време/ половин месец някъде /абе обтегнати отношения имахме и Емилия ми каза , че ще се чуем с него че той ще ме потърси и дори може да се видим . Знаете ли потърси ме наистина той и то в рамките на няколко дни , и сега палнираме кога ще се видим по негово настояване ,все още не е факт , но надявам се да стане . Ако някой се интересува да ми пиши на лични .

# 416
Цитат
,Преди година две говорих с нея по телефон , вдъхва доверие , дори се бях навила да и пратя 80 рв. за да ми хомогне да си подобрим отношенията  с човека който желаех, но незнам после се отказах  ,искаше ми доста неща да и пратя ..... можеше и да помогне жената незнам. Но иначе като познаваемост имаше така попадения отностно деца и  брак .

# 417
Цитат
,Преди година две говорих с нея по телефон , вдъхва доверие , дори се бях навила да и пратя 80 рв. за да ми хомогне да си подобрим отношенията  с човека който желаех, но незнам после се отказах  ,искаше ми доста неща да и пратя ..... можеше и да помогне жената незнам. Но иначе като познаваемост имаше така попадения отностно деца и  брак .

ЗДРАВЕЙ,КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА ПОПАДЕНИЯ. ПОЗНА КОГА ЩЕ СКЛ.БРАК И ДЕЦА ИЛИ ЧЕ ИМАШ БРАК И ДЕЦА

# 418

Аз също съм звъняла на Вили, и на още други хора от предаването Пентаграм. Това беше преди около две години. Не съм доволна, нито от Вили, нито от другите Peace

# 419
alinachka изчисти си кутията!

Общи условия

Активация на акаунт