Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 711
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
http://tv7.bg/videoArchive/65032/video5527042.html

В предаването от вчера- 20.02 към края гостува споменаваната тук Ели Маринова. Много приятно впечатление ми направи- интелигентна и ерудирана жена. Определелено буди доверие. Който има интерес, може да погледне.

# 631
Здравейте и от мен,доста време не съм влизала в сайта и сега случайно попаднах на темата за ясновидци.Аз от моя позната научих за една гледачка от Стара Загора,казва се Мата.Посетих я и мисля че доста неща ми каза и хубави и лоши,та ми се иска ако някой друг е ходил при нея нека да сподели мнение.Засега аз не мога да кажа от към % познаваемост как е.

# 632
Преди малко отворих друга тема но ще питам и тук.Някой може ли ДА МИ ОБЯСНИ КЬДЕ ВЬВ ВАРНА СЕ НАМИРА СЛАВА ?ЗНАМ ЧЕ Е НА УЛ.Д. ИКОНОМОВ,НО НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ В КОЯ КЬЩА Е.МОЛЯ СПЕШНО МИ Е.

# 633
Преди малко отворих друга тема но ще питам и тук.Някой може ли ДА МИ ОБЯСНИ КЬДЕ ВЬВ ВАРНА СЕ НАМИРА СЛАВА ?ЗНАМ ЧЕ Е НА УЛ.Д. ИКОНОМОВ,НО НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ В КОЯ КЬЩА Е.МОЛЯ СПЕШНО МИ Е.

Питай съседите. Отиваш на адреса и питаш съседите докато я намериш.  Аз поне така питам.. Дори ид а знам номера питам къде е номера докато го намеря.

# 634
Като сте започнали с питанките,та и аз да се включа.
Момичета от Варна, помагайте. Казаха ми за една жена във Варна, арменка. Приемала е в апартамента си, в един блок в улицата под Дома на архитекта. Имало един магазин за чанти Самсонайт и една сляпо завършваща улица. Там от  няколкото блока, в единия блок.Апартамента бил на втория етаж, обаче трябвало записване по телефон, че много хора я посещавали.
Знам,че с тази информация е въпрос с повишена трудност,ама кой знае?
Може да излезе зайче от трънката!

# 635
Аз знам гледачка арменка, но не в него район, а малко по настрани - до бившото НОИ. Име знаеш ли?

# 636
Момичета, чували ли сте за някаква жена в Банкя, която премахвала родова обремененност? Взимала 25 лв. и много ми я похвалиха. Май ще водя мой близък и сега събирам мнения.

# 637
Къщата на Слава е с един огромен бор в двора.По принцип вратата е заключена.Отидете към 8-8,30 сутринта,само сутрин приемала.Но кои дни не знам.Успех   bouquet

# 638
Къщата на Слава е с един огромен бор в двора.По принцип вратата е заключена.Отидете към 8-8,30 сутринта,само сутрин приемала.Но кои дни не знам.Успех   bouquet
Много благодаря преди малко я намерих.Ще приема на 25.02

# 639
Здравейте момичета.
Знаете ли нещо за тази жена от клипчето на което ще дам линк?Интересувам се как се казва,някакви нейни координати. Може ли някой ако е ходил при нея да каже мнението си за тази жена?Благодаря на всички който ми отговорят може и на лични. Hug  http://vbox7.com/play:73a1a9a6&al=2&vid=11963351

# 640
Не мога да разбера нещо,жената е шарлатанка,а вие се тикате в ръцете й!

# 641
Може би не искам да се тикна в ръцете й.Искам да разбера нещо което ме интересува за нея,но това не означава,че ще отида при нея!

# 642
ти си знаеш!Аз лично не виждам какво може да се научи от нея,освен трика с яйце  Laughing

# 643
Здравейте!
Днес говорих по скайпа с един астролог от Варна - Николай Радев. Някои може да го познават с псевдонима му Алдебаран, както се подписва на книгите си. Останах изключително доволна от разговора, който беше около час и половина. Ако някой прояви интерес мога да дам телефон.

# 644
  • плевен
Здравейте!
Днес говорих по скайпа с един астролог от Варна - Николай Радев. Някои може да го познават с псевдонима му Алдебаран, както се подписва на книгите си. Останах изключително доволна от разговора, който беше около час и половина. Ако някой прояви интерес мога да дам телефон.

Колко пари ти струваше това удоволствие Grinning

Общи условия

Активация на акаунт