Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 952
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Sara, виж моля те на сайта на Ели най-долу с дребни букви беше написано, някъде към 6-7 лв. е лично разтълкуван смс и има също опция за импулсен тел. около 1 лв. на минута. На мен пък това руското нещо не ми функционира, отказва ми е-мейл адресите, не били правилни.... Довечера пак ще го погледна.  
soul81, точно това, което казваш да погледне Сара, съм го копнала и го има  боднатото в предният ми пост. Хора, вие четете ли?

ани27, моят пост е от 17:03, а твоята редакция, с която вкарваш допълнително въпросната информация, е от 17:05; така че не само, че четем, но и мислим Wink ; спокойно, то колко неща се повтарят в този фоум, не е истина... хубава вечер!  Peace

# 301
Sara, виж моля те на сайта на Ели най-долу с дребни букви беше написано, някъде към 6-7 лв. е лично разтълкуван смс и има също опция за импулсен тел. около 1 лв. на минута. На мен пък това руското нещо не ми функционира, отказва ми е-мейл адресите, не били правилни.... Довечера пак ще го погледна.  
soul81, точно това, което казваш да погледне Сара, съм го копнала и го има  боднатото в предният ми пост. Хора, вие четете ли?

ани27, моят пост е от 17:03, а твоята редакция, с която вкарваш допълнително въпросната информация, е от 17:05; така че не само, че четем, но и мислим Wink ; спокойно, то колко неща се повтарят в този фоум, не е истина... хубава вечер!  Peace
Нищо подобно, визирах този пост, той е от 17.00 и показва, ясно това, което ти поясняваш след мен........с две думи, не четеш. Твоят е в 17.03 Wink

#297 Ср., 01 Февр. 2012, 17:00 »

Не предполагах, че накой може да очаква точно предсказание, при генериран от комп отговор.........аз мислех, че щом някой се рекламира в сайта, отговорите са негови, т.е. лични......някъде в сайта обяснено ли е, че  на смс за 2,40 отговорите са автоматично зададени, а другите коментари са лично нейни, т.е. по-скъпите?  
Това намерих от долу на заглавната страница със ситни букви:

"Услугата “Твоето Таро предсказание” е предоставена и се поддържа от Теракомюникейшънс АД. Теракомюникейшънс АД не поема отговорност за тълкуванията.
Цена на SMS към номер 19...... е 2,40 лв., цена на SMS към номер 17...... е 6,00 лв., цена към номер 090........ е 0,96 лв. на минута.
Услугата “Твоето лично таро предсказание” отнема 24 часа.
Ще получите безплатен SMS за потвърждение когато предсказанието е готово." Предполагам означава, че отговорите не са нейни.

# 302
Искам да изкажа и моето мнение за Ели Маринова....според мен отговорите на келтския кръст в никакъв случай не са компютърно генерирани....аз обикновенно задавам въпроса си вечер и се е случвало да получа отговора си след 10-12 и повече часове...единственото,което ме притеснява при такова тълкувание на Таро е ,че нямаш пряк контакт с картите...оттова,което зная ...картите поемат енергията на питащия и инфото трябва да е по-точно така....Но тъй като тук споделяме мнението си ...аз съм доволна от тълкуванието,което съм получила от няколкото пъти,в които съм се допитвала именно в този сайт...правила съм го и чрез получаване на смс и чрез он-лайн консултация с Ели Маринова...Веднага може да получа нападки,че правя реклама..но не е,ПРОСТО изказвам мнение....Не мога да разбера някой от съфорумките,които подлагат на съмнение всичко и всички...понякога е нужно и малко повече вяра...и също така толерантност към чуждото мнение.. Hug

Таро картите и астрлогията нямат нищо общо с членоразделните лели гледачки,които ни говорят пълни глупости,не че не ги посещавам и аз самата,но просто като съпоставя нещата..превес има наистина прогнозата,която съм получила от Ани и такава от Таро гадание...застраховам се и казвам,че това е МОЕТО МНЕНИЕ Simple Smile

# 303
Картите могат да бъдат много точни, но много зависи от уменията и интерпретацията на тълкуващият ги.
При онлайн тегленето на карти, нали вие ги избирате от вашият комп, т.е. използвате собствената си Е, т.е. достоверно си е...ако има грешка е от интерпретацията Wink
Относно този сайт на Ели, аз не съм теглила карти, но приятелка ми сподели, че е пуснала смс, и веднага след въпроса е получила отговор....... което е доказателство, че смс за 2,40 не са с лично нейни отговори, а се генерират от системата......то си е и написано индиректно с дребни букви от долу, който разбере/разбере.

