Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 772
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Ами каквото съм го питала всико ми е познавал и е ставало прочети в нета за него ако искаш

# 376
Здравейте.Някой може ли да ми каже тел. с номер 0881.....на каква тарифа е.Реших да питам понеже някой може да е звънял на такъв номер.
уж 39 ст на минута.

# 377
dobreva, бихте ли написали отново E-mail-a на Ники Узунов , на който сте му писала.
  bouquet

# 378
Ами каквото съм го питала всико ми е познавал и е ставало прочети в нета за него ако искаш

Аз търсих инфо в нета ...доста е оскъдно...затова многократно те помолих точно теб да си малко по-детайлна в това "много е добър"...появяваш се с едно изречение и нищо конкретно не казваш...а като чета ..ти си една от малкото,да не кажа единствена,която го препоръчва...но,извини ме.. и по-доста странен начин newsm78

# 379
Много общо.Изобщо не събуждаш любопитството ми.Една евентуална клиентка по-малко. Wink

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=magic&Number=19467205 … amp;sb=9&vc=1

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:52 от happy_woman

# 380
Стига вече с неясните разкази за още по-неясните чудеса,които Н.Узунов извършвал на импулсния си телефон.
Настойчивата информация  за майсторството му,беше придружена от номера му и е-майла му.
...
Аз  споделих моя личен опит,че на мен ми каза абсолютно неверни неща,които времето категорично доказа като такива.
Поместихте всичките му координати,ако някой желае,ще го включи в  списъка на феномените, до които се допитва.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 23:12 от ryannn

# 381
Нямам намерение с никой да се карам имаше момичета които ме попитаха и аз им отговорих. Не съм му секретарка, че да го хваля

# 382
Нямам намерение с никой да се карам имаше момичета които ме попитаха и аз им отговорих. Не съм му секретарка, че да го хваля

Нито аз имам интерес към  караници,но вече поместихте всичките му координати и без да сте му секретарка,казахте колко е страхотен,приканихте към свързване с  него.
Съвсем откриваем е и в гугъл,така че,всеки си решава оттук нататък.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 23:43 от ryannn

# 383
Ей, мацки стига.Аз само попитах за тарифа за номер 0881.....Огромно благодаря и на двете дами за мненията им.  bouquetтова е за тях.Утрото е по мъдро от вечерта, всеки да направи избора  сам за себе си.

# 384
Момичета, моля ви отново, ако някой има лично наблюдение върху способностите на Цеца Янакиева от София, да пише! Бях попаднала на нейна прогноза за България и когато тя спомена, че чак такива природни катаклизми няма да ни сполетят, а в икономическо отношение страната се очертава да излезе от кризата сравнително леко, но....да сме обърнали внимание на язовирните стени и бентове......е на това не му викам случайно съвпадение със Хрманлийско! Просто жената си е видяла какво ще се случи! Така че моля ви за мнение за нея! Благодаря предварително! А аз както писах, сега се боря за запазване на час за Божидар Караджов, ще видим! Ако успея да го посетя, ще ви споделя! Приятна зимна приказка!   bouquet

# 385
MayaN тази Цеца Янакиева не я ли даваха по Нова тв в неделя??? Не ми вдъхна особено доверие, приказваше си ги едни, където и аз мога да ти ги кажа, поне на тази фолк певица, която беше в предването мисля, че беше Джена.
Момичета никой не ми отговори за сайта на руския "феномен" newsm78 Знае ли някой как да си изтрия данните оттам???

# 386
Maya, извинявай ако ще ти досадя, не обичам да давам акъл Grinning , но
ако не си ходила до сега при Божидар да знаеш, че очаква да му се задават въпроси, а не той сам да води разговора. В смисъл, че първо ще ти каже някои работи, обикновено които ти се дават по съдба, а после ще те пита за въпроси.Така, че си ги подготви предварително. Понеже говори много бързо, ако можеш си запиши разговора. Ще чакаме отзиви.  Peace
Пак извинявай.
 Simple Smile

# 387
MayaN тази Цеца Янакиева не я ли даваха по Нова тв в неделя??? Не ми вдъхна особено доверие, приказваше си ги едни, където и аз мога да ти ги кажа, поне на тази фолк певица, която беше в предването мисля, че беше Джена.
Момичета никой не ми отговори за сайта на руския "феномен" newsm78 Знае ли някой как да си изтрия данните оттам???
Гледах някаква по Станция Нова, но е от някакво село и не се казваше така! Тая говореше пълни глупости и всячески се рекламираше! Всичко й идвало от Космоса и някой й го говорил! Даже ми се струва, че преждевременно я прекъснаха и й отнеха думата! Laughing

# 388
Здравейте.Искам да ви кажа че днес говорих с Ники Узунов.Ами момчето  ми каза  така как са нещата при мен и то много точно, без да ме подпитва.Срока за развитието на проблема беше същия казан ми и от други който съм питала.Не искам да подвеждам никого с това което пиша, но обещах че ще споделя мнението си.Така че на  дамата която писа за него, аз и благодаря.Това е мое мнение ей, да не ме ... после. Hug

# 389
Maya, извинявай ако ще ти досадя, не обичам да давам акъл Grinning , но
ако не си ходила до сега при Божидар да знаеш, че очаква да му се задават въпроси, а не той сам да води разговора. В смисъл, че първо ще ти каже някои работи, обикновено които ти се дават по съдба, а после ще те пита за въпроси.Така, че си ги подготви предварително. Понеже говори много бързо, ако можеш си запиши разговора. Ще чакаме отзиви.  Peace
Пак извинявай.
 Simple Smile
Изобщо не ми досаждаш Сара, и няма за какво да ми се извиняваш! Аз приемам всякакви съвети и ти благодаря за твоя!  Simple Smile Ходила съм два пъти при Божидар и защото всичко става, което казва, а и съветите са му много добри, имам голямото желание да се видя отново сега! Дано да ме вмъкнат някъде при сегашното му посещение в София, защото ми е невъзможно да ходя до Варна или Русе! Дано да успея! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт