Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 198 210
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
С Ани се повтори и далеч бе задмината внезапно избухналата ( и отминала като пролетен дъжд) истерия по Албена/Карла,която, поне на мен ,ми надрънка 3 камиона глупости.Надявам се на някой друг да е била полезна.
Дано познаваемостта при Ани , в крайна сметка,да се окаже реална.
При мен засега определено не е, но (тъпо?) и упорито чакам поредните й срокове да донесат неколкократно предсказаното сбъдване!

# 436
Не се е родил още този, който ще ти познае. Laughing Grinning Joy

# 437
Не се е родил още този, който ще ти познае. Laughing Grinning Joy

В този  баш смисъл , дано и твоето предсказание да не е вярно!

# 438
# 439
Момичета, чували ли сте за Веска или Весела от Пловдив? Нищо повече не знам, само чух за нея. Та затова питам пловдивчанки , знаят ли я тази жена? Отзиви? Малко се притеснявам да въвеждам ново име, да не стане олелия #Crazy, но нали си казваме като чуем нещо- ново, добро, лошо, хубаво... Simple Smile
Та- някой да знае нещо за тази жена?

# 440
Цитат
.Сега искам да споделя и за една жена Емилия се казва ,която е психолог и прави психологически анализи , освен тарото на което гледа. Лично аз съм  много доволна от  контакта с нея и обясненията й.
Да споделя и аз за тази жена Емилия-уникална е поне за мен де.Прогнозите и са много точни,не знам как го прави ,но съм изумена буквално понякога от това ,което ми е казвала.
Цитат
Благодаря на zimma  за информацията за която е помолих, но има ли телефон Емилия, само по емайл ли става свързването, за мен е важен личния контакт...., така не ми се иска незнайно къде, да си изпращам данните. Моля те ако има телефон Емилия или адрес, напиши го!
Свързването става само по скайп и мейла и,не е нужно да оставате имена,дати и адреси.

# 441
Аз съм с въпрос към ползвалите услугите на Ани - ако не ви е познала, казвате ли й? Питате ли защо не е станало нещото......

# 442
казвам и това,което става и това,което не.

# 443
За Карла все още ще се въздържа аз от коментар - има някои неща, които съвпадат с тези на Ани, но има други, които вообще не са така.
akuma вообще не си прави илюзии за тази Веси от Пловдив!!!  Писала съм по напред в темата - с една дума "НИЩО". Те са две Весита - едната в кв. Кършияка, другата в кв. Хр.Смирненски, но и 100 Весита да са резултата е никаква познаваемост. Едната русо чикирики, другата все едно сега става с махмурлук.  ooooh!

# 444
Благодаря, Liliya13   bouquet
Спестяваш не само на мен търсене и ходене при "чикирикита" и други подобни #Crazy Laughing    bouquet

# 445
# 446
някой да е бил при туркинята от с.шемшево(не помнят името й),било със записване на място?
впечатления?

# 447
Казва се Себа и от с.Шемшево и мисля утре да я посетя отново. Ходила съм последно при нея преди година и половина. А иначе общо 4-5пъти през последните 5-6години

# 448
доволна ли си?сбъдвало ли се е във времето?

# 449
да,много съм доволна!каквото и както е казала,така е станало

Общи условия

Активация на акаунт