# 304
feq_feq,а във времето прогнозата потвърждавала ли се е?
аз днес теглих от руск.сайт на сара-ориентировката в ситуацията е точна,прогнозата-повече от оптимистична,във времето-ще споделя дали така е станало.

# 305
Много й е кратичко тълкуването.Теглих 10 карти за 3 изречения обяснения. Sad
Нещо не попаднаха и в целта.
Аз си гледах тук и съм много доволна. Теглят се 5 карти и всяка се обяснява по отделно, много по- обстойно. Страхотни попадения, по- добре от ясновидците.
http://taro.tarotaro.ru/#spread=abouthim

При този руски сайт как става заплащането?

# 306
feq_feq,а във времето прогнозата потвърждавала ли се е?
аз днес теглих от руск.сайт на сара-ориентировката в ситуацията е точна,прогнозата-повече от оптимистична,във времето-ще споделя дали така е станало.

Ина, този сайт с руските карти- безплатен ли е,веднага ли ти излизат картите, дай малко инфо за него, това което си пробвала

# 307
2,40 или 2,80 май беше.по тел.ги дърпат със смс.има опция за българия и съответния оператор.

# 308
Както  казва Ина цената на тарото в руския сайт е 2.40 за всички български оператори. Там има опция да се избере държава , а след това оператор. Заплащането става най- лесно с SMS. Има и други възможности за заплащане. Отговора идва веднага след като се пусне смс-а.

# 309
здравейте! Днес една моя приятелка е ходила при една туркиня в Дряново(до Габрово) и каза,че е много доволна. Описала е ситуацията,в която се намира,описание на роднини. Някой да е чувал за нея?

# 310
Имате ли отзиви за ходжа Седат от с. Звъничево, близо до Пазарджик?

# 311
Здравейте мацки, никой ли не може да каже нещо за този ходжа, интересно ми е да разбера за него.Нека малко вкараме и други имена.Аз за този Садаб четох във вестник Лична драма от едно момиче, но не съм ходила.Не се притеснявайте да пишете ако сте ходили при него, няма лошо че сте потърсили и ходжа за да ви помогне, поне за мен е така.Човек когато е отчаян търси какви ли не начини.Аз не се срамувам да си призная че съм ходила и при ходжи за да търся помощ за проблема си, но ефект никакъв.Критики не приемам, само въпроси ако някой иска да ме пита. Peace

# 312
Здравейте мацки, никой ли не може да каже нещо за този ходжа, интересно ми е да разбера за него.Нека малко вкараме и други имена.Аз за този Садаб четох във вестник Лична драма от едно момиче, но не съм ходила.Не се притеснявайте да пишете ако сте ходили при него, няма лошо че сте потърсили и ходжа за да ви помогне, поне за мен е така.Човек когато е отчаян търси какви ли не начини.Аз не се срамувам да си призная че съм ходила и при ходжи за да търся помощ за проблема си, но ефект никакъв.Критики не приемам, само въпроси ако някой иска да ме пита. Peace
Не съм ходила лично,но някога бившата ми свекърва ходеше при него.Той се занимава май само с направата на магии.В това е много добър!Е и тя си го получи Simple Smile.Не е хубаво така да се говори,но хората казват:"Каквото си постелеш,по такова ще вървиш."

# 313
Ето карти таро и от мен Simple Smile http://www.newagestore.com/   bouquet

# 314
 Simple Smile
да знаете нещо за тази ясновидка познава ли http://astro.velida.net/

Общи условия

Активация на акаунт