Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 960
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Не разбирам, happy_woman , моля поясни.
Насрочиха ви по- скорошна дата  за дело или какво? И според Ани решението на съда ще е юни - август ли? newsm78
Датата си беше насрочена още когато се консултирах с нея.Обаче вероятността да бъде отложено делото поради неявяване на другата страна беше по-голяма, отколкото да се проведе.И нещата неочаквано за мен наистина се задвижиха много бързо.Кога ще приключи делото не ми е казала.Срока юни-август е за разрешаване на личните ми проблеми с моя мъж.Което обаче не може да стане без да съм приключила с делото.Нещата са свързани до голяма степен.Съжалявам, по-ясно не мога да го напиша. Embarassed

Благодаря ти за споделянето, Ани много хора я следим под лупа, важно ни е да знаем познава ли или не! Peace

# 331
  • плевен
Вижте на какво попаднах http://kalmov.ucoz.net/.Някой допитвал ли се е до него? Двоумя се дали да се регистрирам,но ме е страх да не ме обърка повече по проблема който имам Thinking

# 332
Вижте на какво попаднах http://kalmov.ucoz.net/.Някой допитвал ли се е до него? Двоумя се дали да се регистрирам,но ме е страх да не ме обърка повече по проблема който имам Thinking

Като гледам с колко правописни грешки е надали е нещо сериозно.

# 333
Здравейте, онзи ден, след като публикувахте сайта с карти таро на Еми Маринова, реших да пусна смс. Без да видя че струва 6 лв. си избрах личното тълкуване на картите от нея. Във въпроса, който зададох, по никакъв начин не се подсказваше сегашната ситуация за това което питах. За моя голяма изненада, отговори ми след няколко часа, като позна сегашната ситуация и даде срокове за оправяне на нещата, същите като при Ани. Малко се ядосах кагота пуснах смс  и видях, че е 6 лв. Може би ако бях видяла по-рано нямаше да изпратя, защото се съмнявах, че ще ми се отговори смислено. Но сега не съжалявам. Хубав ден на всички!

# 334
При мен пък , Маринова и Ани видяха съвсем различно развитие.

# 335
Искам да попитам нешо относно руското таро, което споменахте по-напред във форума. Изпратих sms, но въпреки това не ме пуска да си прочета тълкуванието на катрите. Къде бъркам? newsm78

# 336
Може би тук ще намериш отговора на въпроса си.

http://taro.tarotaro.ru/#oid=490618523&spreadrubrucId=0

Что делать после отправки СМС или электронных денег?
После отправке СМС на ваш телефон поступит ответная СМС с сообщением об успешной оплате. Задержка может составлять от пяти секунд до одной минуты
Подождите 10-30 секунд, на месте данной страницы автоматически появится текст Вашего персонального толкования расклада!
Если обновления страницы не происходит - нажмите сюда для обновления страницы
Также автоматически на ваш e-mail придет ссылка на текст Вашего персонального расклада
Вы всегда сможете в дальнейшем посмотреть Толкование расклада по этой гиперссылке.

Вниманию абонентов: Будьте внимательны при вводе уникального кода и номера при отправки SMS-сообщения. В случае ошибки в коде и отправки сообщения на указанный номер услуга считается оказанной.
Если у Вас возникли вопросы или с получением Вашего Расклада Таро - пожалуйста, обращайтесь в нашу Службу поддержки.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 22:52 от sara0408

# 337
 Simple Smile Simple Smile ззравейте пак от мен благодаря на dachita за бързия отговор та да ви споделя и аз за моя разговор с леля Искра. СТРАХОТНА е просто ме шокира позна всичсо 1:1 при мен, ще я посетя и лично по натам, сега разговора ни бе по телефона. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 338
  • София
Simple Smile Simple Smile ззравейте пак от мен благодаря на dachita за бързия отговор та да ви споделя и аз за моя разговор с леля Искра. СТРАХОТНА е просто ме шокира позна всичсо 1:1 при мен, ще я посетя и лично по натам, сега разговора ни бе по телефона. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Кога говори с нея по телефона и за бъдещето какво ти каза?

# 339
Някой има ли желание да ходим при леля Искра от Бистрица?Не ми се ходи сама,търся си другарче.А и не знам къде да отида.

# 340
  • плевен
Писах смс на Ивелина Христова,дава прогноза по проблема ми за началото на март.Ще дам обратна връзка като мине периода.Но ме учуди това че ми отговори с 2 смс-а от нейна страна и го направи няма и 10 мин след като й писах Thinking

# 341
Следя темата и реших да споделя. До момента съм ходил веднъж при такъв човек, който наистина познава - Динко от Тервел. В някой от предишните теми веднъж беше споменато за него.  За съжаление той вече не живеел в Тервел.Преди два месеца го търсих на място, но никой няма представа къде е сега. Ако някой има информация за него или за човек,който наистина познава в околностите на Варна - моля да пише.   

# 342
Привет, мамита!
Пак моля ако някой знае  човек добър в познаването на здравословни проблеми да пише. По възможност, но не заадължително,  да е около Варна.
Благодаря предварително   bouquet

# 343

Мисля, че този е руснак. Може би затова има и правописни грешки. На мен изобщо не ми допада това, че личните данни си стоят изтипосани пред всички Thinking

# 344
Тези телефони с 0881 по принцип се таксуват по-скъпо. Не би трябвало да се плащат допълнителни пари.

Общи условия

Активация на акаунт